kızlar düğünüm var önümzdeki aykızlar evlenicem ama kilolu oldgm için esim beni begenmezse simdi zayıfla dior ben diyet yapıorum werdim biraz ama hala cok var ya ne yapıcam 85 kgym 1 70 boyum kendme ne istedgm gibi gecelik ne de iç çamasırları alabiliorum nişanlımda bu tarz seylere cok onem werior göğüsler ne yapsam zayıflamıor ( gecelik aldım denedm göbegim çıktı selülitlerde var off ben kendmi begenmiorum esim ne yapsın kızlar onemli degilmi bu tarz seyler bana lutfen akıl verin erkek uye falan degilim yanlıs anlamayın sakın sadece yardım almak için yazıyorum erkekler için kilo onemli degilmi birde yeni ewli olucaz ne istedgm camasırı gıyebılcem ne de geceliği ((
kızlar düğünüm var önümzdeki aykızlar evlenicem ama kilolu oldgm için esim beni begenmezse simdi zayıfla dior ben diyet yapıorum werdim biraz ama hala cok var ya ne yapıcam 85 kgym 1 70 boyum kendme ne istedgm gibi gecelik ne de iç çamasırları alabiliorum nişanlımda bu tarz seylere cok onem werior göğüsler ne yapsam zayıflamıor ( gecelik aldım denedm göbegim çıktı selülitlerde var off ben kendmi begenmiorum esim ne yapsın kızlar onemli degilmi bu tarz seyler bana lutfen akıl verin erkek uye falan degilim yanlıs anlamayın sakın sadece yardım almak için yazıyorum erkekler için kilo onemli degilmi birde yeni ewli olucaz ne istedgm camasırı gıyebılcem ne de geceliği ((
Bence nişanlın izin veriyorsa hemen git spor salonuna yazıl. Ama gelinliğin hazır değil mi ? Bu sefer gelinlik kötü durmasın zayıflayınca. Ben 3 sene önce 3 ayda sabahları fitness akşamları tenisle 15 kilo verdim. Belki düğüne kadar yetiştiremezsin ama en azından kilo vererek bir değişiklik yaparsın kendinde. Benim nişanlım önem veriyor. İlk çok zzayıfım diye bana kilo aldırdı. Şimdi böyle kal ne ver ne al diyor
Acilen dıyet,sıkı bır rejım ve pılates,hemdeşimdiden baslayın
Önümüzdeki ay düğünün var ya eşim beni beğenmezse diyorsun.İlginç.Adam sevmiş beğenmiş her halinleki nişanlısınız ve evleniyorsunuz.Fazla takılma bunlara yavaş yavaş verirsin.
Sizi boyle begenio sevmedi mi? Tabiki sagliginiz ve kendinize olan guveninizi kazanmak icin kilo verebilirsiniz ama bir ay icinde asiri kilo vermeye kalkarsaniz gucsuz kalirsiniz ve saglikli olmaz sizi begenen boyle begensin zamanla verirsiniz bence uzulmeyin.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
1 ayda düzenli spor yaparsan güzel bir sonuç elde edebilirsin. Evlendikten sonra da spora devam edip yemene içmene dikkat edersen rahatlıkla istediğin kiloya ulaşırsın. Fakat, nişanlın istiyor diye düğüne kadar şok diyetler yapayım deme. Zaten bir sürü stresin olacak, o koşuşturma içerisinde Allah korusun güçsüz düşüp bayılma bir de. Şimdiden mutluluklar dilerim.
1 ayda pek bir şey değişmez.
Bu kadar stres yapmayın. Sonuçta sizi beğenmiş sevmiş ki evleniyor. Kiloları da yavaş yavaş verirsiniz. Hızlı verirseniz sağlıklı olmaz. Mutluluklar
sen tabiki sağlık açısından zayıflamana bak ama sırf seni beğenmeyecek diye de 1 ayda kendni yıpratma,seni beğenen böyle beğensin,sonradan zayıflamak sana kalmış ...
Kizlar beni begeniyor ama bu kilolarla cinsel hayatimiz 40 yas ustu olucak dior her geceligi begenmez ya diorum ki madem bole dusunuordun neden biz nisanlandk sewiorum ama kendin icin sagligin icin zayifla dior ben bu kadar giyinmeyi bakimi sewerken nasil bilincsizce bu kiloya ulastim anlamiyorum kizlar ya uni donemi hep fast food yedim cok aldm spora yazilcam ama ramazan ayindayiz gelinlgm dikilecek hala vermedim kilo veriorum die gelinlkcimle konustm hallederz takma dedi nisanlim gecelik ic camasir onemli yakissin dior zayifla diorSizi zaten bu halde begenmis..kendiniz istediginiz icin ve tabiki sagliniz icin zayiflamaya calisin tabiki ama yavas yavas...1ayda hizla kilo vermek mi allah korusun sagliginizdan olmayin sonra
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Nişanlınız pek açık sözlüymüşKizlar beni begeniyor ama bu kilolarla cinsel hayatimiz 40 yas ustu olucak dior her geceligi begenmez ya diorum ki madem bole dusunuordun neden biz nisanlandk sewiorum ama kendin icin sagligin icin zayifla dior ben bu kadar giyinmeyi bakimi sewerken nasil bilincsizce bu kiloya ulastim anlamiyorum kizlar ya uni donemi hep fast food yedim cok aldm spora yazilcam ama ramazan ayindayiz gelinlgm dikilecek hala vermedim kilo veriorum die gelinlkcimle konustm hallederz takma dedi nisanlim gecelik ic camasir onemli yakissin dior zayifla dior
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?