• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göbek deliği çörekotu yağı

Ciceksugul

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
0
Puanlar
1
Göbek deliğine çörek otu yağı damlatan var mı? Nasl yapılıyor sindirim sistemine, bağırsaklara iyi geliyormış sanırım öyle duyuyorum. Bende sürekli gaz birikimi oluyor özel hayat kalmadı artık etki eder mi

Göbek deliğine çörek otu yağı damlatan var mı? Nasl yapılıyor sindirim sistemine, bağırsaklara iyi geliyormış sanırım öyle duyuyorum. Bende sürekli gaz birikimi oluyor özel hayat kalmadı artık etki eder mi
ben onu rahim için yapıyorum, biraz çevresine döküyorum iki parmak kalınlığında hafif ovalıyorum sonra bi damla deliğe döküyorum onu da parmağımla hafifçe ovalıyorum en sonda makyaj pamuğu alıp oraya koyup bantlıyorum sabah çıkarıyorum. Gittiğim hacamat yapan kadın önermişti arada bir yaparım bu şekilde.

ben onu rahim için yapıyorum, biraz çevresine döküyorum iki parmak kalınlığında hafif ovalıyorum sonra bi damla deliğe döküyorum onu da parmağımla hafifçe ovalıyorum en sonda makyaj pamuğu alıp oraya koyup bantlıyorum sabah çıkarıyorum. Gittiğim hacamat yapan kadın önermişti arada bir yaparım bu şekilde.
Göbek deliğine yağ döküp pamukla kapatmak içerideki organlara hiç etki etmediği gibi, o kapalı yerde direkt mantar ve bakteri üretiyormuş. Enfeksiyon kaparsın durduk yere

Son düzenleme:
Göbek deliği doğumdan sonra tamamen kapanan bir deri dokusudur bağırsaklarla veya iç organlarla hiçbir aktif bağı kalmaz. Bu yüzden oraya damlatılan yağın sindirim sistemine ulaştığı bilgisi tıbben doğru değildir. Üstelik göbek deliğine yağ döküp pamukla kapatarak bekletmek, o nemli ve karanlık bölgede çok hızlı bakteri ve mantar enfeksiyonu gelişmesine yol açar. Gazı rahatlatan şey aslında yağı sürerken yaptığınız masaj hareketidir. Çörek otu yağını bu şekilde sürmek yerine, gaz için günde 1 çay kaşığı ağızdan tüketmek veya rezene nane çayı içmek çok daha güvenli

sanırım hiç kadim bilgi yada geleneksel tıp diye bişey duymadınız yada Aidin Salih bir araştırın derim

sanırım hiç kadim bilgi yada geleneksel tıp diye bişey duymadınız yada Aidin Salih bir araştırın derim
Aidin Hanimin kitabindaki eski tıp bilgilerini cok uygulayan var ama bu hanima da guvenmeli miyiz guvenmemeli miyiz bilemiyorum.
Geçenlerde biri bir yorumda onun icin üçkağıtçı, dolandırıcı gibi bir şey yazmisti ama niye öyle dedin diye sormadim.

Göbek deliği doğumdan sonra tamamen kapanan bir deri dokusudur bağırsaklarla veya iç organlarla hiçbir aktif bağı kalmaz. Bu yüzden oraya damlatılan yağın sindirim sistemine ulaştığı bilgisi tıbben doğru değildir. Üstelik göbek deliğine yağ döküp pamukla kapatarak bekletmek, o nemli ve karanlık bölgede çok hızlı bakteri ve mantar enfeksiyonu gelişmesine yol açar. Gazı rahatlatan şey aslında yağı sürerken yaptığınız masaj hareketidir. Çörek otu yağını bu şekilde sürmek yerine, gaz için günde 1 çay kaşığı ağızdan tüketmek veya rezene nane çayı içmek çok daha güvenli
Böyle de bir bilgi duyduk, damlatin diyen geleneksel tıpçılardan sonra damlatmayın diyen modern tıpçılar oldu. Bilmiyorum.

Aidin Hanimin kitabindaki eski tıp bilgilerini cok uygulayan var ama bu hanima da guvenmeli miyiz guvenmemeli miyiz bilemiyorum.
Geçenlerde biri bir yorumda onun icin üçkağıtçı, dolandırıcı gibi bir şey yazmisti ama niye öyle dedin diye sormadim.
Ben araştırdığım, okuduğum ve uyguladığım kadarıyla şifasını gördüğüm çok şey oldu tabiki herkes mantığına ne uyuyorsa onu yapmalı. Bunun dışında modern tıpçılar sülük ve hacamata da karşı oluyorlar genelde onun da etkisini şifasını görmezden gelen insanlara nasıl güveneyim ben kendi açımdan söylüyorum :)

Bunun dışında modern tıpçılar sülük ve hacamata da karşı oluyorlar genelde onun da etkisini şifasını görmezden gelen insanlara nasıl güveneyim ben kendi açımdan söylüyorum :)
Daha neler. Hacamatı tıp kabul etti, hastanelerde yapılıyor. Londra’ya yerleşen fizyoterapist arkadaşım en çok yaptığım işlem dedi hatta.

Sürmeyi bilemem ama içince Allahın izniyle baya iyi geliyor sindirim sistemine

Ben de bir dönem çok araştırmıştım bunu. Göbek deliğine çörek otu yağı damlatanlar var ama bunun bağırsaklara ya da sindirim sistemine doğrudan fayda sağladığına dair bilimsel bir bilgiye rastlamadım açıkçası. Daha çok geleneksel yöntem olarak uygulanıyor.

Benim de gaz ve şişkinlik problemim vardı. Çörek otu yağını ağızdan kullanmayı denemiştim, biraz rahatlama hissetmiştim ama mucize gibi bir etkisi olmadı. Sürekli gaz sorunu yaşıyorsanız beslenme düzeni, bağırsak florası, laktoz veya gluten hassasiyeti gibi durumlar da etkili olabiliyor.

Bu yöntemi deneyen ve gerçekten fayda gören varsa ben de merak ediyorum. Çünkü gaz problemi insanın sosyal hayatını gerçekten etkileyebiliyor.

Back
X