Göbek bölgesini eritecek bir yol var mı?

nesrinerturk

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2018
1.248
463
42
Merhaba hanımlar. Aslında kilolu değilim ama göbeğim var. Doğumdan sonra oldu neredeyse 10 yıldır ne yaparsam yapayım gitmiyor bıktım valla. Göbeği eritmek için bir yöntem var mı?
 
Çok teşekkürler. Bunları yapıyorum yıllarca da yaptım. Ama yine aynı yine aynı. heryerden veriyorum göbek bölgesi kalıyor
Diyet yapmaktan başka Özel olarak yapacak hiç birşey yok. Vücut nereden isterse oradan yağ kaybediyor. Yani göbeğe geçene kadar diyete devam etmeniz gerekir. Sporla göbek erimez. Diyete spor eklerseniz sıkı bir karna sahip olursunuz. Mekik çek erir diyenlere inanmayın.
 
Diyet yapınca yüzüm çok inceliyor yüzden de veriyorum hoş durmuyor. Yaptım da defalarca diyet yüzüm iyice zayıfladı ama göbek kaldı yine. Göbek yağlarına geçene kadar benim yüzüm iyice incelir, bir yolu olmalı bunun mutlaka
 
Oruc tutun . Benimde hamilelikten kaldi . Fakat ben hamur işi pek tuketmiyorum . Ekmek bile yarim dilim yiyiyorum o da kahvalti da. Bende abur cubur cok yiyordum evde bitince almadik arasira aldik ve bi baktim zayiflamisim .

Onun oncesinde . Aburcuburu azalttim spor yaptim her gun tartildim hic ise yaramiyor diye birakmistim . .
 
X