Glow-up yapıyoruz, en iyi versiyonumuza ulaşıyoruz!!

Kahvaltı sucuklu yumurta, peynir zeytin, tahin pekmez, yeşillik, 1 buçuk dilim ekmek
Ara :4 kayısı
Akşam: spaghetti salata. Çok özlemişim makarna yemeyi

Sabah diyetle hiç alakası olmayan yarım poğaça yarım simit patates kızartması (az ama bu) peynir zeytin salatalık vs
Akşam da 1 kase tavuk suyu çorbası

günaaaydın kızlar, kilo değişimlerini ekledim tabloya bir bakarsınız kaçırdığım var mı
cumartesi pazar puanları da ekledim
bayrama son 1 hafta

Ne kadar az kalmış sürenin bitmesinee hedefim 60 tı ama 65 olsam da öpüp başıma koyarım.
Bugün sabah 2 haşlnmış yumurta, 1 dilim ekmekten tulumlu domatesli tost
Arada filtre kahve, protein bar
Akşam taze fasulye, bulgur pilavı, cacık. İçimde aşırı bi tatlı isteği var ama yeşil çay kuru kayısı filan bi şekilde kandırıcam kendimi.

Sabah 1 protein bar
Öğleden sonra yulaf lapası+muz *1 tatlı kaşığı fıstık ezmesi
Az tahıl cips , 1 top da sade dondurma

Sabah keçi peyniri(3 hafta sonra ilk kez) 2 yumurta, 3 mantar, 3 çeri domates, kabak çekirdeği , tohum ekmek
Öğlen 4-5 adet ceviz
Akşam 2 kıymalı dolma bir kase keçi yoğurdu

Sabah; 2 yumurta zeytin hindi füme yeşil çay
Ara: kahve - kuru kayısı
Arada canım tatlı istediği için fındık ezmesi yedim biraz
Akşam: sebze çorbası ton balıklı salata (yarısını yiyebildim)

Sabah 1 protein bar
Öğleden sonra yulaf lapası+muz *1 tatlı kaşığı fıstık ezmesi
Az tahıl cips , 1 top da sade dondurma

Sabah keçi peyniri(3 hafta sonra ilk kez) 2 yumurta, 3 mantar, 3 çeri domates, kabak çekirdeği , tohum ekmek
Öğlen 4-5 adet ceviz
Akşam 2 kıymalı dolma bir kase keçi yoğurdu

Sabah; 2 yumurta zeytin hindi füme yeşil çay
Ara: kahve - kuru kayısı
Arada canım tatlı istediği için fındık ezmesi yedim biraz
Akşam: sebze çorbası ton balıklı salata (yarısını yiyebildim)
kızlar dünü ekledimmm

Herkese selamlar, kahvaltıda 1 yumurta+ 1 yumurtanın beyazı (haşlanmış), semizotu, lorlu ve kuru erikli, cevizli salata
Arada protein bar, sütlü filtre kahve
Akşam pirinç pilavı, kuzu İncik, salata
Günlerdir sabah 5 gibi uyandığımdan enerjim az ama yürümeyi deniycem

Sabah 2 yumurta, avokado(sanırım avokado alerjim var), 3 çeri domates, tohum ekmek, 1 tatlı kaşığı humus
Öğlen ceviz ve hurma
Akşam et suyuna mercimek çorbası, alabalık, kuşkonmaz

Sabah 1 kase bakla çorbası
Arada 1 muz
Akşam da böyle bişi, içinde yeşillik avokado yoğurt ve kırmızı biberli sos, yeşil mercimek az peynir ve et şiş. Spontane bir tabak işte

Eklentiler

• IMG_2967.webp
    46,2 KB · Görüntüleme: 7
Tadı da tatmin etti, avokado ya alerjin olduğunu nasıl anladın? Ne gibi etkiledi seni?
Alerjilerimi tespit etmek amaçlı bu beslenme şekline geçtiğim için avokado dışında hepsinin olmadığı bir kombinasyon denedim ve ishal olmama sebep en son avokado kaldı. Yarın itibariyle onu da kesip bakıcam. Aslında bir çok kişinin bir veya daha fazla besine hassasiyeti var ama diğer şeylerle sindirimine yük bindirdiği için bunu tespit etmesi zorlaşıyor ben sindirimdeki yükü bu beslenmeyle kaldırıp inceliyorum 3,5 haftadır. Burada son hafta ama ben devam edeceğim bu yolculuğa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…