arkadaşım bu dediğin ilaç diyabet hastalarının kullandığı bir ilaç ama pko hastalarına da iyi geliyor. ben pko hastasıyım ve 8 aydır kullanıyorum. ilacı vermeden önce bir dizi testten geçiyorsun. önce vücuduna şeker yüklemesi yapılıp 3 saat boyunca yarım saatte bir kan ve idrar veriyorsun ve şeker değerlerine bakılıyor. eğer herhangi bir şeker rahatsızlığın yoksa bu ilaç veriliyor. bilinçsizce kullanıldğında kör olma, felç kalma gibi etkileri olabilir. zira diyabet hastası olupta bunu bilmiyor olabilirsin ve bilinçsizce kullanırsan istemediğin şeyler olabilir. aspirin değilki hadi git ecz.al iç diyelim.
kilo verdirme konusuna gelince ben 8 aydır kullanıyorum. 8 aydır kilo verdim ama bu ilaç sayesinde değil kesinlikle. ilk 3 ay kilo bile aldım. çünkü dikkat etmedim nasılsa ilaç verdirecek diye normal yememe devam ettim. 3 ay boyunca 3 kg alınca ilacın kilo vermeye yardımcı olmadığını anladım ve 5-5,5 aydır sıkı bi diyetle 9 kg verdim. normal bi insan benim yaptığım gibi diyet yapsaydı eminim 15 kg rahat verirdi. ama benim pko kilo vermeme engel olduğu için anca bu kadar verebildim. gerçi son 2 kilom kaldı ama onu da yine çabalayarak, değiştirdiğim yeme alışkanlığımdan vazgeçmeyerek vericem. kilo vermek istiyosan önce kafanda bitir işi öyle ilaçlardan karışımlardan ümidini kes bi kere. onların fayda yerine zarar verdiğini herkes biliyor artık.