• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Glow-up yapıyoruz, en iyi versiyonumuza ulaşıyoruz!!

Doğru diyorsun. Bildiğiniz etkili detoks varsa tavsiye alırım kızlar
2006-2010 yılları arasında zayıflama takımlarında pirinç lapası, lahana çorbası detoksları yapardık. Demode olmuşlar artık 🤣 kabak detoksu yapanlar görüyorum artık. Bir kaç gün bir öğününü smoothie ile de yapabilirsin. Güzel tarifler var internette. Sevdiğin şeylerle yapabilirsin. Akşamları yoğurt içine zerdeçal ve bir kaç baharat daha karıştırılıp yapılan bir şey vardı.Tam tarifi bilen varsa yazsın lütfen.

24 saat açlık sonrası
Kahvaltı: 3 dilim salam, 2 yumurta az tereyağda tavada, beyaz peynir, zeytin, domates, 2 etimek kızarmış ekmek (canım bunları yemek istedi, üzmedim ben de🤣)
Akşam: Kızıma kemik sulu kıymalı tarhana çorbası yapmıştım. Ben de 2-3 kepçe ondan içtim. Çok küçük bir parça ekşi mayalı zeytinli ekmek yedim.
40 dk leslie ile spor
3 lt su, filtre kahve, bitki çayı olmazsa olmazım.

Akşam🫶

Eklentiler

• IMG_6842.webp
    IMG_6842.webp
    88,3 KB · Görüntüleme: 20

24 saat açlık sonrası
Kahvaltı: 3 dilim salam, 2 yumurta az tereyağda tavada, beyaz peynir, zeytin, domates, 2 etimek kızarmış ekmek (canım bunları yemek istedi, üzmedim ben de🤣)
Akşam: Kızıma kemik sulu kıymalı tarhana çorbası yapmıştım. Ben de 2-3 kepçe ondan içtim. Çok küçük bir parça ekşi mayalı zeytinli ekmek yedim.
40 dk leslie ile spor
3 lt su, filtre kahve, bitki çayı olmazsa olmazım.

Sabah
Ara da 2 kurabiye yedim
Akşam da tam buğday lavaş arası tavuk yicem
Biraz sallamasyon bir gün oldu ama yarın devam 🙈

Sabah: domates salatalık hindi füme yarım simit fındık ezmesi ve biraz helva, çay
Ara: Türk kahvesi- çiğ badem, incir
Akşam: taze fasulye salata ve 1 dilim ekmek
kızlar dünü ekledim

Sofienin Kedisi Sofienin Kedisi my mister my mister monoi monoi dolunaybekler dolunaybekler kediannesi0 kediannesi0 Monica_ Monica_ Istenmeyentuyy Istenmeyentuyy Safransari Safransari pembikokedi pembikokedi kızlar tartılarınızı atacak mısınız?
üst üste 2 3 hafta atmayanları çıkaracağım listeden, devam edeceğiniz zaman ekleriz.
merhaba canım.
ben yukarda da demiştim bir rahatsızlığım çıktı diye. şu anda doktor arayışındayım beslenme düzeni oluşturabilmek için burayı boşlamışım yediklerime dikkat etmediğim için ve psikolojik olarak iyi olmadığım için. Bu ara diyet yapamıyorum doktor bulduktan sonra buralara gelebilirim ❤️ şu anlık beni çıkarabilirsin.
Tekrar geleceğim 🥰

merhaba canım.
ben yukarda da demiştim bir rahatsızlığım çıktı diye. şu anda doktor arayışındayım beslenme düzeni oluşturabilmek için burayı boşlamışım yediklerime dikkat etmediğim için ve psikolojik olarak iyi olmadığım için. Bu ara diyet yapamıyorum doktor bulduktan sonra buralara gelebilirim ❤️ şu anlık beni çıkarabilirsin.
Tekrar geleceğim 🥰
Tamam canım geçmiş olsun 😘 gelince ekleriz tekrar ❤️

72.60 çıktım
+400 ama önümüzdeki haftadan çok umutluyum beni silme olur mu?
Ay tabi ki sadece bazıları bıraktı o yüzden dedim. Devam ediyorsan silmeyiz zaten 😘 tabloya ekleyelim mi kiloyu? Ekleme dersen de sorun yok haftaya atarsın. Sadece haftaya 72.40 gelsen bile bu haftaya göre vermiş olacaksın o yüzden dedim

Ay tabi ki sadece bazıları bıraktı o yüzden dedim. Devam ediyorsan silmeyiz zaten 😘 tabloya ekleyelim mi kiloyu? Ekleme dersen de sorun yok haftaya atarsın. Sadece haftaya 72.40 gelsen bile bu haftaya göre vermiş olacaksın o yüzden dedim
Yok ekle yeni kilomu canım.
-100 olsa bile havaya girerim

Merhaba
Sabah: 2 haşlanmış yumurta, peynir, zeytin, domates, salatalık, 1 etimek kızarmış ekmek
Akşam: 1 kase şehriye çorbası, kefir, 10 çiğ badem.
40 dk leslie ile spor

Sabah; tohum ekmek, mantarlı biberli omlet, avokado, cerry
Akşam; organik ızgara tavuk kanadı basmati pilav, kuşkonmaz, yaban mersini
Akşam yemeği öncesi bir kaşık elma sirkesi

Bu 3 gün sabah smoothi’li kahvaltı var listemde. Yumurta tarzı tuzlu şeyler dışında kahvaltı hiç sevmem ama direnç kıracakmış bakalım.

Sabah 1 su b süt, yarım muz, 1 avuç yaban Mersini, 1 kaşık yulaf ve keten tohumlu smoothie (aslında öğlen 12 de)
Arada kahve ve karabuğday patlağı üstü beyaz peynir yedim
Akşam 4 tane köfte, 2 kaşık yoğurtlu kabak ve mevsim salata il kapanış

Back
X