Göbek göbeğe verip eritelim

Hemen başlıyorum :D
Kahvaltı
Bir orta boy omlet
Bir bardak Muzlu süt
Bir kibrit kutusu peynir
Bir dilim ekmek

Daha öğle yemeği yemedim,
Gerçekten bu hafta çok boşladık çok.
Ama ben bugün duramadım yine tartıldım. 71.8 çıktım çok sevindirik oldum valla :))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kahvaltını beğendim canım öğleni de aynen devam ettir :) bir de ekmeğin beyaz mı yoksa tam buğday mı ? bu arada tebrik ederim daha da gitcek kilolar :1:

Kızlar ben bu iki gündür çok boşladım. yarından itibaren başlayacağım düzgünce söz verdim kendime

kahvaltını beğendim canım öğleni de aynen devam ettir :) bir de ekmeğin beyaz mı yoksa tam buğday mı ? bu arada tebrik ederim daha da gitcek kilolar :1:
Beyazdı malesef tam buğdaya alışamadım hala :(

Kızlar ben bu iki gündür çok boşladım. yarından itibaren başlayacağım düzgünce söz verdim kendime
Aynen bende boşladım, biraz daha sıkı tutmamız gerek :thumbup:

Sınava girecek arkadaşlara kocaman başarılaaaar :16: Üniversiteli olmak gibisi yok gösterin kendinizi hadi bakiyim. Üniversiteli olarak yardımcı olabilirim hazirandaki sınav için takıldığınız yerler falan olursa. Öpüyorum

Rabia sınavda şimdi onun yerine ben heyecanlandım valla :)
Nasıl gidiyor kızlar hiç yazmıyorsunuz? :confused:
Ben şimdi kahvaltı yapacağım tost hazırlıyorum kendime :))

Nasıl geçti sınavın? Ben de sabah tost yedim kepek ekmek arasına. Çok abartmıştım üç gündür. Bugün yürüyüş de yapıcam toparlıycam inşallah:)

canım güzeldi yaa beklediğim gibi geçti hiç heyecan yapmadım normal deneme çözer gibi çözdüm ben düşündükçe midem bulanır kesin elim ayağım titrer diyordum ama hiç öyle olmadı rahat geçti bir tek matematiğe vaktim kalmadı son bir saat yetiştiremiycem diye çok stres yaptım biraz heyecanlandım ama çocunluk iyi geçti :D

canım güzeldi yaa beklediğim gibi geçti hiç heyecan yapmadım normal deneme çözer gibi çözdüm ben düşündükçe midem bulanır kesin elim ayağım titrer diyordum ama hiç öyle olmadı rahat geçti bir tek matematiğe vaktim kalmadı son bir saat yetiştiremiycem diye çok stres yaptım biraz heyecanlandım ama çocunluk iyi geçti :D

Sevindim senin adına tatlım :16:

bende geldimmmmm:52: benim de boyum 1,67 kilom 67 :1: son 4 gündür soğan kürü uyguluyorum ...benim kilolarım göbek bölgem de ve bu göbekten kurtulmak eski zayıf günlerime geri dönmek istiyorum:1: bekarken neyse de evlendikten sonra herkesin hamileymişim gözüyle bakmasına uyuz oluyorum artık ...bebek değil o bebek göbek işte ya göbekk:52:

Back
X