• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göbeğimdeki piercing iltihap kaptı.

Bade1989

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2012
108
0
46
Antalya
Hanımlar merhaba hepinize iyi akşamlar. Ben bundan 4 sene öncesinde göbeğimi deldirdim. Bugüne kadar hiçbi sorun yoktu arada bi iltihap akıyodu bakımlarımı düzenli olarak yapıyodum hiç birşey olmuyordu ama son 1 aydır hiç bakım yapmadım ve iltihap kaptı dünden beri inanılmaz bi ağrı var eğilip kalkamıyorum o derece canım yanıyor. Piercingin olduğu yere dokunamıyorum bile, yanlışlıkla elim çarptı bugün resmen canımdan can aldılar sanki çok ama çok acıyor. Yarın doktora gideceğim ama gitmeden önce sizlere de sormak istedim. Benim yaşadığım durumu yaşayan oldu mu aranızda?

Son düzenleme:
e zaten arada iltihap akıyor demişsin onun olmaması gerekiyordu ağustostan bu yana çoktan geçmesi gerekirdi dr a git ihmal etme bende deldirmiştim zamanında iltihaplanmadı hiç bi kaç gün güzelce temizliğini yapınca hemen düzelmesi lazımdı deldirirken belkide mikrop kaptı :26:

e zaten arada iltihap akıyor demişsin onun olmaması gerekiyordu ağustostan bu yana çoktan geçmesi gerekirdi dr a git ihmal etme bende deldirmiştim zamanında iltihaplanmadı hiç bi kaç gün güzelce temizliğini yapınca hemen düzelmesi lazımdı deldirirken belkide mikrop kaptı :26:

Yok hayır, deldirirken iltihap kapma ihtimali yok. Yurtdışında deldirdim, çok ama çok steril bi ortamdı. Zaten deldirdikten sonra hiçbi sorun yaşamadım, sadece dediğim gibi arada bi iltihap akıyordu ama o da normalmiş diye duymuştum. Sonra baktım piercing bölgesi tamamen iyileşti diye onun rahatlığına güvenip bi daha bakım falan yapmadım. Sanırım o süre icinde iltihap kaptı :26: ama canım çok yanıyor keşke ihmal etmeseydim bakımlarını..

Son düzenleme:
1 sene bu agriari yasadim kanadigida oldu 8 sene oldu simdi iyiki yaptirmisim diyorum ama yaptitigin yere ve dr gitmen gerek

Oy geçmiş olsun göbek bu kadar enfekte olan bi yermi ya?
sanırım sana ilk apseyi boşaltıp sonra antibiyotik eşliğinde pansuman yolları gözüküyor

Merhaba arkadaslar doktora gittim 2 gün önce, doktor bana stafine isminde bi antibiyotik bi de fucidin adında bi antibiyotik krem verdi. Inanır mısınız anında etkisini gösterdi şuan 2. Günüm ve iltihaptan eser kalmadı :) Belki başına böyle bi durum gelen arkadaşlar olur da benim konuma denk gelirse yardımcı olmak amaçlı son durumumu söylemek istedim :) hepinize sağlıklı günler diliyorum ve yorum yapan herkese çok teşekkür ediyorum :))

Son düzenleme:
Back
X