Gobek bolgesi...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi sessizdüş
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
S

sessizdüş

Ziyaretçi
arkadaşlar gobek bolgesindeki tüyleri nasıl alıyorsunuz cok cirkin gorunuyor almak istiyorum, fakat neyle nasıl alacagımı bilmiyorum ... fisfisfis

arkadaşlarla havuza gitcez almam gerekiyor fisfisfis

bi bilen varsa cevap versin arkadaşlar gerçekren bende çok muzdaribim bu konuda göbek bölgem çok fena

ya her türlü alan var epiLasyon aLeti ile sir ağdayla eLdiven vs. göbek kısmımda fazla yok 3-5 tne cıkarsa cıkar onlarıda eLdivenle alıyorum şahsen ama hiç çıkmasa daha iyi tabi de bizde o şans yooook

Kime,hangi yöntem daha rahat geliyorsa o yöntemle alıyordur.
Öyle özel bir yöntemi yoktur heralde. mirmirmirmir
Ben epilasyonla alıyorum.

Önce ağda bantlarıyla alarak sonrasında epilasyon aletiyle devam edebilirsiniz....Yada sürekli ağda bantlarıyla alabilirsin canım çokta güzel olur )))

Önce ağda bantlarıyla alarak sonrasında epilasyon aletiyle devam edebilirsiniz....Yada sürekli ağda bantlarıyla alabilirsin canım çokta güzel olur )))

hııım teşekkür ederim...a.s bana agda falan hep sivilce yapar dediler ben de korktum neyle alsam bilemedim o yüzden :bbo:

ben de ağda bantlarıyla alıyorum. evet minik tüyler sivilce yapıyo. ama fucidin adlı antibakteriyel ilaç kullanıyorum ağda sonrası birkaç gün. bu ilaç oluşan sivilcelerin çabuk geçmesini sağlıyor.şakkıdı

ben arada cıkınca ağda bantlarıyla alıyorum.
sivilce falan da olmadı..
ama cok yok zaten..

hııımm ben de bir agda bandıyla deneyeyim o zaman inşallah oluşmaz sivilce falan...

epilasyon yaptırın gitsin,ben öyle yapıyorum

bnde göbeğimi sır ağda ile alıyorum sonrada sivilce yapmasın die oksijenli pamukla siliyorum ayda 1 alsamda yetiyo

benim de aynı sorunum var arkadaşlar,göbeğimdeki tüyler çok rahatsız ediyor acaba hormonel bir bozukluk mu epilasyon yaptırmak istiyorum;ama fiyat aralığı felan nasıldır hiç bilmiyorum.yaptıran varsa bilgi verebilir mi? teşekkürler şimdiden

benimde göbegimde cok tüy var ben orielle sarartiyorum yani eczaneden alinan tüy sararticisiyla ve cokda memnunum aci cekmiyorum 1ay rahat ediyorum fazlada göze batmiyo hem ben yilrdir yaparim bunu sadece hamileyken dokunmadim bebisim daha önemliydi cünkü.......

ya evet benimde tüy sorunum var bende sarartiyorum göbek bölgesini, ama yazin bikini giyince sari tüyler iyice siritiyooo günesde

eskiden agda yapiyodum aliyodum tüyleri ama cildim cok hassas sinir oluyorum, sivilce cikinca kahverengi lekeler kaliyo senağlama o yüzden simdilik sarartarak cözmeye calisiyorum sorunu.
Kollarimi felanda aliyorum epilasyon aletiyle, eskiden agda yapiyordum kil dönmesi oluyodu kolumda lekeler kaldi, bu yüzden cilt doktoruna gittim oda özel bi doktordu, sigorta cok az bi miktarini geri ödüyordu. bana lekeler icin peeling önermisti yani sira kremler verdi birine 50 digerine 90 euro ödedim bundan 3 sene önce yanilmiyorsam. Seans basi 75 euro aliyordu 2 seans felan gittim 3 seans kalmisti devam gitmedim. belki gecerdi lekeler hafif bi acilma olmustu aslinda amaaan neyse yav -tatlicadiarzu-

tüy dökücü krem kullandim ama uzun süre kullanmadigim icin bi faydasini görmedim, belki yine kullanirim bakalim :çok üzgünüm:

Son düzenleme:
Bir şey sorabilir miyim bu tüy sarartıcıların yan etkisi ne kadar?Ya da en az yan etkisi olanı var mı?

tüy sararıcı kremler tüyleri sertleştiriyor die biliyorum yanılıyormuyum?ve çıkan sarı tüyler kıl olarak size geri dönüyo..r bende göbek bölgeme ağda yapıyorum ver ardından guttonun karınca yumurtası KREMİNİ uyguluyorum.her yolu deniyoruz bakalım bu ne kadar etkili olucak şimdilk geciktiriyor sadece..burası da artık kadınlar kulübünden çok kadınlar KILılıbına dönüştü:roflol::roflol:

tüy sarartıcı sertlestirmiyor ama tüyleri uzatıyor bende göbeğime kullanıyordum sımdı sarartıcıyı surdugum yerlerdeki tuylerm uzun uzun oldu minicıklerdı ne guzel

bence de en uygunu ağda bantı veya sir ağda yapmak, sonucta sir ağda yapmak..

ben de göbeğime yapıyorum, ağda bantları çok pratik oluyor, vivetin bantlarını kullanıyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…