- 18 Ağustos 2022
- 2.779
- 3.937
- 63
Günaydın,günaaaydın kızlar, kilo değişimlerini ekledim tabloya bir bakarsınız kaçırdığım var mı
cumartesi pazar puanları da ekledim
bayrama son 1 hafta
Son pazar bu hafta 10 gün falan var amaGünaydın,
2 hafta yok mu bayrama ya
DoğruuuSon pazar bu hafta 10 gün falan var ama
Bişi olmaz bayramdan sonra bırakmayız ipin ucunu beDoğruuuhafta sonum bol kaçamaklı geçti umarım 10 günde biraz daha veririm
İşe başlama durumum var (evde çalışma) bakalım nasıl olacak inşallah strese girip sürekli yememBişi olmaz bayramdan sonra bırakmayız ipin ucunu be
Ne kadar az kalmış sürenin bitmesineehedefim 60 tı ama 65 olsam da öpüp başıma koyarım.
Bugün sabah 2 haşlnmış yumurta, 1 dilim ekmekten tulumlu domatesli tost
Arada filtre kahve, protein bar
Akşam taze fasulye, bulgur pilavı, cacık. İçimde aşırı bi tatlı isteği var ama yeşil çay kuru kayısı filan bi şekilde kandırıcam kendimi.
Sabah 1 protein bar
Öğleden sonra yulaf lapası+muz *1 tatlı kaşığı fıstık ezmesi
Az tahıl cips , 1 top da sade dondurma
Sabah keçi peyniri(3 hafta sonra ilk kez) 2 yumurta, 3 mantar, 3 çeri domates, kabak çekirdeği , tohum ekmek
Öğlen 4-5 adet ceviz
Akşam 2 kıymalı dolma bir kase keçi yoğurdu
kızlar dünü ekledimmmSabah; 2 yumurta zeytin hindi füme yeşil çay
Ara: kahve - kuru kayısı
Arada canım tatlı istediği için fındık ezmesi yedim biraz
Akşam: sebze çorbası ton balıklı salata (yarısını yiyebildim)
Görsel çok iyiSabah 1 kase bakla çorbası
Arada 1 muz
Akşam da böyle bişi, içinde yeşillik avokado yoğurt ve kırmızı biberli sos, yeşil mercimek az peynir ve et şiş. Spontane bir tabak işte
Tadı da tatmin etti, avokado ya alerjin olduğunu nasıl anladın? Ne gibi etkiledi seni?Görsel çok iyi
Alerjilerimi tespit etmek amaçlı bu beslenme şekline geçtiğim için avokado dışında hepsinin olmadığı bir kombinasyon denedim ve ishal olmama sebep en son avokado kaldı. Yarın itibariyle onu da kesip bakıcam. Aslında bir çok kişinin bir veya daha fazla besine hassasiyeti var ama diğer şeylerle sindirimine yük bindirdiği için bunu tespit etmesi zorlaşıyor ben sindirimdeki yükü bu beslenmeyle kaldırıp inceliyorum 3,5 haftadır. Burada son hafta ama ben devam edeceğim bu yolculuğaTadı da tatmin etti, avokado ya alerjin olduğunu nasıl anladın? Ne gibi etkiledi seni?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?