Selamlar, bayadır yazılmamış. ben tekrar yazıp hareketlendireyim, sizlerden haber alayım istedim. Ben de çok şükür çoook zor yollardan geçip bir erkek çocuk sahibi oldum. hatta yanlış hatırlamıyorsam
K
kelebek3248
ile aynı zamanlarda yazıştık buralarda.
gerçekten zor bir süreç normal bir tüp bebekten çok daha az olasılık olduğu için daha çok yıpratıyor insanı. Oğlum şükürler olsun 5,5 yaşında ve her fırsatta kardeş istediği için maddi imkanlarım ve sağlığım elverdiğince deniyorum. Kaç sefer denediğimi ben bile hatırlamıyorum. Oğlumun zamanından mucizevi bir şekilde döllenip dondurulan 7 embriyodan hepsini transfer ettik olmadı. Sonrasında 3 sefer daha tüp bebk denedim. Birinde 10 yumurtadan 2si döllendi biri tutmadı, biri 6.hafta düştü. Son iki tüp bebekte (Acıbadem Altunizadede) 13'er yumurta toplanmasına rağmen hiç döllenme olmadı. O yüzden artık denersem de acıbademde denemeyeceğimi biliyorum. Zaten arayıp konuşma zahmetine bile girmediler döllenme olmayınca.
Her başarısız denemede bir daha deneyemem diyip, biraz gücümü toplayınca yeniden denerken buluyorum kendimi. Nolur bir tane oğlun var daha ne istiyosuon demeyin

çocuk aşkı çok kuvvetli. Çocukluğumdan beri kalabalık aile hayal ederdim oysa ki... Bugünlerimize şükürler olsun tabi. Allah olmayanlara da nasip etsin, kucaklarını bebeklerle doldursun. Bunları da brileirine umut olmak için yazıyorum.
Lütfen inancınızı kaybetmeyin. %100 globozoo olup da bebek sahibi olan çok var. Denemekten vazgeçmeyin.