- 17 Ağustos 2023
- 8.433
- 27.585
- 468
Yo ben yiyorumBizi yoldan çıkarıp kendi kilo vericek bi tek hain
5 diye küçümsediğin arkadaşı aylardır veremiyorum ben kızzAy sanki burda şuan susmuyorla kiko senin 20 kg fazlaniz var herkes 5 6 püü
Çikilopu yedin mi afiyet olsunYo ben yiyorumbu hafta kendimden umutlu degilim pek modsuzumda
Niye bunlar çıkıyor önüne. Bana da bu çıktıÖnüme çıktı napim yalnızmi bakim
Senin oda yok ama derdun nedu anlasam 1.70 e 61 değil misin?Ay sanki burda şuan susmuyorla kiko senin 20 kg fazlaniz var herkes 5 6 püü
Yo çikilop yok evde almadim5 diye küçümsediğin arkadaşı aylardır veremiyorum ben kızz
Çikilopu yedin mi afiyet olsun
Getirip baklava atmıyor o konunun ortasınaKikoda benim gibi 4 kilo vermek istiyo oda linçlensin niye hep ben
Sizin azminizi denemek istedimGetirip baklava atmıyor o konunun ortasına
Çünkû o nerdeyse boyuyla aynı kiloda sen boyundan 9 kilo aşağıdasınKikoda benim gibi 4 kilo vermek istiyo oda linçlensin niye hep ben
Fit olmakSenin oda yok ama derdun nedu anlasam 1.70 e 61 değil misin?
Ay pardon yanlış oldu du bakim onadaÇünkû o nerdeyse boyuyla aynı kiloda sen boyundan 9 kilo aşağıdasın
Kısa olduğumu bu kadar belirtmene gerek yoktu aşkımÇünkû o nerdeyse boyuyla aynı kiloda sen boyundan 9 kilo aşağıdasın
Karıştırma oralari şimdi yavÇünkû o nerdeyse boyuyla aynı kiloda sen boyundan 9 kilo aşağıdasın
Kız yok onla alakalı değil ve zaten susmuyordan bahsediyordum benKısa olduğumu bu kadar belirtmene gerek yoktu aşkım
Sen şimdi kimden bahs ediyon ben anlamadimKız yok onla alakalı değil ve zaten susmuyordan bahsediyordum benseninde iyi ama genede boyundan 9 kilo aşağıda drğilsin birileri gibi
Maalesef ben boyundan daha fazla kilodayimSen şimdi kimden bahs ediyon ben anlamadim
Sana yakışıyor böyleMaalesef ben boyundan daha fazla kilodayim
Allah razı olsun gençSana yakışıyor böyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?