göbekli kilolu yetmezmiş gibi yakında düğünü war yardımmm :(

Bir ayda 4-5 kilo anca verebilirsin... Sen de artık evlendikden sonra vermeye devam edersin.... Cinsel hayatımız 40 yaş üstü olacak lafıda biraz kırıcı geldi bana ....

Yeni internet sitesi acmis seyda coşkun oradaki listeleri uygula bulamazsan ben atayim sana ve her sabah 1 1bucuk saat tempolu yuru bir ayda 7 8 kilo veren var bu sekilde sende göreceksin farki...

Ama sabah erken cik yürüyüşe çünkü aksam cikinca nasilsa yurucem daha uzun yürürüm şundan da yiyim diyor insan ama spordan sabah gelince gün boyu o kadar yurudum suyum cikti az yemeliyim diye ugrasiyorsun

Son düzenleme:
Spor ve dengeli beslenme canım başka yolu yok.Hemen ekmeği ve şekeri kes bir şekilde spor yap.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ayrıca azimle olursan uzun dönem sporla ilgilenen ve bir çok örnek görmüş biri olarak söylüyorum 1 ayda 7-8 kg verirsin fazla kilo çabuk gider ama dediğim gibi azimle.

Sabahları kepek ekmeğine domates salatalık az yağlı peynir koy sandviç olarak onu ye yanında şekersiz çay, öğlen ve akşam çorba iç sadece ekmek tüketme kesinlikle kepekli bile olmasın çok isterse canın ekmek eti form un tahta bisküvilerinden kır içine 2 adet yanında istersen ıkı yemek kaşığı yoğurt koy ye yanında en az 1 lt su iç bır ayda 8 kılo vermiştim bu şekilde

Eşiniz sizi gaza getirmeye çalışıyor olabilir mi? Özellikle cinselliği bu kadar ön plana atması garip geldi bana. Ve beni ilk düşündüren şu oldu. İlerde Allah kısmet ederse bebeğiniz olduğunda kilo alır da veremezseniz ne yapacak :26:
Sizi her haliniz ile sevmeli. Ama bir diyetisyene gitmenizi tavsiye ederim. Düzenli bir şekilde zamanla kilo verirsiniz.. Psikolojik durumunuzu anlayabiliyorum yani benimde sevgilim bana böyle konuşsa çok bozulurdum. Şok diyetler uygulamayın sonra sağlığınızdan olursunuz. Zamanlar zayıflarsınız o zamanda bakalım eşiniz bu tavrını sürdürebilecek mi Bence bu gazla çok başarılı olabilirsiniz.

bir aya kadar ne kadar verirsen kardır. canım arkadaşların dedğini yabana atma hemen spora başla ve diyet. bir ay diyip geçme 4 kilo bile versen iyi. vücütta iki kilonun gidişi bile farkediyor

Bir ayda 4-5 kilo anca verebilirsin... Sen de artık evlendikden sonra vermeye devam edersin.... Cinsel hayatımız 40 yaş üstü olacak lafıda biraz kırıcı geldi bana ....

1 ayda pek birşey değişmezz...

Spor ve dengeli beslenme canım başka yolu yok.Hemen ekmeği ve şekeri kes bir şekilde spor yap.

Kizlar zayif olmami hep cok istiyordu ama ben pek orali olmadim iradeli olamadim daha dogrusu oda bunu anlayimca kirici olmaya basladi bende artik uzuluyorum ve verdim bayagi devamda ediyorum ama 1 bucuk ayda 10 kilo versem cok iyi olucam sisma bi r gelin kilolu bir es olmicam diceksinz ki bu zamna kadar nerdeydin neden yapmadin irademe hakim olamadim daha var diye dye son bir bucuk aya girdim nisanlim beni boyle begendi ama artik zayifla dior cunku kilo hic kimseye yakismior cocuk yapmicam hemen ama olirda Allah verrse bunkiloyla hamile oldgmu dusunemiyorum ya en az 100 kg olicam bana her halukarda sart zayiflamak seyda coskuna bakicam sagolun kizlar icime atip uzuluordm yazinca rahatladim

Diyet ve spor önerisi veren iyi niyetli arkadaşlar, iyi güzel ve evet insan isterse bir ayda 10 kilo da verir yemez içmezse AMA erkek arkadaşın tavrı rencide edici değil mi ?

Bence önemli olan konu bu. Bir kere arzulamak bambaşka bir şeydir, insan sevdiğini arzular, dokununca etkilenir bu kadar şekilci olmak ve tehditvari konuşmak bence hiç sevgi dolu değil.....Ve bence konu sahibesinin esas ciddiye alması gereken nokta ( malesef) nişanlısı tarafından gerçekten sevilip sevilmediği...

Evet evet aynen oyle beni gaza getirmeye calisyor onlarin ailede herkes zayif malaesef bana ahmetin esi de gUzel ama kilolu denilmesini istemiyorum cok incitici bir elestiri arkamdan bu sekilde konusulacak eminim sagligim bozulacak bu sekilde kilolara dewam edersem

öncelikle nişanlınızın bu şekilde sizin üzerinizde baskı oluşturmasını hiç doğru bulmuyorum. yahu düğün arifesi zaten, bir sürü şey var çözülmesi gereken...
bir de bu şekilde stres mi olacaksınız. vermediyseniz vermediniz.. nedir bu tavır.. kendisinde kat kat baklava dilimleri görülebiliyor mu bakalım?
85 kilo 1.70 boy için hiç de abartı bir kilo değil bence. üstelik hem gecelik, hem çamaşır bulabilirsiniz. hem de çok hoş şeyler bulabilirsiniz. bunları 110 kilo 167 boyda bir kadın olarak söylüyorum. arkadaşların şok diyet, sabah akşam spor tavsiyelerine katılamıyorum maalesef. zira beni bu kiloya getiren biraz da bu hızlı kilo vermeler, diyetler falan oldu... bence hiç takmayın ve takılmayın.

