glsns'nin çeyizleriiii:)

tabi ki canım.
Eki Görüntüle 634659
Eki Görüntüle 634661
Eki Görüntüle 634662
bu üçünü english homedan aldım ama 2. resimdeki desen bayadır satılmıyor english homeda.

Eki Görüntüle 634660
Eki Görüntüle 634664
bunları özdilekten aldım. şu an kendi sitesinde satılıyor.

kupayı da alışveriş sitelerinin birinden almıştım hangisi olduğunu hatırlamıyorum ama o sitelerin çoğunda satılıyor arada bir.

banyo takımım

bunu takımdan ayrı aldım ama napim takımın böyle bir parçası yoktu

Son düzenleme:
canım yeni cicilerin çok güzel güle güle kullan balayı yerinde hayırlı olsun rüya gibi bir yer inş. çok eğlenirsiniz:)

Güle güle kulan canım banyo setini canım birde birşey sorucam mutfağa country tarzda kumaş aldık demişsin acaba kaç metre aldın mutfak perde ve masası için ve mutfağa tek kanatmı çift kanatmı yaptıracaksın perdeni cevap için şimdiden sağol canım

canım country kumaş almadım da yaklaşık sekiz metre aldık. 7.6 metre idi sanırım. mutfak masa örtüsü, runner ve iki kanat perde için. adam fazladan pay bırakarak ölçtü. runner ve perde aynı desen. masa örtüsü düz renk. gül kurusu gibi biraz. aldığım kumaşın country desenlisi de vardı ama modası geçer diye almadım.

cevabın için teşekkür ederim canım çok saol

yeni resimleeeer

yastık kılıfı, öylesine almıştım yeşilli bir nevresimim bile yok:)

kapı önü için

runner ve fiskos örtüsü vardı sanırım bunların içinde:)

masa örtüm

çeyizlerin çok güzel canım mutlulukla kullanmak nasip olsun inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…