- 6 Ağustos 2018
- 1.422
- 532
- 123
- 43
- Konu Sahibi nesrinerturk
Merhaba hanımlar. Aslında kilolu değilim ama göbeğim var. Doğumdan sonra oldu neredeyse 10 yıldır ne yaparsam yapayım gitmiyor bıktım valla. Göbeği eritmek için bir yöntem var mı?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok teşekkürler. Bunları yapıyorum yıllarca da yaptım. Ama yine aynı yine aynı. heryerden veriyorum göbek bölgesi kalıyorŞekerden ve hamur işlerinden uzak durmak sağlıklı beslenmek bir de tüm vücut antremanları.
Diyet yapmaktan başka Özel olarak yapacak hiç birşey yok. Vücut nereden isterse oradan yağ kaybediyor. Yani göbeğe geçene kadar diyete devam etmeniz gerekir. Sporla göbek erimez. Diyete spor eklerseniz sıkı bir karna sahip olursunuz. Mekik çek erir diyenlere inanmayın.Çok teşekkürler. Bunları yapıyorum yıllarca da yaptım. Ama yine aynı yine aynı. heryerden veriyorum göbek bölgesi kalıyor
göbeğin başka çözümü yok maalesef doğru bir spor programıyla anca gidiyorKilo probleminiz yoksa bölgesel spor yapın, evde göbek eritme videoları izleyip yapabilirsiniz
Ne sıklıkla yemek gerekiyor bununla ilgili diyet var mı ?Yoğurdun etkili olduğunu duymuşdum.Göbek yağlarını eritmeye yardımcı yani
kilo problemim yok. Bölgeseli de denedim ama pek işe yaramadı. Yine de eteşekkürler belki de tekrar başlamalıyımKilo probleminiz yoksa bölgesel spor yapın, evde göbek eritme videoları izleyip yapabilirsiniz
teşekkürlergöbeğin başka çözümü yok maalesef doğru bir spor programıyla anca gidiyor
Hamurişi yemiyorum bölgesel de denedim olmuyor da olmuyor ya. bıktım şunda lipo mu yapsam artık bilemiyorumBölgesel spor yapmanız lazım birde hamur işi vs kesinlikle uzak durun. Bir zamanlar o sekilde sıfır göbektim:)
ahhhhhh ahhhh nerdeeeeKeşke gece karnimiza bir şişe su baglasak sabaha tüm göbegimiz erise ya![]()