Kizlar beni begeniyor ama bu kilolarla cinsel hayatimiz 40 yas ustu olucak dior her geceligi begenmez ya diorum ki madem bole dusunuordun neden biz nisanlandk sewiorum ama kendin icin sagligin icin zayifla dior ben bu kadar giyinmeyi bakimi sewerken nasil bilincsizce bu kiloya ulastim anlamiyorum kizlar ya uni donemi hep fast food yedim cok aldm spora yazilcam ama ramazan ayindayiz gelinlgm dikilecek hala vermedim kilo veriorum die gelinlkcimle konustm hallederz takma dedi nisanlim gecelik ic camasir onemli yakissin dior zayifla dior
kızlar düğünüm var önümzdeki aykızlar evlenicem ama kilolu oldgm için esim beni begenmezse simdi zayıfla dior ben diyet yapıorum werdim biraz ama hala cok var ya ne yapıcam 85 kgym 1 70 boyum kendme ne istedgm gibi gecelik ne de iç çamasırları alabiliorum nişanlımda bu tarz seylere cok onem werior göğüsler ne yapsam zayıflamıor ( gecelik aldım denedm göbegim çıktı selülitlerde var off ben kendmi begenmiorum esim ne yapsın kızlar onemli degilmi bu tarz seyler bana lutfen akıl verin erkek uye falan degilim yanlıs anlamayın sakın sadece yardım almak için yazıyorum erkekler için kilo onemli degilmi birde yeni ewli olucaz ne istedgm camasırı gıyebılcem ne de geceliği ((
kızlar düğünüm var önümzdeki aykızlar evlenicem ama kilolu oldgm için esim beni begenmezse simdi zayıfla dior ben diyet yapıorum werdim biraz ama hala cok var ya ne yapıcam 85 kgym 1 70 boyum kendme ne istedgm gibi gecelik ne de iç çamasırları alabiliorum nişanlımda bu tarz seylere cok onem werior göğüsler ne yapsam zayıflamıor ( gecelik aldım denedm göbegim çıktı selülitlerde var off ben kendmi begenmiorum esim ne yapsın kızlar onemli degilmi bu tarz seyler bana lutfen akıl verin erkek uye falan degilim yanlıs anlamayın sakın sadece yardım almak için yazıyorum erkekler için kilo onemli degilmi birde yeni ewli olucaz ne istedgm camasırı gıyebılcem ne de geceliği ((
Vallahi ben de bunu anlamıyorum. Bir aylık evliyim, eşimle iki sene evel tanıştığımızda 10 kg. zayıflamış fit bir kadındım ama son günlerde o kiloların bir kısmını aldım geriye. Eşim lafını etmez, etmediği gibi ağzıma bir şey bir lokma verip almadığımda kızar neden almıyorsun diye. Eşiniz olacak kişi sizi bu halinizle beğenmiyorsa neden evleniyor sizinle ? Hayat uzun bir maraton fit de olabiliriz, şişman da, hasta da.... Her durumda yan yana olmak değil midir ?
Bu arada eşimin beni şişmanlatmaya çalışan biri olduğunu da düşünmeyin, spora başladığımda o destekler, diyetimi de destekler. Sen nasıl mutluysan ben onu desteklerim der.
Önce sevgilinizle konuşun, evlenince de sizi sıkıştırmasın böyle, bu çok gurur kırıcı bir şey... Siz de yediğinize içtiğinize dikkat edip biraz da spor yaparsanız zayıflamayacaksınız diye bir kural yok.
nişanlınız çok mu ağır konuşuyor. sonuçta başından beri farkında kilonuzun ve sizi cinsel hayatımız kötü olur şu olur bu olur diye sıkıştırması laf söylemesi çok incitici. bence ilişkinizi bir gözden geçirin
bir aya kadar ne kadar verirsen kardır. canım arkadaşların dedğini yabana atma hemen spora başla ve diyet. bir ay diyip geçme 4 kilo bile versen iyi. vücütta iki kilonun gidişi bile farkediyor
Bir ayda 4-5 kilo anca verebilirsin... Sen de artık evlendikden sonra vermeye devam edersin.... Cinsel hayatımız 40 yaş üstü olacak lafıda biraz kırıcı geldi bana ....
Yeni internet sitesi acmis seyda coşkun oradaki listeleri uygula bulamazsan ben atayim sana ve her sabah 1 1bucuk saat tempolu yuru bir ayda 7 8 kilo veren var bu sekilde sende göreceksin farki...
Ama sabah erken cik yürüyüşe çünkü aksam cikinca nasilsa yurucem daha uzun yürürüm şundan da yiyim diyor insan ama spordan sabah gelince gün boyu o kadar yurudum suyum cikti az yemeliyim diye ugrasiyorsun
1 ayda pek birşey değişmezz...
Spor ve dengeli beslenme canım başka yolu yok.Hemen ekmeği ve şekeri kes bir şekilde spor yap.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ayrıca azimle olursan uzun dönem sporla ilgilenen ve bir çok örnek görmüş biri olarak söylüyorum 1 ayda 7-8 kg verirsin fazla kilo çabuk gider ama dediğim gibi azimle.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Evet evet aynen oyle beni gaza getirmeye calisyor onlarin ailede herkes zayif malaesef bana ahmetin esi de gUzel ama kilolu denilmesini istemiyorum cok incitici bir elestiri arkamdan bu sekilde konusulacak eminim sagligim bozulacak bu sekilde kilolara dewam edersemEşiniz sizi gaza getirmeye çalışıyor olabilir mi? Özellikle cinselliği bu kadar ön plana atması garip geldi bana. Ve beni ilk düşündüren şu oldu. İlerde Allah kısmet ederse bebeğiniz olduğunda kilo alır da veremezseniz ne yapacak :26:
Sizi her haliniz ile sevmeli. Ama bir diyetisyene gitmenizi tavsiye ederim. Düzenli bir şekilde zamanla kilo verirsiniz.. Psikolojik durumunuzu anlayabiliyorum yani benimde sevgilim bana böyle konuşsa çok bozulurdum. Şok diyetler uygulamayın sonra sağlığınızdan olursunuz. Zamanlar zayıflarsınız o zamanda bakalım eşiniz bu tavrını sürdürebilecek miBence bu gazla çok başarılı olabilirsiniz.
Kizlar beni begeniyor ama bu kilolarla cinsel hayatimiz 40 yas ustu olucak dior her geceligi begenmez ya diorum ki madem bole dusunuordun neden biz nisanlandk sewiorum ama kendin icin sagligin icin zayifla dior ben bu kadar giyinmeyi bakimi sewerken nasil bilincsizce bu kiloya ulastim anlamiyorum kizlar ya uni donemi hep fast food yedim cok aldm spora yazilcam ama ramazan ayindayiz gelinlgm dikilecek hala vermedim kilo veriorum die gelinlkcimle konustm hallederz takma dedi nisanlim gecelik ic camasir onemli yakissin dior zayifla dior
Evet evet aynen oyle beni gaza getirmeye calisyor onlarin ailede herkes zayif malaesef bana ahmetin esi de gUzel ama kilolu denilmesini istemiyorum cok incitici bir elestiri arkamdan bu sekilde konusulacak eminim sagligim bozulacak bu sekilde kilolara dewam edersem
Bir ayda 4-5 kilo anca verebilirsin... Sen de artık evlendikden sonra vermeye devam edersin.... Cinsel hayatımız 40 yaş üstü olacak lafıda biraz kırıcı geldi bana ....
Aynen katılıyorum. +40 ne hatunlar gördüm ben 20 likleri cebinden çıkarır. :114:
.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?