göbekli kilolu yetmezmiş gibi yakında düğünü war yardımmm :(

Kesinlikle azmedicem ve basaricam kendiside mukemmel degil zaten yapili yani kendisi yeyip icip gezior bana zayifla deyip duruor buda benim canimi skıor ya ben dedim ona ben zayiflamayi istiorum sende bana destek olabilirsin dedim tamam dedi hergun kosu bandinda kostgma dair foto falan istiordu bi ara yapmadim tamam ya sen basaramiycan bu isi falan demeye basladi buda cnmi skti benim kendisinin de fazlaligi var fit deil o gecelik olgun insan geceligi sen jartiyer babydol giy vs artik moralim bozuluor destek deil bu

Daha öncede söyledim kesinlikle spor salonuna gidebiirsin. Ben spor salonunda çalıştım ve insanların 4-5 ay içinde içinden 2 kişi çıkardığını gördüm. Şuan pilates,aerobik tarzı sporlar yapamaz. Çüünkü vücudu güçlü değil. Bu yüzden önce bir hocanın yapacağı bir programla sporuna başlıcaksın. İlk hafta seni her gün çağırır. Sonra haftada 3 -4 gün çağırır. İlk zamanları kilo veremezsin. Su içmeyi ihmal etme ben 58 civarlarındayım her gün 2 -3 ltre su içiyorum. Zaten düğüne kadar anca 20 gün gidersin. Onda da yemeklerine dikkat ederek 2-3 kilo ancak verirsin oda vücudunuzdan çıkacak ödemdir. Ter veya idrarla atarsınız. Örnek veriyorum 70lere indiniz aerobik tarzı hem dans edecek hem de spor yapacak programlara katılabilirsiniz. İdeal kilonuza ulaştığınız andan itibaren pilates yapabilirsiniz. Bunun nedeni kilo verdikten sonra sarkacak etlerinizi en aza indirmek. Ama evllendikten sonra ben her şeyi bırakırım diyorsanız hiç başlamayın. Hamile kalınca da bir sureden sonra hamile pilatesine başlayın. Yapacaklarım yapmayacaklarım diye bir program oluşturun. Eşinize bu programdan bahsedin belki o da sizi destekler. Desteklemezse daha da hırslanın ve söylediği lafları ona yedirin. Kendinize ulaşmak istediğiniz kiloya uygun bir gecelik alın. Kimseye bahsetmeyin. Bu sizin motivasyon kaynağınız olsun. Keşke 6 ay önce başlasaydınız. Bu arada kola,fanta,gazoz gibi asitli içecekler,kızartma yemekleri,pirinç pilavı,hamur işleri,fast food bunla yapmayacaklarım listesine girsin,sevgilerr

Tesekkur ederim kizlar bu kadar bilincsiz olmamaliydim gosterecm zaten ona 70 ol sana istedigin kiyafeti alayim dior 5bin gider ama gitsin dolabini yenilicem dior hic acimicam yenileticem seviyor eminim bende sevmesem asla bu kadar katlanmazdim bana guzelce destek oldugunda ben sagdan girdi soldn cikti dinlemedim oda bole gaz vermek icin konusuor benimde 40 yas tanidiklarim var hem cok fit hemde sexi yani o bunu sadece bana gaz vermek icin soyledi eminim yani aranizda 40 yas varsa alinmasin lutfen ://

maalesef bunlar benim aşırı tepki gösterdiğim türden davranışlar. insan karşısındakini kırıp gücendirmemeye, rencide etmemeye dikkat etmeli bence.
müstakbel eşiniz ile asıl bunu aşmalısınız bana göre. zira insan hayatında her türlü şey olabiliyor. ben de mesela yıllardır sigarayı bırakmaya çalışırım, bırakamadım. ama eşim "iradesizsin" demedi bir kez bile. dese kızarım doğrusu. çünkü sen zaten bir şeyler yapmaya çalışıyorsun. olur veya olmaz, üstelik sigara ciddi bir sağlık sorunu biraz kilo fazlası olması gibi değil. hiçbir şey ve hiç kimse mükemmel değil. nişanlınızın üstünüze gelmemesini sağlamanız gerekli bence.

