- Konu Sahibi nesrinerturk
-
Ne sıklıkla yemek gerekiyor bununla ilgili diyet var mı ?
inşallahhh. Deneyeceğim mecburen, malum yaz geliyorDüşük karbonhidratli, fruktoz dahil şekersiz ve İF. Yani aralıklı oruç. Bunun dışında günde en az 45 dk tempolu yürüyüş, kilo probleminiz yoksa yürüyüşün ardından karın egzersizi. Bir kaç ayda dümdüz olur.
çok teşekkürler, araştırıp yardımcı olmuşsunuz. MinnettarımGöbek yağlarını eritmek için yoğurt kürü
Yoğurt kürü ile zayıflama, düzenli ve doğru bir şekilde yapıldığı takdirde özellikle karın bölgesindeki yağlardan birkaç hafta içerisinde kurtulmanız mümkün...www.posta.com.tr Karın yağlarını eriten Türk mucizesi!
Yüzyıllardır lezzeti ile Türk Mutfağının olmazsa olmazların biri olan yoğurdun, kilo vermekten diş sağlığına kadar pek çok faydası bulunuyor.www.milliyet.com.tr Google de aratırsanız benzeri çok çıkıyor.Göbek eriten 6 yoğurt kürü tarifi
Daha zayıf görünmek için göbek yağlarından nasıl kurtulacağız diye düşünenlere müthiş karışım tarifleri veriyoruz! Bu kürleri uyguladıktan kısa süre sonra...www.hurriyet.com.tr
BenMerhaba hanımlar. Aslında kilolu değilim ama göbeğim var. Doğumdan sonra oldu neredeyse 10 yıldır ne yaparsam yapayım gitmiyor bıktım valla. Göbeği eritmek için bir yöntem var mı?
Ben Dilan Polat güzellik merkezinde rasping diye bir aleti var ona gittim diyet yapsaydım hepten giderdi dikkat etmedim kavun gibi olan göbeğim armut kadar kaldı hatta sesanlarımı kalçaya çevirdiler göbek kalmadı diye öneri sadeceMerhaba hanımlar. Aslında kilolu değilim ama göbeğim var. Doğumdan sonra oldu neredeyse 10 yıldır ne yaparsam yapayım gitmiyor bıktım valla. Göbeği eritmek için bir yöntem var mı?
nasıl bir alet o yani lipo gibi birşey yapılmıyor değil mi o aletle. Vücudu deliyorlar mı?Ben Dilan Polat güzellik merkezinde rasping diye bir aleti var ona gittim diyet yapsaydım hepten giderdi dikkat etmedim kavun gibi olan göbeğim armut kadar kaldı hatta sesanlarımı kalçaya çevirdiler göbek kalmadı diye öneri sadece
mrb yarım mekik çekmek ; sabah sade kahve içip yürümek;çözer diyebilirim:)Çok teşekkürler. Bunları yapıyorum yıllarca da yaptım. Ama yine aynı yine aynı. heryerden veriyorum göbek bölgesi kalıyor
mekik zor valla. Ama deneyelim bakalım teşekkür ederimmrb yarım mekik çekmek ; sabah sade kahve içip yürümek;çözer diyebilirim:)
kesinlikle spor diyorum o doğumdan sonra karnı dümdüz olanlar ne yapıyor sanıyorsunuz günün 2-3 saati ağır sporlar yapıyorlar yediklerine dikkat ediyorlar.emek olmadan olmuyor .onlarda zayıf ama görüntüyü kaybetmemek için hep yapıyorlarmekik zor valla. Ama deneyelim bakalım teşekkür ederim
bazı ptleri takip ediyorum onlar da mekiğin hiçbir işe yaramadığını daha doğrusu şekillendirdiğini ama kilo verdirmediğini söylüyorlar. valla neye inanacağımızı şaşırdık. ama çok doğru söylüyorsunuz spor şart. diyet ve spor lazımkesinlikle spor diyorum o doğumdan sonra karnı dümdüz olanlar ne yapıyor sanıyorsunuz günün 2-3 saati ağır sporlar yapıyorlar yediklerine dikkat ediyorlar.emek olmadan olmuyor .onlarda zayıf ama görüntüyü kaybetmemek için hep yapıyorlar
sadece mekik ile olacağını düşünmüyorum ben de ağı cardio yapmak lazım.2-3 saat spor ne demek yaa vücut için yaşıyorlar resmen. gerçi onlar için görüntü önemli ekranda göz önöndelerbazı ptleri takip ediyorum onlar da mekiğin hiçbir işe yaramadığını daha doğrusu şekillendirdiğini ama kilo verdirmediğini söylüyorlar. valla neye inanacağımızı şaşırdık. ama çok doğru söylüyorsunuz spor şart. diyet ve spor lazım
haklısınızsadece mekik ile olacağını düşünmüyorum ben de ağı cardio yapmak lazım.2-3 saat spor ne demek yaa vücut için yaşıyorlar resmen. gerçi onlar için görüntü önemli ekranda göz önöndeler
Güzellik merkezlerinde g5 masajı gibi makinelerle, yağlı bölgeye masaj yapıyorlar. Benim teyzem öyle göbeğini eritmişti. Ben de gitmeyi düşümüyorum artık. Pandemi de kilo vermiştim diyetle ama yine kilo aldım. Bu güzellik merkezlerini bir araştıracağım.Merhaba hanımlar. Aslında kilolu değilim ama göbeğim var. Doğumdan sonra oldu neredeyse 10 yıldır ne yaparsam yapayım gitmiyor bıktım valla. Göbeği eritmek için bir yöntem var mı?
ay bir araştırın deneyin lütfen paylaşın tekrar olur mu? herşeyi denedim neredeyse olmadıGüzellik merkezlerinde g5 masajı gibi makinelerle, yağlı bölgeye masaj yapıyorlar. Benim teyzem öyle göbeğini eritmişti. Ben de gitmeyi düşümüyorum artık. Pandemi de kilo vermiştim diyetle ama yine kilo aldım. Bu güzellik merkezlerini bir araştıracağım.
Ergin Kırbaç ın videolarına göz atabilirsiniz. sıkı çalışma şart. benim de ergenlikten beri göbek sorunum vardı dogumdan sonra da kötüydü, hem düzenli spora gittim kardiyo yaptım hem de youtube dan bölgesel calısma yaptıran egzersizlerden yaptım oldukca azaldı. şimdi yine dogum sonrası yogunlasıcam. tabi arkadaslar bahsetmiş zaten beslenme de cok önemli, karbonhidrat cok sınırlı almanız lazımÇok teşekkürler. Bunları yapıyorum yıllarca da yaptım. Ama yine aynı yine aynı. heryerden veriyorum göbek bölgesi kalıyor
çok teşekkürler inceleyeceğim. Bakalım nasıl olacak. Başladım spora. O videolardakileri de eklerim kombine gider daha iyi olur. Çok teşekkürler :)Ergin Kırbaç ın videolarına göz atabilirsiniz. sıkı çalışma şart. benim de ergenlikten beri göbek sorunum vardı dogumdan sonra da kötüydü, hem düzenli spora gittim kardiyo yaptım hem de youtube dan bölgesel calısma yaptıran egzersizlerden yaptım oldukca azaldı. şimdi yine dogum sonrası yogunlasıcam. tabi arkadaslar bahsetmiş zaten beslenme de cok önemli, karbonhidrat cok sınırlı almanız lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?