Erkek İnfertilitesi Globozoosperm denen illet :(

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Selam kızlar belki birilerine umut oluruz..buralarda çok gezmiştim yüzdeyüz globozo olup hamile kalan oldumu acaba diye. Çok şükür hamileyim iki buçuk aylık olduk biz 😊 sorusu olan varsa yardımcı olmaya hazırım her zaman
Allah dileklerinizi kabul etsin inşallah 😘
Canim bahceci elektriklemi ca ionoforlami dolledi hangisi daha etkili?

Cnm gözün Aydın rabbim evladını kucağına almayı nasip etsin inşallah. Peki hiç tese ameliyatı oldunuz mu? Birde hormonlar nasıl dı sizin bizim fsh yüksek testesteron düşük malesef. Biz birde fish testi yaptırdık onda da haploit hücre çıkmadı
Allah razı olsun amin inşallah🤲🏼 3. Denememiz de bahçecide tansel bey tesa yaptı o zaman embryo oldu ama ngs yaptırmadan transfer olmuştuk tutmadı düzgün spermler vardı dondurmuştuk son denememizde hem dondurulmuş spermler hem yeni kullanıldı hormonlarımızda bir sorun yoktu

Hayirli olsun canimm Allah devamini getirsin son tedavi nerde oldunuz ngs yapildimi ?

En son bahçeci umut ta başladık doktorumuz ebru öztürk dünya tatlısı bi doktor. Yumurta toplama dölleme ve transfer işlemlerimiz bahçeci fulya da oldu bazı aksilikler yüzünden

Kusura bakmayın arkadaşlar aklıma takıldı . Sizler globozospermi olduğunuzu nasıl anladınız . Normal sperm testinde çıkmıyomu bizde sayı ve hız sorunu var 2% morfoloji .okudum burda yazanları ama tanı nasıl koyuluyor ? Yardımcı olurmusunuz
Biz 2. Denememizin sonunda öğrendik globozo olduğumuzu üroloji doktoru tansel kaplancan ile görüştüğümüzde kayıtlara baktı ve siz globozosunuz tesa yapmamız gerek dedi şaşırdık kaldık aslında iyi bir yerde yapılan test sonucunda bir köşeye yazıp belirtiyorlar globozospermia diye bize neden geç söylediler bilemiyorum

Biz 2. Denememizin sonunda öğrendik globozo olduğumuzu üroloji doktoru tansel kaplancan ile görüştüğümüzde kayıtlara baktı ve siz globozosunuz tesa yapmamız gerek dedi şaşırdık kaldık aslında iyi bir yerde yapılan test sonucunda bir köşeye yazıp belirtiyorlar globozospermia diye bize neden geç söylediler bilemiyorum
Canım merak ettiğim konu normal sperm analizinde çıkıyormu ? Bizde oligoasteno spermi tehşisi konuldu tüp bebek yaptırmamız lazım ama sonradan bide bu var denilmesini istemem .

Eşinizin diğer parametreleri nasıldı? Sayı, hareket ?
Şuan da bilmiyorum testleri kurcalamam lazım fakat sayısı da hareketi de berbattı ileri hareketli hiç yoktu neredeyse yerinde hareketli vardı biraz morfolojileri de bozuktu Allah ne verdiyse yani

Back
X