göbek ve basen sorunumu nasıl halledebilirim?

huzurem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2013
114
5
26
İstanbul
günaydın herkese; kızlar benim bir sorıunum var göbek ve basenimden kilo vermek istiyorum.Armut tipi bir vücuda sahibim hiç hoş değil:50:geçenlerde egzersiz hareketlerini kk'dan çıkarrtım gün gün yapıcam yanlız bir diyet takviyesile hem zayıflayım hem sıkılaşayım istiyorum boyum 1,63 kilom 60-61 civarı lütfen yardım edin top gibi gözükücem zamanla:31:

günaydın herkese; kızlar benim bir sorıunum var göbek ve basenimden kilo vermek istiyorum.Armut tipi bir vücuda sahibim hiç hoş değil:50:geçenlerde egzersiz hareketlerini kk'dan çıkarrtım gün gün yapıcam yanlız bir diyet takviyesile hem zayıflayım hem sıkılaşayım istiyorum boyum 1,63 kilom 60-61 civarı lütfen yardım edin top gibi gözükücem zamanla:31:

benimde göbeğim var kendim zayıfım ama göbek maşallah doğumdan sonra kaldı hamile gibi görünüyorum şimdi bölgesel incelme için spor salonuna başlıcam plates falan yaptırıyorlar

Ne yaptiysam gobekde gitmedi bel erimedi. Dogumdan sonrada ustune iyice koydum. Bende yaza kadar mutlaka cozucem insslh.

Back
X