Müstakbel eşiniz de zayıflasın o zaman. Biskolata erkeği kıvamına gelsin. Şimdi bir boxerın göbekli erkekte durması var seksi adonisli bir erkekte durması var değil mi ? Siz de böyle diyin bakalım ne yapacak ? Bence etine dolgun kadına daha çok yakışır seksi çamaşırlar, dünyada bile bu moda artık! Ama madem kendisine Adriana Lima arıyor kendi de olsun bir Brad Pitt

Sende ona de canım. Bende fit bir erkek istiyorum de :))
Herşey gönlünce olsun canım kendini üzme sen :)

İlave edeceğim hiçbir kelime yok. İçimi okumuşsunuz sanki yazdıklarınıza aynen katılıyorum. :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canm ben de zamanında 20 kilo verdim. Karnm gayet güzel ama bacak ve göğüslerimde sarkmalar çatlaklar oldu, benm düğünüme de 1 bucuk ay var. Kızlar benm gibi kilo verip sarkmalarından kurtulan varmı? Bekliyorm cevaplarınızı

seni her halinle sevmis olmalı ki nisanlısınız..
Simdiden zayıfla diyorsa işin zor tatlımm ..
Evlenirken 60 kg dım suanda 74
evlilik insanda kilo yapıyoorr ..
istersen verirsin ama 1 ayda değiL ..
Ayrıca geceliklerin xL var ..
Herseyi giyersin ama büyük beden ..

bence bölgesel zayıfla..
yani göğüsler kalça vs büyük olsun sorun değil..
hatta çok iy bişey
sadece göbeğini bölgesel eritmryr bak..
bence de bi spora yazılabilirsin..
yalnız kafama takılan senle bu halde nişanlanan birinin şimdi zayıfla demesi..
yani benim eşim de nişanlıyken kilo al balık etli ol deyip duruyodu..
evlenince hiç sallamadı..
başka şeye odaklanıyolar rahat ol..
bu arada büyük çamaşır mağazalarında büyük beden gecelik çamaşır çok rahat bulunuyo..
koray,penti ve kompedan gibi mağazalarda her beden oluyo benim gördüğüm..

Ben şu seni öyle beğenmiş lafına hiç katilmiyorum. Öyle beğenmiş diye ömür boyu kilolu bi'esi mi olsun yani. Doğum kilosu değil, hastalık kilosu değil adam tee nezaman dillendirmis şurada dugune bir ay kalmış cidden yeni mi ciddiye aldin bu lafları:/ Bence nisanlin evlenmeden ver istiyomus çünkü kadınlar evlenince de eşleri gibi yemeye basliyo sonra evlenince kilo aldım oluyo. Son bir ayda ancak platesle sıkılasirsin:/

hiç kasma, bu sitede çok güzel egzersizler bölümü var.çok şey öğrenirsin ordan.
bence burada vakit kaybedeceğine direk orayı araştırsan daha hızlı sonuç alırsın.hemen o sayfalara git
diyet tek başına yeterli değil kesinlikle spor şart..hatta ve hatta yoğun bir kardio yapmalısın yağların için.
hadi bu da benden sana kıyak olsun;
leslie sensone yürüyüş videoları
jillian michaels 30 day shred programı ya da acaip gaza geldim yapabilirim diyosan shaun t. insanity programı
ebru şallı 21 günde yağlarınızdan kurtulun programından da insanlar memnunlar..

Son düzenleme:

[SUB]Keşke son güne bırakmak yerine erkenden spora başlayıp önleminizi alsaydınız....[/SUB]

Son düzenleme:
Kusura bakmayın ama, ben beni böyle sevdi böyle beğendi o zaman böyle kabul edecek mantığını anlayamıyorum. Kimse sevdiği aşık olduğu birinden sırf kilolu diye ayrılmaz ama içten içe zayıflayacağı günü bekler. Bu isteğini de dile getirmiş zaten konu sahibinin nişanlısı. Siz hiç sevgiliniz kocanız için biraz kilo alsa ne güzel olur veya keşke göbeğini eritse diye düşünmediniz mi? Ayrıca nişanlısı şimdiye kadar onu hep giyinik görmüş aynı şey değil. Kim bilir kafasında ne hayalleri var onun Victoria's secret defileleri izleye izleye her kadının çamaşırla öyle göründüğünü zannediyorlar. Konu sahibi yapacağın şey belli, mucize olmaz belki ama 1 ayda azimle sıkı çalışmayla biraz olsun toparlayabilirsin. Hem gelinliğinle de daha güzel görünürsün.Evlendikten sonra da yavaş yavaş zayıflarsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…