Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Birilerinin gözü kalmışGünoo
Hala açım kan tahlili olacağım için kahvaltımı yanıma aldım![]()
Günoo
Hala açım kan tahlili olacağım için kahvaltımı yanıma aldım![]()
Kahvaltı
Yulaflı 1 yumurtalı çökelekli krep
1 kk peynir
4 zeytin
1 hindi füme
Akşam
6 kaşık kremalı tavuk
2 kaşık makarna
Salata
1 dilim.bitter
Merhaba
Sabah: 1 haşlanmış yumurta, beyaz peynir, zeytin, domates, salatalık, biber, 2 etimek kızarmış ekmek
Akşam: 3 fırın mücver, yoğurt, 1 kaşık patates kavurma
İyi akşamlar kızlar
Sabah 2 haşlanmış yumurta 2 hindi füme az kaşar
Akşam 200 gram kuzu eti
Sabah: yumurtalı patates salatası gibi bir şey vardı patateslerinden yedim bide salata kısmından, hindi füme zeytin domates salatalık helva ekmek
Ara: 2 adet hurma ve kahve
Akşam: mercimek çorbası 3 yemek kaşığı pilav yanına tavuk sote
Kahvaltı: akşamdan kalan 3 minik nuget
Öğle&Ara: sade türk kahvesi, 1 dilim burma kadayıf
Akşam: patlıcanlı bulgur pilavı, kuzu ciğer kavurma
Kahvaltı : Menemen, 1 dilim ekmek, peynir zeytin, tahin pekmez
Ara: 4 5 fındık, karabuğday patlağı, çay
Öğle: 1 kase yoğurt, 1 yk yulaf 1 tk chia küçük elma
Akşam: şehriye pilavı, ayran çorbası, tavuk sote
Akşam taze fasülye ve bir dilim tohum ekmek yedim
Sabah süt, yulaf, elma, tarçın ve fıstık ezmeli bir lapa
Arada latte + karabuğday patlağı+1 dilim peynir
Akşam, kinoalı pancar köftesi, havuç tarator ve bol salata. Yürüyüş yapamadım maalesef
dünü ekledimKahvaltı
Yulaflı 1 yumurtalı çökelekli krep
1 kk peynir
4 zeytin
1 hindi füme
Akşam
6 kaşık kremalı tavuk
2 kaşık makarna
Salata
1 dilim.bitter
GünaydınNasıl gidiyor kızlar? Moral motivasyon ne alemde?
Ay sınanıyorsun baya, dayan pazara az kaldı tartıdan sonra ufak bir ödül verebilirsin kendineGünaydın
Sorma 2 gündür nefsimle savaşıyorumgece körü mis kokulu sadviç yapan koca, tepsi tepsi börek poğaça yapan anne
misafir gelecek de. Fırından çıkmış mis gibi kokan poğaçalar… dün çocuğa yedirirken hepsini ağzıma tıkasım geldi resmen. Yalan söylemeyeceğim
ama yapmadım. Haftasonu yatılı misafirlerim var. Haftasonunu da sağlam atlatabilirsem, ben daha yıkılmam
![]()
Ödül için çok erken. Hedefe kadar böyle bir şey yapmayı düşünmüyorum. Düzgün beslenmeye alışmışken tekrar hatırlatamam bünyeme, sonu gelmez sonra. Kendimi biliyorumAy sınanıyorsun baya, dayan pazara az kaldı tartıdan sonra ufak bir ödül verebilirsin kendine
ben de biraz öyleyim ama dengeliyorum yaÖdül için çok erken. Hedefe kadar böyle bir şey yapmayı düşünmüyorum. Düzgün beslenmeye alışmışken tekrar hatırlatamam bünyeme, sonu gelmez sonra. Kendimi biliyorum![]()
Diyet motivasyonum yüksek hayat motivasyonum düşük regl öncesi dönemde hayatı sorgulamalarım başladıNasıl gidiyor kızlar? Moral motivasyon ne alemde?
Ben memleketten sonra psikolojik olarak başa döndüm maalesef. Düzelicez yaaa şu olaylar bi bitsinNasıl gidiyor kızlar? Moral motivasyon ne alemde?