Göbek Diyeti

Kahvaltim
Mantarli omlet
Sıkma nar suyu

Oglen yok aksam da;

Göruldugu uzere sebzeli tavuk
Ve bol salata

Birazdan da egzersiz
:KK49:

Eklentiler

• P_20151121_165033_p.webp
    P_20151121_165033_p.webp
    15,6 KB · Görüntüleme: 40
1 mil leslie ve yarim saat de plates yaptim ayy cok hamlamisim :KK14:

Gunaydin gunlukcum gelip ne yedim ne ictim yazayim ki disiplune olayim skldim cunku artik gel gitlerden cok sacma

Kahvaltim
Omlet
Peynir
Yesillik

İki catal pasta yedim kendim yapmistim esim sevdigi icin ama o kadar baska da yemem hepsini esim yesin :KK14:

Selamlar gunlukcum

Aksam yemegim
Arnavut cigeri
Bol salata
Ayran

Eklentiler

• P_20151122_165159_1_p.webp
    P_20151122_165159_1_p.webp
    12,2 KB · Görüntüleme: 38
1 saat tempolu yuruyus yaptim ve simdi de yesilcay iciyorum

Bugun u de iyi kapattim yarin protein yapmayi dusunuyorum insallah

Gunaydin gunlukcum gelip ne yedim ne ictim yazayim ki disiplune olayim skldim cunku artik gel gitlerden cok sacma Kahvaltim Omlet Peynir Yesillik İki catal pasta yedim kendim yapmistim esim sevdigi icin ama o kadar baska da yemem hepsini esim yesin :KK14:
Gunaydin gunlukcum gelip ne yedim ne ictim yazayim ki disiplune olayim skldim cunku artik gel gitlerden cok sacma Kahvaltim Omlet Peynir Yesillik İki catal pasta yedim kendim yapmistim esim sevdigi icin ama o kadar baska da yemem hepsini esim yesin :KK14:

Gunaydin gunlukcum gelip ne yedim ne ictim yazayim ki disiplune olayim skldim cunku artik gel gitlerden cok sacma

Kahvaltim
Omlet
Peynir
Yesillik

İki catal pasta yedim kendim yapmistim esim sevdigi icin ama o kadar baska da yemem hepsini esim yesin :KK14:
Haklisin Tatlim
Buraya yazmayinca olmuyor
Yine motive olalim
Ben de 67 ile dondum
ins bu kez basaralim

günaydın sea44 sea44 cim evet protein günümüz:KK200::KK15::KK15::KK15:

kahvaltım
2 haşlama yumurta
bi kaç çatal beyaz peynir
kayısı çayı

geçen günki platesten öttürü karnımın içi acıyo gülemiyorum bile demekki faydasını görücem platese devam etsem :KK49:

evet bugünki kilo bildirimim haftaya bugün regl fln dışında 60 olmalıyım/olucam :cool:
bu hafta sıfır kaçamak sıfır abur cubur sağlıklı güzel yemekler bol yeşilçaylar bol salatalar :21::KK37:
yılbaşına kadar 58 i görme hedefindeyim bol egzersizle sporla yaparsın mavimi evet yaparsın
:KK71::nazar::KK76:

Eklentiler

• 23 kasımkilo.webp
    23 kasımkilo.webp
    9,8 KB · Görüntüleme: 31
evet bugünki kilo bildirimim haftaya bugün regl fln dışında 60 olmalıyım/olucam :cool:
bu hafta sıfır kaçamak sıfır abur cubur sağlıklı güzel yemekler bol yeşilçaylar bol salatalar :21::KK37:
yılbaşına kadar 58 i görme hedefindeyim bol egzersizle sporla yaparsın mavimi evet yaparsın
:KK71::nazar::KK76:
bu azimle yaparsın mavimi:KK9::KK9::KK200:

evet yapıcam inşallahhh tatlımmm :KK200:
seni de azimli olmaya davet ediyorum tatlımmm azimlenirsek birbirimizi gördükçe daha da bir hırslanabiliriz eski zamanlardaki gibi :21:
ah canım 2-3 hafta beni mahvetti, diyet moduna giremiyorum bir türlü, bende biraz zaman verdim kendime:KK14:, ama dönüşüm muhteşem olacak:KK53::rolleyes:

ah canım 2-3 hafta beni mahvetti, diyet moduna giremiyorum bir türlü, bende biraz zaman verdim kendime:KK14:, ama dönüşüm muhteşem olacak:KK53::rolleyes:

valla ben de dibe vurmuştum ama çıkmaya çalışıyorum şimdi o dipten akşam yemeğinden sonra iki paket cips yemek nedir ya :KK53:

toparlan gel tatlımmmm bekliyorum, çıtırdayalım :KK15:

Ayy cok yorgunum aksam isten eve geldigimde 1 bardak ayran ictim ve hemen leslie giristim.:KK49: 3 mil leslie yaptim 45 kadar her yerim agriyo:KK14:

Aksam yemegim
4 kofte izgara
Ayran:kk77::kk77::kk77:

Demin de filtre kahve ictim ve protein gunum boylelikle son buldu yarin ve tum hafta sonu guzel olsun insallahh her yuruyus egzersiz yaptim mi gider bu kilocuklar :KK76::KK55:

günaydın günlükçüm

kahvaltım
1 yumurtadan peynirli omlet
salatalık
bol maydanoz
zeytin

Back
X