- 29 Ağustos 2008
- 4.086
- 613
- 448
75 olsam raziyim kizlar yaklasik 1 bucuk ay var dugune 10 kg vermeliyimmm ;(((( 85 benim wermis halim 13 14 kg dusunun artikNişanlınız pek açık sözlüymüşama madem bu kadar dert ediyordunuz siz neden son 1 aya bıraktınız peki kilo işini? Kilo vermek uzun zaman isteyen bir şeydir,hemen olmaz ki.olsa da sarkmış bir vücut güçsüz bir kişi olursunuz o halinizden hiç hoşlanacağınızı sanmam
Babydoll vs sewior su halde babydol mumkunmu kizlar ya anne gecelikleri war hep
75 olsam raziyim kizlar yaklasik 1 bucuk ay var dugune 10 kg vermeliyimmm ;(((( 85 benim wermis halim 13 14 kg dusunun artik
büyük beden seksi iç çamaşırlar illa ki vardır. ama şu bir gerçek ki 1 ayda yeterince kilo veremezsiniz. yaklaşık 40-38 beden olmak için 65 kilo civarında olmanız lazım boyunuza göre. yani 20 kilo vermeniz lazım. 20 kilo vermek için de yaklaşık 6 ay lazım... o da sıkı bir diyet ve spor ile. şimdiden spor salonuna gitmeye başlayın o zaman... ama düğüne kadar çok zayıflayamazsınız yani imkansız birşey bu. şahsen nişanlınızın tavrına acayip gıcık oldum, şimdi mi aklına geldi kilo sorunu?
Kizlar buyuk beden var ama yakismasi onemli 70 ol sana istedigin tum kiyafetleri alayim dior o aslinda oncedende diodu ama dugun yaklasti ustme daha fazla gelmeye basladi;(( birde bende utaniorum artik ya aliswerise cikioruz magazadakiler buyuk beden 2.katta vs.soz icin aliswerise ciktik abiye zor buldum abiye deyince hemen magaza calisanlari 42 ye kadar abiyelr demez mi cok uzluordum 10 kg vermem lazim kizlar ya yoksa cirkin gelin olurim omur boyu affedemem kendimi fotolara baktkca1 ayda mucize bekleme olsa olsa 5 kg kadar verebilirsin o da boyun uzun olduğu için 10 kg vermiş gibi durur ( tabi sporla sıkılaşarak)
Squat yaz google bak. Selülitlerini en azından % 25 azaltır bir ayda. Bacakların toplanır
Ve ne olursa olsun taviz verme. Bunlar aşılabilir şeyler. En güzel zamanlarını gecelik güzel durmayacak diye mahvetmesinde izin verme
Seninle nişanlanırken kilonu bilmiyor muydu? Susarsan üstüne gelmesine izin vermiş olursun
Zamanla vereceğim sağlığım daha önemli de. 40 üstü cinsellik bilene kadar sana destek olsun bir zahmet..
kızlar düğünüm var önümzdeki aykızlar evlenicem ama kilolu oldgm için esim beni begenmezse simdi zayıfla dior ben diyet yapıorum werdim biraz ama hala cok var ya ne yapıcam 85 kgym 1 70 boyum kendme ne istedgm gibi gecelik ne de iç çamasırları alabiliorum nişanlımda bu tarz seylere cok onem werior göğüsler ne yapsam zayıflamıor ( gecelik aldım denedm göbegim çıktı selülitlerde var off ben kendmi begenmiorum esim ne yapsın kızlar onemli degilmi bu tarz seyler bana lutfen akıl verin erkek uye falan degilim yanlıs anlamayın sakın sadece yardım almak için yazıyorum erkekler için kilo onemli degilmi birde yeni ewli olucaz ne istedgm camasırı gıyebılcem ne de geceliği ((
75 olsam raziyim kizlar yaklasik 1 bucuk ay var dugune 10 kg vermeliyimmm ;(((( 85 benim wermis halim 13 14 kg dusunun artik
1 ayda mucize bekleme olsa olsa 5 kg kadar verebilirsin o da boyun uzun olduğu için 10 kg vermiş gibi durur ( tabi sporla sıkılaşarak)
Squat yaz google bak. Selülitlerini en azından % 25 azaltır bir ayda. Bacakların toplanır
Ve ne olursa olsun taviz verme. Bunlar aşılabilir şeyler. En güzel zamanlarını gecelik güzel durmayacak diye mahvetmesinde izin verme
Seninle nişanlanırken kilonu bilmiyor muydu? Susarsan üstüne gelmesine izin vermiş olursun
Zamanla vereceğim sağlığım daha önemli de. 40 üstü cinsellik bilene kadar sana destek olsun bir zahmet..
Diyetsyene giderek kilo vermeni tavsiye edeceğim...çevremde bu şekilde 15-20 kilo veren insanlar var. Hem disiplin li yemek düzenin olur hem sağlıklı kalıcı kilo verirsin. Bir buçuk ayda çıtı pıtı olmazsın ama 5-6 kilo verebilirsin. Sonradan devam eder bir kaç ayda istediğin kiloya ulaşırsın bu iş sabır işi biraz da. Eşin seni beğenir merak etme bedenine ve kilona uygun çok güzel gecelikler kıyafetler de var.
Ayrıca nişanlın için kilo meselesi bir sorun olmaz, hele de yeni evliyken, seninle evleniyorsa demek ki beğenmiş sevmiş. neyle karşılaşacağını biliyordur her halde...ayrıca o çok mu mükemmel acaba?? sen onu beğenecek misin bakalım??? özgüven meselesi haline getirme bence...
Kendisinin de gobegi var kizlar mukemml deil yani ama erkkler kendilerine bakmaz ancak kadinlardan beklerlerArkadaşa katılıyorum,siz sağlıklı bir şekilde kilo vermeye başlayın 10 veremezseniz bile(sağlıklı bir şekilde) 5 kg verebilirsiniz. Bunu pilates veya callanetics veya bir başka fitness dalı işe de desteklerseniz verdiğiniz 5 kg 10 gibi gözükebilir çok kilo kaybetmezsiniz ama incelirsiniz :)
Kendisinin de gobegi var kizlar mukemml deil yani ama erkkler kendilerine bakmaz ancak kadinlardan beklerler
Erkekler kilodan hoşlanmıyorlarhoş kadınlar da kendi kilolarından hoşlanmıyorlar ama sevdiğin kişi bunu yüzüne karşı söylediğinde pek hoş olmuyor :)
Boyun iyi aslında kilo verebilir misin bilmem ama güzel ve sıkı bir spor programıyla selülit gider olduğundan ince görünürsün sakin ac kalıp kendini hasta etme bir ayda on kilo vermeye kalkma. .
Hiç kimsenin yağmurun bile böyle küçük elleri yoktu. .
En azndan kilo veremesen de vucufunu sikilastir spor yap. Tavsiye ederim. Erkekler hoslanmiyor kendini salmis kadinlardann bak kilolulari sevmiyor demiyorum, kendini salmis diyorum. Zaten herseyden onemli saglihin, ileride cocugun olcak. Bunlari da dusun.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
evet kızlar haklısınız saglıgıma dikkat edecek sekilde zayıfaıcam sagolun kilo hiç bir kadına yakısmıyor gercekten de ince zarif bir kadın warken neden kılolu bir eş istesinler ki başta carpmıyordu gözüne ama oda artık farkındaHergun aksatmadan plates yap bir ayda gobegin toplar incelirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?