• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göbek bağını bana vereceksin kimselere veremezsin diyen kaynana

Ben sizin yerinizde olsam direk oracikta verirdim cevabını bana dert olana kadar ona dert olsun . Benim kV de eşime ağlar beni yanlış anladı diye artık inanmıyorum o timsah göz yaşlarına kendimede dert etmiyorum hamileyim ve bu çocuğun annesi benim sen babaannesisin sev ama Karışma diyorum tabiki eşim bunda en büyük faktör beni savunmasa belki bende bu kadar karşılık veremezdim ama susmayin şimdiden böyleyse bebek doğunca sahiplenmeye calisicaktır eminim benim kV dede sahiplenmeye çalıştı haddini bildirdim yine arada bi oluyo densizligi ama herkes yerini bilsin sende susturmayi bil susma

Ay bu büyüklerin batıl inançları:) Annem, kardeşim ve benimkini memleketten dizinin dibinden ayrılmayalım diye, şehir merkezinde, belediyenin yakınına gömmüş:)
Kardeşim atandı ülkenin bir ucunda görev yapıyor, ben mezun olduğumdan beri kaç şehir gezdim, üstüne evlenip yurtdışına çıktım.İkimizin de doğduğumuz şehirde yaşama ihtimalimiz yok yani göbek bağı orda ama:)
Sizin kv size laf sokmak için göbekbağını bahane etmiş, inadına vermeyin sokağa atın çatlasın.

Takma kafaya . Bir daha dediğinde oh geziyorum , tozuyorum hayatın kıymetini biliyorum, sefam olsun de geç o sinir olsun.

Kaynana haddini aşmış ona ne , herkesin ruh hali farklı ben dışarı cıkmasam kafayı yerim sen bildiğini oku o ne söylerse söylesin benim kaynanada kızımın göbek bağını okula gömüş torun okusun diye kızımda okuyor

Hhöössstt kim oluyor o ki sana böyle hakaret edebiliyor hemde kocanın yanında ve kocan sessizmi kalıyor buna. Pesss hakkını sen savunacaksın ağzının payını verdi neden çekiniyorsun ki? ben kapıyı açmazdım kv ye kimsenin kimseyi rahatsız etmeye hakkı yok

Valla canım içine atma. Birşey söylediğinde cevabını ver sonrada ben hamileyim üstüme gelmeyin de.
Ben öyle yapıyorum bişeyler dediklerinde ağzıma geleni sayıyorum ben gergin insanım sinirliyim her şeyi söylerim bana bulaşmayın sataşmayın diyorum bakıyorum herkes kaçmış etrafımdan bu devirde dobra olucaksın kimse efendilikten anlamıyor.
Hakedene hakkını vereceksin

Bu kaynanaların gelinlerin gezmesiyle alıp veremedikleri nedir acaba? Ben hafta içi çalışıyorum Pazar günleri ailece çıkıp geziyoruz ki 2 çocuğum var ve o günde evde oturmak istemiyorlar, yorgun dahi olsam onları en azından parka götürüyorum. Kaynanamda geçen gün maaşallah her hafta sonu geziyorsunuz hiç evde oturduğunuz yok dedi. Bende evet kocam ve çocuklarımla bir Pazarımız var onu da evde mi geçirelim, eee seninde canın gezmek istiyorsa bizi takip etmek yerine al kocanı sende gez dedim sustu kaldı. Anında cevabını vereceksiniz yoksa sürekli konuşur.

Benim kaynana da bana göre aşırı gezmeyi seviyor. Kadın 2 gece arkadaşının evinde kalabiliyor. (Arkadaşı dul) her hafta muhakkak kaldığı gün oluyor. Ben ona göre pasifim. Şimdi gelin olarak bize laf atilabiliyor ama biz onları elestiremiyoruz maalesef. şimdi ben desem ki anne evde babam var çocuklar var neden her hafta orada kalıyorsun desem uygun kaçar mi yok. Banane zaten istediği yer de kalsın. Kendi komşular ile sürekli gorusur. Bana geldiğinde komşu bize gelse surat yapar mesafeli ol der. İnsan sanane diyemiyor işte. Kendi gibi gezmeyi de sevmiyorum. Bazen sadece hafta sonu eşimle gezmiş oluyorum o bana yetiyor. Ben sana laf atmiyorum sen bana niye karisiyorsun değil mi? Bu büyüklerin karışma huylarindan nefret ediyorum.

Hamilesin zaten yürümen gerekiyor. Bak ben yürümedim doğum zor oldu. Boş ver takma. Göbek bağı olayina pek inanmıyorum ben. Kaynana cahil konuşur konuşur susar. Sen bebeğini kendini dusunsene. Aman salla gitsin. Ama gerektiğinde konuş ki içinde kalmasin böyle. Bende sessizdim önceden ne yapsa susuyordum. Karşı taraf hep susunca da daha çok üzerine geliyor sesi çıkmıyor diye. Gereksiz insanlar. Halbuki ki ne saygılı gelinim var ya diye düşünmesi gerekirken. Bende artık gerektiğinde konuşuyorum aşırıya kaçmadan. Artık anlıyor ki tepki vereceğim ona göre davranıyor. Benim kaynananin aglamasi meşhur. Yalancı göz yaşları gözünden yaş bile gelmiyor bazen. Nasıl kandiiriyor karşıdakileri. Benim ki az cadı değil de işte. Bahane bulamıyor bende ondan bir şey diyemiyor.

Takilma boşver gezmek iyidir ne derse desin sallama,göbek bagini oraya buraya gömme batıl inanç yapan yapar ama değişik , göbek bağı demişken 2.5 yasinda oğlumun ki evde duruyor hatıra bana göre takmayin siz kafanizi esiniz ne diyor

Ben çöpe attım zaten hep parça parça kurudu, bir bütün olarak düşmedi
Normalde çok mistik insanım da bu bana saçma geliyor
Sonuçta kordonun geri kalanı çöpte değil mi?

Bugün hastane dönüşü bana mutlaka haber ver dediği için zilini çaldığım kaynanam yanımda esim de varken onun yanında da kayinpeder varken pat diye arkadan konuşuyorum yüzünede söyleyeyim senin annen senin göbek bağını sallamis sallamis sokağa atmış sen çok geziyorsun dedi ki ben hiç gezen biri değilim heryere eşimle gideriz benim torunumun göbek bağını bana vereceksin bahçeye Gömecem evcimen olsun diye dedi 3 erkek çocugu var 3 de a sosyal ve kendisi hiç güneş ışığı almadığı için sürekli tedavi görüyor kızlar benmi abartıyorum hamilelikten dolayi yazık karnımdakine ben stres oldukça oda strese giriyor hiç yoktan ağlatti beni kafayı gezmeme takmış gitmiş annemede demiş senin kızın geziyor diye ne alıp veremedigi var anlamiyorum isin ilginç yani buraya evlenip geldim ne ailem ne bi arkadaşım var bu kadının bu düşüncesini nasıl yıkıcam yada gerçekten benmi hamilelikten dolayı duygusal davraniyorum söylenecek lafmi düşün düşün delirecem hamileligim bu kadın yüzünden iğrenç geçiyor allah sorsun diyorum başkada bişey demiyorum ve fikirlerinizi bekliyorum gerçekten duygusal mi davranıyorum:KK43:
kadının o düşüncesını yıkmak zorunda değilsiniz ki,istediğini düşünsün

Bu kaynanalara ne yedirip ne içiriyorlar da böyle manyakça düşünüyor bunlar ya kafayı takacak başka bir şey mi bulamamış pes doğrusu.
Eşiniz ne dedi ?

Back
X