Glow-up yapıyoruz, en iyi versiyonumuza ulaşıyoruz!!

Geçen haftaya göre +350 gram ile bayram abartmasını kapatıyorum, biraz da yol vs yaptık ödem de var eminim ama ben başladım bugün inşşalllaaaah

Eklentiler

• IMG_3346.webp
    IMG_3346.webp
    21 KB · Görüntüleme: 12
Selam kızlar, bayram bitti yeni bir haftaya başlıyoruz 🥳 bende +200 olarak yol alıyorum sanırım hayırlısı artık birazcık sarmayı falan abarttım galiba ama olsun pişman değilimmm 😂😂

Eklentiler

• IMG_4635.webp
    IMG_4635.webp
    9,9 KB · Görüntüleme: 6
O kadar saçma bir bayram geçirdim ki. Ne sarma yiyebildim, ne baklava.. Bir sonraki bayrama daha 10 ay var 😭
Ya bu bayram herkeste bir şey vardı galiba, oğlan hasta oldu ondan bana geçti hiçbir şey anlamadım bu bayramdan ben 😭 bide bugün işe geldim aklım çocukta hiç kendimi veremiyorum 🥲

Ay neden öyle oldu
Biz memlekete gittik. Orda da bir düzen tutturamıyoruz. Bir kv Bi annemgile git gel. Bebiş de hiç durmadı, ben de rahatsızlandım midemden. Bayram gezmesi bile yapamadık.
Ya bu bayram herkeste bir şey vardı galiba, oğlan hasta oldu ondan bana geçti hiçbir şey anlamadım bu bayramdan ben 😭 bide bugün işe geldim aklım çocukta hiç kendimi veremiyorum 🥲
Ya bu oğluşlar niye böyle 😭 bizimki 6. Dişe zorluyor

Biz memlekete gittik. Orda da bir düzen tutturamıyoruz. Bir kv Bi annemgile git gel. Bebiş de hiç durmadı, ben de rahatsızlandım midemden. Bayram gezmesi bile yapamadık.

Ya bu oğluşlar niye böyle 😭 bizimki 6. Dişe zorluyor
Benim oğlanda henüz diş yok ama alt iki diş yeri şişmiş sanırım patlayacak 😏

ilk gün menüsü
Sabah: hindi füme zeytin ve 1 dilim peynir + yeşil çay
Öğlen: yarım domates 2 haşlanmış yumurta ve helva
Akşam: 3 yk bulgur pilavı + fırında tavuk salata ve karpuz

düzensiz beslenmelerde bugün 15 gibi bir küçük konserve ton balığı (ne yiyeceğimi bulamadım ldldldld)
Ara da 1 nektarin
Akşam 1 dilim tam buğday ekmeği hindi füme domates salatalık

Back
X