Kusura bakma ama son 1 ay a kadar nerdeydin.1 ayda versen versen ne kadar kilo vereceksin.Eğer bu kadar dert edecek kadar önemsiyorsan çok önceden başlayacaktın.Zaten gelinlikte hazırdır artık.Nişanlın nişanlanaırken görmedi mi seni.Son 1 ay kala istemiyorum mu diyecek.Bundan sonra düğüne kadar kilo almamaya,3-5 daha vermeye bak.Çokta dert etme.Sağlık olsun.

Ya o birazda karşındaki insanların kişiliği ile alakalı ama tatlım. Benim teyzemin gelini evlenmeden önce balık etliydi biraz. Belediyenin spor salonuna gitti 1-2ay kadar ve azda olsa toparladı kendini. Onun amacı gelinlikle daha iyi görünmekti. Evlendi ve 6 ay sonra hamile kaldı. Şu anda görsen o kızdan eser yok. 2-3 beden fazlalaştı ama eşi yani kuzenim hiç bişey demedi. Kızda sporla falan ugrasmıyo zaten.
Evet dışardan öyle denilebilir ama bu düzelmeyecek birşey değil ki. Gidersin bir diyetisyene, yazılırsın bir spor salonuna fıstık gibi olursun. 10 kiloyu gözünde çok büyütme. İstersen daha fazlasını da verirsin. Hatta zayıfla giyme o seksi gecelikleri, pijamalarını giy yat yada giy ona yüz verme
Şaka maka takılma bu kadar, verirsin o kiloları kendini üzdüğüne değmez. Bir de eşin böyle dediğinde "doğumda,hastalıkta kilolu olsam senin gözünde bu mu olcam" falan diye sorsan belki kafasına dank eder :44:

Son düzenleme:
Vay anasını adam sana cariye muamelesi yapıyo tamam bende severim gecelik babydoll jartiyer vs ama eşim ille yap dese cinsel hayatımız 40 yaş üstü olacak dese asla yapmam kendimi tuhaf hissederim kasarım kendimi acaba bugün beni beğendimi diye

Yakışıklı oğlum yakışıklı kocam yakışıklı kardeşim :)

80 civarıysanız pilatesle olucak şey degil pilates daha çok sıkılaşmaya yönelik sizizn günlük ortalama 1-2 saat civarı tempolu yürüyüş yapmanız şart kendinize bi beslenme şekli uygulayın akşamları daha az yeyin 1 ayda 5 den fazla gider azmederseniz 10
kg bile gider önemli olan istemek

Adam hakli beyler. Saglik problemi olmadigi surece kilo vermeyi istememek ya da ugrasmamak dogru degil.
Esim, nisanlim dert etmiyor diyenler de fazla iyi niyetli.
Insanin degistiremedigi durumlar vardir. Ama kilo bunun disinda tutulur.

canım öncelikle o bencil sevgiline söyle, eğer senin sağlığını biraz olsun önemsiyorsa senin üstünde böyle bir baskı kurmamalı. bir ayda 10 kg vermeye çalışmak cinayetle eşdeğer bence. sakın hap map kullanmaya kalkma bağışıklık sistemini çökertirsin genç yaşında.

evlenmeye apar topar mı karar verdiniz de şipşak hadi kilo ver demeye başladı? madem kilolarından rahatsızdı, neden flört ederken sana "hayatım biraz kilo mu aldın, bence versen çok daha güzel gözükürsün" vs şeklinde konuşarak sizi motive etmedi? kendi de göbekliyse braber spor falan da yapardınız, ikiniz de birbirinize motive olurdunuz. hem düğününüze kadar ikiniz de fit olmak için çalışmış olurdunuz.

benim sevgilim de seninkinin değişik bir versiyonu.ben de son 2 yıl içinde ailemden uzakta başka şehirde öğrenci hayatı yaşadım ve fast food tarzı beslenme artı hareketsizlikle 20 kilo aldım. alışımın gün be gün farkındaydım ve şikayetçiydim. ama çok yoğun bir hayatım olduğu için kendime özen gösteremedim. bu süreçte se vgilim sürekli yok canım ne kilo alması, fıstık gibisin, en güzel sensin vs diye konuşunca ben iyice saldım. şimdi de sanki o 20 kiloyu 2 günde almışım gibi bana diyor ki geçen eski resimlerimize bakıyordum da, aşkım eski halinle arada dağlar var. bayağı kilo almışsın sağol ya dedim

şu kpss geçsin de ben de karataya başlayacağım. sen de karatay diyeti artı bol yürüyüş ve bol su içerek 1 ayda verebileceğin maksimum kiloyu verirsin. ama sakın takviye ilaç falan alma gözünü seveyim.

Hem sizin hem onun için mesele bu kadar önemli ise düğünü iki ay erteleyin, n'olcak iki aydan?

3 ay içinde 15 kilo verebilirsiniz.

.

Aynen katılıyorum. +40 ne hatunlar gördüm ben 20 likleri cebinden çıkarır. :114:

.

Aynen katılıyorum. +40 ne hatunlar gördüm ben 20 likleri cebinden çıkarır. :114:

.

Bazı 40 yaşında hatunlar var ki benden bakımlı... Konu sahibinin nişanlısı igneliyici konuşmak için demiş sanki...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…