nerdesiniz kızlar yahuuu
didsim sen lahana yağı kullandınmı hiç.bir bilgin varmı baya iyi şeyler yazmışlar 6 günde 3cm incelen bile varmış
ben kullandım ama didsin dediği gibi zaten kullanınca hareket yapman gerekiyor streç sarıp e zaten streçi sarıncada normal olarak terliyornerdesiniz kızlar yahuuu
didsim sen lahana yağı kullandınmı hiç.bir bilgin varmı baya iyi şeyler yazmışlar 6 günde 3cm incelen bile varmış
slm kızlar bende yeni doğum yaptım göbek ve basen felaket durumda bir an önce kurtulmalıyım size katılmak istiyorum.
Hoşgeldin aramıza krizalit.kristalin a.s.
kuralları okudum zaten bazılarını yapıyorum.ama tabi daha bir zorunluluk olsun istiyorum bu yüzden katılmak istiyorum ama şu görünmez sandalye hareketini tam anlayamadım.sandalye varmış gibi oturup bekleyecek miyim kaç sn veya dakika olursa bu mu yani hareket
bu callanetics nasıl bir şey bilgi verir misin benimde göbek gitmesi lazım
didscim merhabaŞeniz
senin azmini ben bu gruptaykende takdir ediyordum şimdi daha da takdir ediyorum çoğu insan bi hafta kadar bi sürede spordan sıkılırken sen senelerdir azimle devam ediyorsun:asigim:
neyse ben tavsiyeye geldim geçen aylarda callanetics diye bi egzersiz buldum egzersiz araştırırken
21 saat yapılıyor sonuç mucize gibi belim göbek deliği hizam göbeğim ve alt karın hizam yani üst vücut tümden 4 cm gitti
onca emeğinden sonra bende bunu seninle paylaşmayı bi borç bildim:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?