Göbek göbeğe verip eritelim

kaç yaşındasın ? valla ben karate yaparken hoca yaptırıyorsu squat ölüm gibi mahvediyo beni :43:

20 yasindayim :) yok yaa zor degil ki unutma ne kadr yapmayi birakirsan o kdr cok dinlenicek kaslar ondan daha fazla agrir poru yaptiktan sonra kaslarinda agri yoksa o yaptigin hareketleri bosuna yapmissindir dmektir :D gunde 30 squats yap en az gobege de yag depolamican D: bende tabi bu aralar saldim kendimi aksamlari abur cubur yedim azcikin gobekcikti :P

Son düzenleme:
faydalı ama iğrenç şeyler :37: bu arada fotoğrafını şimdi gördüm maşallah fiziğin süper canım ben de koyucam birazdan göbek neymiş hepiniz göreceksiniz :52: sakıncası yoksa hepimiz paylaşalım zamanla aradaki farkı anlarız

ben herşekilde foto paylaşırım sosyal paylaşım sitelerindeki sayfalarımı söylerim bende sorun yok beklıyoruz fotonuuu :):)

Cipsi aklım takılmasın diye yedim biraz çok değildi ya :D
Birde teyzemin yaptıklarından tırtıkladım yettide arttı bile :thumbup:
Bu arada bugün bir buçuk litre su içtim, normalde hiç içmem bu yüzden benim için iyi bir başlangıç diye düşünüyorum :))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

20 yasindayim :) yok yaa zor degil ki unutma ne kadr yapmayi birakirsan o kdr cok dinlenicek kaslar ondan daha fazla agrir poru yaptiktan sonra kaslarinda agri yoksa o yaptigin hareketleri bosuna yapmissindir dmektir :D gunde 30 squats yap en az gobege de yag depolamican D: bende tabi bu aralar saldim kendimi aksamlari abur cubur yedim azcikin gobekcikti :P

ne kadardır yapıyorsun squatı kalçaların nasıl şekkilendi?? bende yeni başladım.. :)

Cipsi aklım takılmasın diye yedim biraz çok değildi ya :D
Birde teyzemin yaptıklarından tırtıkladım yettide arttı bile :thumbup:
Bu arada bugün bir buçuk litre su içtim, normalde hiç içmem bu yüzden benim için iyi bir başlangıç diye düşünüyorum :))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

tebriklerrr bende 0.5 l içmişimdirrr:)) devam et ne güzel içmişşin suyu yaaa bende yeşilçay içiyorummmm şimdii chai :))

ben bfite başlıycam sınavdan sonra :21: balık asla yiyemem öğğkk midem kalkıyo bazen sadece hamsi haşlanmış yumurta da yiyemiyorum o damidemi bulandırıyor bende sıkıntı var sanırım cinsim biraz :1:

aksamlari tortilla arasi domates salatalik marul kasar koy falan tortilayi da azcikin tavada kizart :D az kalorili bi iyecekdoyuruoda

ümidimi bfite bağladım valla inceltiyormuş şekle sokuyormuş onu deniycem

Ben dukan yapıyorum kızlar ama burayada uğratırım baya bı karıştırdım bı defa dukan + lahana suyu kuru+ sodalı 3 litre su ıcıyorum hergun 40 dk kosu bandında koşuyorum buna rağmen adet alacam sanırım bır haftadır gr veremedim burayı takıp edecegım kondu sahibi arkadas yaptığın suguat nedır nasıl sıkılastıryor ozelleıkle göbek bolgemın erımesı lazım yardımcı olursan sevınırım

evettt %100 sekillendi kalkik duruo bide ya zaten squatslar ucuncu ayinda etkilerini gosterio daha erken de gosteri tabi de accayipp seksi dolgun duruo kalcalarim:1:

birde bazı kadınlar var 1 2 yıl yapıoy kasları çok gelişiyo erkek gibi oluyor ya kalçası o tarz gelişmiyor demi hemen hoşuma gitmiyor ilk zamanlar sadece kalkıyor değilmi benimki zaten kalkık ve çıçık kalçam ve bacaklarım aynı beyonce aynı gelişssem çok mu kötü durur diye düşünüp duruyprum..çok mu çıkar abartımı durur bilmiom ki yaaa :D:52:

Ben dukan yapıyorum kızlar ama burayada uğratırım baya bı karıştırdım bı defa dukan + lahana suyu kuru+ sodalı 3 litre su ıcıyorum hergun 40 dk kosu bandında koşuyorum buna rağmen adet alacam sanırım bır haftadır gr veremedim burayı takıp edecegım kondu sahibi arkadas yaptığın suguat nedır nasıl sıkılastıryor ozelleıkle göbek bolgemın erımesı lazım yardımcı olursan sevınırım

http://www.youtube.com/watch?v=dhLuxuBoT7I squat örneği canım... regl olayını anlamadım reglyken kılo verılısı duruyormuuu

oo baya bi karıştırmışsın :30: teker teker yapsaydın fazla gelmesin ne kadar oldu başlayalı ? bu arada squat dediğimiz şey bildiğin çömelip kalkma bacak ve kalça için diye biliyorum :9::9: detulem sana çok daha iyi yardımcı olur

birde bazı kadınlar var 1 2 yıl yapıoy kasları çok gelişiyo erkek gibi oluyor ya kalçası o tarz gelişmiyor demi hemen hoşuma gitmiyor ilk zamanlar sadece kalkıyor değilmi benimki zaten kalkık ve çıçık kalçam ve bacaklarım aynı beyonce aynı gelişssem çok mu kötü durur diye düşünüp duruyprum..çok mu çıkar abartımı durur bilmiom ki yaaa :D:52:

hayirrrrrr ya guzel durur bende begenmiyorum kadinsiliktan uzaklasanlari tabi ben stresten zayifladim bu aralar yokssa daha kalkik kalcalarim ayol:D fitneste yeni baslayan kadinlar hep begeniolar bnm gbi olak istiyolar hemende gelisemezsin ki zaten istediggin kivama gelince sporunun serilerinini dusur olur biter adam gibi kasli olmamiza gerek yok :D

Back
X