Merhabaaa
Sanırım dönebildim
Peynirli salata, 2 haşlanmış yumurta, 2 grissini
Son tartıma dönene kadar tek öğün besleneceğim.
Sabah ıspanak omlet 3 mantar çeyrek avokado 3 çeri domates
Öğlen meyveden evde yapılmış vegan dondurma
Akşam kereviz ve 3 köfte(kereviz bitsin diye uğraşıyorum)
Ben bu sabah 10 gibi bir tane granola bar yedim. Öğleden sonra 2 kayısı. Akşam yemeğinde de 4 adet tire köfte (yaklaşık 135 gr) ve yoğurt yedim.
Sabah 1 dilim ekmek üstü yoğurtlu labneli sos, üstüne 1 poşe yumurta ve salata
Arada çeyrek simit, 1 kurabiye, 2-3 tuzlu kurabiye ( ara öğünsüz işe gelmenin sonucu saçmasapan oldu)
Akşam karnıyarık(2 küçük), 4-5 kaşık pirinç pilavı, 1 kase cacık bununla dükkanı kapatırım artık bugün
Sabah 1 protein bar öğlen 1 kase ayran aşı ara da bi mısır yedim haşlama akşam da yulaflı Hindistan cevizli bowl
İyi akşamlar
Kahvaltı: yulaf lapası, yarım muz, tahin pekmez
Ara: 3 kayısı, yoğurt
Akşam: mercimek çorbası, tavuk fajita, yoğurt, 6 7 ince sarma
Magnum
dünü ekledimmmSelamlar,
Sabah: omlet, salatalık, şekersiz helva, ekmek, hindi füme zeytin ve yeşil çay
Ara: Türk kahvesi 2 adet hurma
Akşam: taze fasulye ve salata
Çayın yanında da protein bar yedim. Ben tartıyı yarın atarım çünkü pazar günü evde olmayacağım bakalım durum nedir korkayrummm
tadını çıkar iyi eğlencelerKızlar ben şu an yoldayım, hafta sonu şehir dışında olacağız, ufak bi tatil olacak o yüzden ben bu hafta tartı veremeyeceğim
Ay saçmalama tamam öyle yazarız canımSelamlar ben dünkü diyetisyen ölçümümü vermek istiyorum. Çünkü evdeki tartıyı komşum aldı, getirmedi69.80 çıkmıştı. İstersen kağıdın fotoğrafını atabilirim Orenda
Kolaylıklar dileriz efenimSelam kizlar. Su ara hic vermedim. Daha dogrusu su an 31 derece evimdeki sicak ödemini atsam en az 1.5-2 kg farkedecegini dusunuyorum ama maalesef spor da sifir, diyettede sadece sabit kalacak kadar dikkat ediyorum bu aralar. Bu şekilde düz 83.0 im. Bayadir kendime ait yeni bi projeye basladim basimi kasiyacak vaktim kalmiyor desem yeridir. Kusura bakmayin. Umarim donebilirim. Ya da döndügumde sizleri bulabilirim. Kendinize iyi bakin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?