Glow-up yapıyoruz, en iyi versiyonumuza ulaşıyoruz!!

Selamlar,
Sabah: omlet, salatalık, şekersiz helva, ekmek, hindi füme zeytin ve yeşil çay
Ara: Türk kahvesi 2 adet hurma
Akşam: taze fasulye ve salata
Çayın yanında da protein bar yedim. Ben tartıyı yarın atarım çünkü pazar günü evde olmayacağım bakalım durum nedir korkayrummm

Günaydın, reglim yaklaşıyor diye sanırım pek eksi göremedim ama olsun buna da şükür

Eklentiler

• IMG_4497.webp
    12,3 KB · Görüntüleme: 13
Merhabaaa
Sanırım dönebildim
Peynirli salata, 2 haşlanmış yumurta, 2 grissini
Son tartıma dönene kadar tek öğün besleneceğim.

Sabah ıspanak omlet 3 mantar çeyrek avokado 3 çeri domates
Öğlen meyveden evde yapılmış vegan dondurma
Akşam kereviz ve 3 köfte(kereviz bitsin diye uğraşıyorum )

Ben bu sabah 10 gibi bir tane granola bar yedim. Öğleden sonra 2 kayısı. Akşam yemeğinde de 4 adet tire köfte (yaklaşık 135 gr) ve yoğurt yedim.

Sabah 1 protein bar öğlen 1 kase ayran aşı ara da bi mısır yedim haşlama akşam da yulaflı Hindistan cevizli bowl

İyi akşamlar
Kahvaltı: yulaf lapası, yarım muz, tahin pekmez
Ara: 3 kayısı, yoğurt
Akşam: mercimek çorbası, tavuk fajita, yoğurt, 6 7 ince sarma
Magnum

dünü ekledimmm

Bu sabah tohum ekmek üzerine humus sürüp yumurta ve mantar koydum
Akşam da kıymalı dolma 1 adet büyük boy yanına yarım bardak sıkılmış portakal suyu

Sabah bir protein bar+ kahve
Öğleden sonra ayran aşı bir kase
Ara da 10 erik yemişimdir
Akşam da eşim tavuk sote yerken 2 kaşık kadar tırtıkladım

Bugün diyetisyen randevum geçtiği için biraz gevşettim. Sabah 2 yumurta peynir zeytin yeşillik ile klasik kahvaltı
Arada 2 top dondurma, 1 avuç bade
Akşam 4 köfte 2 parça tavuk ekmeksiz yedim ama 2 kadeh de şarap içtim afiyet olsun bana
Hazır paylaşmışken tartımı da ekledim -900 gr ama (67.5 kg) aslında 1.7 kg yağ kaybetmişim. Bu hafta çok su içip ödemi de telafi etmek istiyorum

Kahvaltı: haşlanmış yumurta, fırında kızarmış kabak, peynir, zeytin, domates salatalık, tahin pekmez, 1 dilim ekmek
Akşam: 2 lahmacun, yoğurt çorbası, salata, 5 6 sarma

Ben bugün abarttım . eşimin doğum günüydü, ıslak kek yaptım ona 2 dilim de ben yedim. sabah sahanda yumurta, çeyrek avokado, süzme peynir ve hindi salam yedim.
Akşam köfte patates yemeği, pilav ve yoğurt.

Günaydın kızlar, fena bir regl öncesi şişkinliğim var. Havalardan da belki, aşırı sıcak oldu. geçen hafta sonu ve dün yediklerime rağmen yine de -250 gr gördüm. Gittikçe azalıyor kilo verme hızım.

Eklentiler

• IMG_0398.webp
    18,8 KB · Görüntüleme: 9
Selam kizlar. Su ara hic vermedim. Daha dogrusu su an 31 derece evimdeki sicak ödemini atsam en az 1.5-2 kg farkedecegini dusunuyorum ama maalesef spor da sifir, diyettede sadece sabit kalacak kadar dikkat ediyorum bu aralar. Bu şekilde düz 83.0 im. Bayadir kendime ait yeni bi projeye basladim basimi kasiyacak vaktim kalmiyor desem yeridir. Kusura bakmayin. Umarim donebilirim. Ya da döndügumde sizleri bulabilirim. Kendinize iyi bakin.

Kolaylıklar dileriz efenim

Merhabalar
Bu hafta benim icin mental olarak iyi bir hafta degildi
yataktan kalkıp işe gitmeye, dikkatimi toplamaya epey zorlandım çokta dikkat edemedim bu hafta tartılmadım bile. Bu sabah kalktım silkelen kendine gel böyle olmaz dedim kendime rengarenk bir tabak hazırladım 40 dakikada kardiyo yaptım

Sabah 2 yumurta, 2 parça tulum peynir, çeyrek simit, salata yedim. Arada 3-4 dilim karpuz sonra 1 avuç kuruyemiş yedim
Akşam yemeği erken oldu. Tava istavrit, salata 1 dilim ekmekle yedim.
Sabah 1 saat yürümüştüm daha da bi şey yemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…