didsim hareketleri yapamıyorum özür dilemeyin demişsin o zaman kusura bakma :))),
tatlım ister izinli yaz,istersen sorun geçene kadar yarış dışı bırak kararı sen ver ben uyarım,
belim hafta sonundan beri kötü ağrıyo normalde hiç bişey yok eğilim doğrulurken arada canım çok yanıyo,
bide mekik ve yapmaya çalışınca yatıığım yerden doğrulurken çok acıyo ben mekik hareketlerini bel zorlayacak olanları ascık yapamayacağım tatlım,ama yürüyüş ayakta yapılan egzersizler falan sorun değil yapıyorum,
nasıl yapalım söle uyayım ben öptüm...
Hemen kalkıp 4 portakal & 2 limon kokteyli yapıyosun içinede 1 tatlı kaşığı bal atıp gümletiyosun :smiley-cool: Geçmiş olsun Şeniz
gercekten düzenli bu hareketlerle gobegi eriyen oldumu. merak ettim
Mekik hariç diğerleri yapabilicem diyosan izinli yazmaya gerek yok, sanırım takımdakilerde bişey demezler neticede mazeretin ciddi, kimsenin itirazı olmazsa idare ederiz seni :teselli:
Benim belim sakatlanmıştı bir ara o zaman belime merhem sürüp yün atkıyla sarıyordum üstünü ve mümkün olduğunca yatıyordum, haa birde kas gevşetici içiyordum, dene istersen, geçmiş olsun canım Şeniz
Ya lütfen özür dileme benden, hatta dilemeyin, valla yerin dibine giriyorum :çok üzgünüm: Hareketleri kendiniz için yapıyosunuz benim için değilki :çok üzgünüm: Kaldıki sana repte yazdığım şey değerini hiç yitirmicek unutma olurmu Şeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?