Yok onu biliyorum gpysy84 mesaj attımdaha dönmedi bu aylarda doğum yapmış herhalde bebeğiyle ilgileniyor darısı başımıza seninde eşinde oligoastenoteratozosperm var benim eşimdede bu sorun var altı çıkan spermlerdede globozosperm varya canım sanki bu topikte olan birini okumuştum ,,globozoospermi ile hamile kalan ,,,ama mutlaka sen de okumuşsundur diye tahmin ediyorum eğer hiç görmedim dersen araştırırım senin için
Merhaba canım Allah hepimizin şifasını versin ben 3 deneme yaptım biri istanbul tüp bebek merkezinde ikisi bahçeci de iyiler yani bilmiyorum en son denememizde 2 kaliteli embriyo oluşmuştu parayı seviyorlar ama işlerinde iyiler globozo testini bir hastanede yaptırmayın başka yerde de yaptırın bencemerhaba bnm de sol overda 4cm çikolata kisti var 4ay bıyunca normal yolla hamıle kalmaya calıstm bu sıradada yumurta takıbı yapıldı. sag taraftan yumurtam olustugu ıcın her ay doktor gecıknce gel dıyıp umutlandırıyordu fakat son ay eşimden artık sperm testı ıstedı. ve sonuc GLOBOZOOSPERM hem kisti olup hem bu illetle ugrasan bı bız mıyız? adetım ılk defa gecıktı test negatıf cıktı fazla stresten oldugunu dusunuyorum bahcecı ekıbını önerır mısınz gercktn ? ne yapmalıyız bılmıyorz
%100 globozoo yazıyo bizde. Başka bir yerde testi tekrarlatın globozo kesin varsa zaman kaybetme bence tüp dene sende de benim gibi kist varmış her yönden önümüz kapalı doğal yolla olması içinevet doktor da aynısını dedı başka bır yerde daha yaptıracagız. peki test sonucunda globozo yazıyor yanında tıp1 %4 tip 2 %31 yazıyor. daha önce bu şekilde sonuc alan oldu mu? bizimki kısmi mi oluyor yani. doğal yolla olmayacaksa en dogru şekilde tedavıye baslamak ıstıyoruz ama doktorlara guvenım cok yok malesef herkes kafasına gore bırseyler soyluyor sanki.
Aminn inşallah canım ben yakın zamanda tekrar denemeyi düşünüyorum haberdar ederim senitesekkur ederım cevapladıgın için Rabbım kımseyı cocukla sınamasın. İnşallah yakın zamanda saglıkla kucagımıza alırız bebeklerımızı
Merhaba biz hiç tedavi görmedik globozoların ilaçla tedavisi yok dedi bütün doktorlar .2. Tüp denememizden sonra öğrendik bu hastalığı bahçeci de ,3. Denememizde eşimden tesa işlemiyle sperm alındı 2 embriyo 5.güne kadar gelişti transfer snrası tutmadı. Dondurulmuş spermlerimiz var globozosuz dedikleri Önümüzdeki aylarda tekrar başlamayı düşünüyoruz inşMerhaba, globozoosperm hakkında Internette arama yaparken mesajlarınıza denk geldım. Eşimde %100 globozosperm teşhisi konuldu ve bahçecide tedavıye başladık.henuz tüp bebek aşamasına gelemedık.3 ay çeşitli vitaminler kullanıldı,3 ayın sonunda her hangi bir değişiklik-sayı hariç-kaydedılemedı.mesajınızı okudum ve tedavınızde hangi aşamadasınız merak ettım. T tbtkr , tskler
Merhaba, bahçecide tedavım devam edıyor 7. Denemede genetikten geçmiş sağlıklı bir embrıyo yakalayabıldık( bu arada her denemede 5. Gune embrıyo çıkardık) transfer öncesi rahımle ilgili bazı testler yapıldı neticesini beklıyorum. Sakın ümitsizliğe kapılmayın, deneyinarkadaşlar merhaba bizde bugün aldık sonuçları totale yakın globozoosperm malesef böyle olupta pozitif sonuç alan varmı. bir umut işte yazarsanız çok sevinirim
Bu arada bizim %100 globozosperm ve işleme girin spermlerin kırıntı dahı olsa akrazomu olmadığı söylediarkadaşlar merhaba bizde bugün aldık sonuçları totale yakın globozoosperm malesef böyle olupta pozitif sonuç alan varmı. bir umut işte yazarsanız çok sevinirim
Merhaba, henüz benim transferım olmadı. Dün histereskopim yapıldı, rahme çizik atıldı, aksilik olmazsa Temmuz ayında da transferım yapılacak. Ama siteye uye 2 hastanın kendılığınden hamıle kaldığını okumuştum.Merhaba. Olumlu sonuç alan var mı acaba?
Merhaba, daha önce tedavı sürecim hakkında bilgi paylaşmıştım. Ben 41 yaşındayım yumurta rezervımde azalma söz konusu ve eşim %100 globozosperm, 7 denememizde ngsden geçen sağlıklı bir embriyo transferı ile 9 haftalık hamıleyım. Sakın pes etmeyın. Bende yazılanları okudukça imkansız gözüyle bakıyordum ama değilmiş. Umarım sizlerde en kısa sürede pozıtıf sonuç alırsınızarkadaşlar merhaba bizde bugün aldık sonuçları totale yakın globozoosperm malesef böyle olupta pozitif sonuç alan varmı. bir umut işte yazarsanız çok sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?