Gobek

Doğum kilosu ve 1. Ay tartısı kaç? Daha 1 buçuk aylık ne ara kilo almadı?

Karnınızda portakal görüntüsü varsa size aloe vera mum kremi öneririm. Daha profesyonel bir bakım için ise algetics set öneririm hem portakal kabuğu görüntüsünü düzeltiyor hem de bölgesel yağlarınızı yakıyor . Detaylı bilgi almak isterseniz bana ulaşabilirsiniz.

Bende 2,5 ay oldu doğum yapalı 19 kilo aldım 12 si gitti 7 kilosu bende hala. Çok kafama takiyorum ayrıca göbek çok sarkık ve hala var ayrıca çatlak dolu. Kızım çok huysuz hiç durmuyor kendime vakit ayırıp bakmıyorum

Aynen benim sut de yaramadi zayifladi kilo almadi stress yaptik birsuru. Saatlerce gogusumu veriyordum ugrasiyordum. Bendede anca 40 cc cikar oda sabahlari.
Yaramadi ama suan hem mama hem gogusumu veriyorum tamamen kesmedim

Aynen benim sut de yaramadi zayifladi kilo almadi stress yaptik birsuru. Saatlerce gogusumu veriyordum ugrasiyordum. Bendede anca 40 cc cikar oda sabahlari.
Yaramadi ama suan hem mama hem gogusumu veriyorum tamamen kesmedim
Bir süre sonra memeyi de bırakır büyük ihtimalle. Biberona alıştıklarında memeyi bırakıyorlar. Ben seni anlıyorum canım ama üzülme. Bu senin suçun değil. Tamamen fizyolojik. Olur ya da olmaz. Net. Sağlıkla büyüt bebeğini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…