- 6 Şubat 2013
- 1.278
- 1.231
- 333
Eşiniz sizi gaza getirmeye çalışıyor olabilir mi? Özellikle cinselliği bu kadar ön plana atması garip geldi bana. Ve beni ilk düşündüren şu oldu. İlerde Allah kısmet ederse bebeğiniz olduğunda kilo alır da veremezseniz ne yapacak :26:
Sizi her haliniz ile sevmeli. Ama bir diyetisyene gitmenizi tavsiye ederim. Düzenli bir şekilde zamanla kilo verirsiniz.. Psikolojik durumunuzu anlayabiliyorum yani benimde sevgilim bana böyle konuşsa çok bozulurdum. Şok diyetler uygulamayın sonra sağlığınızdan olursunuz. Zamanlar zayıflarsınız o zamanda bakalım eşiniz bu tavrını sürdürebilecek miBence bu gazla çok başarılı olabilirsiniz.
Diyet ve spor önerisi veren iyi niyetli arkadaşlar, iyi güzel ve evet insan isterse bir ayda 10 kilo da verir yemez içmezse AMA erkek arkadaşın tavrı rencide edici değil mi ?
Bence önemli olan konu bu. Bir kere arzulamak bambaşka bir şeydir, insan sevdiğini arzular, dokununca etkilenir bu kadar şekilci olmak ve tehditvari konuşmak bence hiç sevgi dolu değil.....Ve bence konu sahibesinin esas ciddiye alması gereken nokta ( malesef) nişanlısı tarafından gerçekten sevilip sevilmediği...
öncelikle nişanlınızın bu şekilde sizin üzerinizde baskı oluşturmasını hiç doğru bulmuyorum. yahu düğün arifesi zaten, bir sürü şey var çözülmesi gereken...
bir de bu şekilde stres mi olacaksınız. vermediyseniz vermediniz.. nedir bu tavır.. kendisinde kat kat baklava dilimleri görülebiliyor mu bakalım?
85 kilo 1.70 boy için hiç de abartı bir kilo değil bence. üstelik hem gecelik, hem çamaşır bulabilirsiniz. hem de çok hoş şeyler bulabilirsiniz. bunları 110 kilo 167 boyda bir kadın olarak söylüyorum. arkadaşların şok diyet, sabah akşam spor tavsiyelerine katılamıyorum maalesef. zira beni bu kiloya getiren biraz da bu hızlı kilo vermeler, diyetler falan oldu... bence hiç takmayın ve takılmayın.
Kusura bakma ama son 1 ay a kadar nerdeydin.1 ayda versen versen ne kadar kilo vereceksin.Eğer bu kadar dert edecek kadar önemsiyorsan çok önceden başlayacaktın.Zaten gelinlikte hazırdır artık.Nişanlın nişanlanaırken görmedi mi seni.Son 1 ay kala istemiyorum mu diyecek.Bundan sonra düğüne kadar kilo almamaya,3-5 daha vermeye bak.Çokta dert etme.Sağlık olsun.
Ya o birazda karşındaki insanların kişiliği ile alakalı ama tatlım. Benim teyzemin gelini evlenmeden önce balık etliydi biraz. Belediyenin spor salonuna gitti 1-2ay kadar ve azda olsa toparladı kendini. Onun amacı gelinlikle daha iyi görünmekti. Evlendi ve 6 ay sonra hamile kaldı. Şu anda görsen o kızdan eser yok. 2-3 beden fazlalaştı ama eşi yani kuzenim hiç bişey demedi. Kızda sporla falan ugrasmıyo zaten.
Evet dışardan öyle denilebilir ama bu düzelmeyecek birşey değil ki. Gidersin bir diyetisyene, yazılırsın bir spor salonuna fıstık gibi olursun. 10 kiloyu gözünde çok büyütme. İstersen daha fazlasını da verirsin. Hatta zayıfla giyme o seksi gecelikleri, pijamalarını giy yatyada giy ona yüz verme
Şaka maka takılma bu kadar, verirsin o kiloları kendini üzdüğüne değmez. Bir de eşin böyle dediğinde "doğumda,hastalıkta kilolu olsam senin gözünde bu mu olcam" falan diye sorsan belki kafasına dank eder :44:
Vay anasını adam sana cariye muamelesi yapıyo tamam bende severim gecelik babydoll jartiyer vs ama eşim ille yap dese cinsel hayatımız 40 yaş üstü olacak dese asla yapmam kendimi tuhaf hissederim kasarım kendimi acaba bugün beni beğendimi diye
Yakışıklı oğlum yakışıklı kocam yakışıklı kardeşim :)
Kesinlikle azmedicem ve basaricam kendiside mukemmel degil zaten yapili yani kendisi yeyip icip gezior bana zayifla deyip duruor buda benim canimi skıor ya ben dedim ona ben zayiflamayi istiorum sende bana destek olabilirsin dedim tamam dedi hergun kosu bandinda kostgma dair foto falan istiordu bi ara yapmadim tamam ya sen basaramiycan bu isi falan demeye basladi buda cnmi skti benim kendisinin de fazlaligi var fit deil o gecelik olgun insan geceligi sen jartiyer babydol giy vs artik moralim bozuluor destek deil bu80 civarıysanız pilatesle olucak şey degil pilates daha çok sıkılaşmaya yönelik sizizn günlük ortalama 1-2 saat civarı tempolu yürüyüş yapmanız şart kendinize bi beslenme şekli uygulayın akşamları daha az yeyin 1 ayda 5 den fazla gider azmederseniz 10
kg bile gider önemli olan istemek