- 1 Ekim 2010
- 13.876
- 38.106
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selamlar millet ayy bugün aşırı hamarattım dip köşe cam penere koltuk hali geçti elimden iyi de oldu miss oldu her yer tabii canım da çıktı benim
menülerimi yazayım
kahvaltım
menemen
peynir
süt
akşam
et sote
salata
ayran
çayın yanında bi kaç parça kraker yedim sonrasında, erken yemiştim acıkır gibi oldum yemesen iyiydi ama yedim artık
yarın için de güzel menüler ayarlayayım kendime sebzeli salatalı fln ne yapsam acaba ne yapsam
Dun aksam giremedim
Annemdeydim elimden geldigince az yedim ama bulgur pilavi falan vardi
Bugun daha dikkatli olucam
Kahvalti
2 yumurta minicik tere yaginda pisirdim
Peynir
3 zeytin
ogle az once yedim
2 tavuk burger köftesi yagsiz tavada pisti
3 kasik yogurt
aslinda sabah ki zeytin haric protein gunu gibi oldu ama aksama kabaklarim bozulmadan pisirmem lazim
o yuzden baska zamana ins
Tatlim tarti pilleri her yerde bulunmuyorBu hafta ici yapalim protein tatlim gun belirleyelim
Pil bulamadim bu arada tartilamicam yarin alinca tartilirim artik
Aksam yemegini erken yiyeyim demistim ama acikmadim daha ya neyse artik 1 saat sonra fln yerim olmadi sonr cok gec oluyo
Tatlim tarti pilleri her yerde bulunmuyor
Ben de pil bitti diye tartilmayip bir guzel salmistim
Neyse yarin tartilicam bakalim
Evet kesin protein yapalim ben evdeyim zaten her turlu uyar bana sen gunu belirle canim.
Aksam yemegim
1 tabak yogurtlu ceviz li kabak sote
4 kasik taze fasülye
30 dk yuruyus
Bir de esimin zorunlu 5 6 tane kadar antep fistigi yedim ve gunu bitirdim
Tamam tatlisim carsamba protein gunumuzç.ba yapalım mı o zaman ben de bugün en geç yarın süt fln alırım yoğurt yaparım güzel olur
menün güzel tatlımmm afiyet olsun![]()
Olmadi 2 yada 3 kasik ye tatlimkahvaltım
çiçek ekmeğin tek yaprağına sandviç yaptım kaşar salatalık zeytin ve aç bitirlerden vardı içinde
yanında da ayran
öğlen de salata fln yerim yemekhanede bezelye varmış yiyemem ou nişasta çünkü
Olmadi 2 yada 3 kasik ye tatlim
Sadece salatayla kalma
Aksama kadar gucsuz dusme sonra
Ve ya ara ogunde leblebi falan yiyebilirsin
Veeee bu sabah tartildim
Geçen hafta 67.4
Bu hafta 66.2
Hedef haftaya 65 gormek
Bakalim canim carsamba rahat gecer se persembe tekrarlarizçok iyi tatlışımmm bu hafta mutlaka protein yapalım kesin hatta 2 gün üstüste yapınca daha verimli olur bıkmazsak yaparız![]()
Aboooo ne yedin ki kiz bak merak ettim simdimenüm komple değişti tatlım bi kaç kaşık bezelye kadar bile masum değil![]()