Göbeksiz ve fit halimi özledim...6 kilo daha fazlam var

Dün..
sabah:
1 parça kızarmış ekmek
1 haşlanmış yumurta
2 çoba kaşığına tekabül yumuşak peyaz peynir
2 bardak limonlu çay

Öğlen(saat 3 gibi)
1 kutu ayran
1 kase tavuklu pilav(kuran vardı)

Akşam:
2 dilim ekmek 6 tane biber turşusu(canım acayip acı çekti ne hikmetse)
4 tane susamlı kurabiye
2 bardak çay.

Ben kilo milo veremiyorum kardeşim başlıcam böyle aç kalmaya

Şu yediklerimi millet tek seferde yiyo çatır çatır zayıflıyo başlarım böyle bünyeye. atarlandım

Son düzenleme:
Dün..
sabah:
1 parça kızarmış ekmek
1 haşlanmış yumurta
2 bardak limonlu çay

Öğlen(saat 3 gibi)
1 kutu ayran

Akşam:
4 tane susamlı kurabiye
2 bardak çay.

Şu yediklerimi millet tek seferde yiyo çatır çatır zayıflıyo başlarım böyle bünyeye. atarlandım

canım çok haklısın ve inan seni benden iyi kimse anlayamaz

fakat belkide düşünce sistemimizi değiştirmeliyiz

fark etmeden beynimiz olumsuz emir veriyor,nihayet herşey beyinde başlıyor

Dün..
sabah:
1 parça kızarmış ekmek
1 haşlanmış yumurta
2 bardak limonlu çay

Öğlen(saat 3 gibi)
1 kutu ayran

Akşam:
4 tane susamlı kurabiye
2 bardak çay.

canım ,şöyle bir bildirim yaparmısın merak ettim(tabi istersen)
boy:
başladığın kilo:
şuan ki kilo:

hedef:kilo:

kendine iyi bak ,ya gidecek ya gidecek bu kilolar:10::10::10::10::10::10::10::10:

geçen haziranda beri iki ileri bir geri sayan biri olarak aynı durumdayız

herkese tekrar merhaba arkadaşlar. Beni hatırlarmısınız bilmiyorum, buraya yazdığım ilk gün teyzeminvefat haberini aldığım için bir süre uzak kaldım.
ama şimdi tekrar aranızdayım, ben yarın dukan diyetine başlamaya karar verdim, bütünüyle uzun süreli profesyonelce ıygulayabileceğimi sanmıyorum ama en azından 5 günlük atak evresini tam uygulamaya kararlıyım. buraya ilk yazdığımda 67 kilo idim, teyzemin vefat ettiği hafta 1 kilo vermişim sonra farkettim ama şimdi kaç kiloyum bilmiyorum çünkü baskülüm ya bozuldu ya pili bitti tartılamıyorum, heralde aynı kiloyumdur,herneyse....

yarın ne yediğimi ben de buraya yazıcam,
bu arada başsğlığı dileyen arkadaşlara tekrar teşekkür ederim.

tatlım tatlım tekrar hoşgeldin

tabi ki hatırlıyorum,sen yurt dışında yaşıyordun

dukanın atak evresini yapacaksın,kolay gelsin pek sağlıklı değil ama sen öyle uygun gördüysen başarılar

sadece proteyinle beslenmek güzel kilo verdiriyormuş,hiç acıkmadan hemde yiyerek

ama ben birgün denedim kalbim çok sıkıştırdı belkide pisikolojikti ,bilmiyorum

korkumdan bir kilo mandalina yemiştim:)

birdaha da cesaret edemedim

sen gelişmeleri bize yaz

vakit bulursan sık sık uğra lütfen:16::16::16:

sabah:
bir bardak kefir(kendim yaptım)

t.kahvesi

yeşil çay

eti form(pakettenikisi hariç hepsini yedim)

yeşil elma

öğlen:
bir tabak kısır
bolca haşlanmış lahana

yoğurt

3 portakal
kahve
yarım avuç çiğ yer fıstığı

bir tabak kısır
marul
bugün kendimi resmen kısıra vurdum kızlar:)çok özlemiştim

diğer yemek seçeneğim karnıyarıktı en azından kızartma yemedim(bir teselli ver modundayım)

Zihnimdeki Değişimle Görüntüm De Değişti”

Bu insanlar, değişim ve olumlama süreçleri ile kolaylıkla istedikleri kiloya ulaştıklarını ve zihinlerindeki değişimle görüntülerinin de değiştiğini anlatıyorlar.

Televizyon programı, kitapları ve verdiği eğitimlerle tanınan kuantum koçu Nilda Ferhan Efeçınar, zihnimizdeki süreci 21 gün olarak belirliyor.
“Bilinç yüzde 10 etkiliyken, bilinçaltımız yüzde 90 etkin hâldedir.Bilinçaltımıza bazı kodlamalar yapmamız lazım.Ama değişime direnen ego devrede olmadığı zaman diliminde kodlama yapmalıyız.Bu zaman dilimi gece uykuya dalmak üzereyken ve sabah uyandığımız ilk anlardır.
Kodlama, tam da bu anlarda sözlü ve imajinasyon ile iki şekilde yapılır.Gece yatağa yattığınızda, ‘Ben 50 kiloyum, sağlıklı ve zayıf bir bedene sahibim’ cümlesini kullanabilirsiniz. ‘Zayıflama’ kelimesi kullanılmamalı, çünkü olumsuzluk barındırıyor, bu da irade zayıflığı yaratır.

Kendinizi hayal ettiğiniz kiloda canlandırmaya başlamalısınız. Bu uygulamayı 21 gün boyunca, gece yatarken ve sabah uyandığınız zaman yapmalısınız.
21 günün sonunda, yedi günlük bir nadas süreci var ve çalışmaya ara verilmeli. Ardından yeniden, 21 günlük sürece başlanmalı.

Bilinçaltını yeni bir şeye inandırmak kolay değildir, öncelikle onu ikna edebilmek lazım. Dolayısıyla ilk 21 gün, ‘Egom inanmasa da ben bunu yapacağım’ diyerek telkinde bulunulmalı. Zihin ‘Neden olmasın ki’ demeye başlıyor.

Tabii bu çalışma kişiye göre değişir. Obezite ve fiziksel bir rahatsızlığı olan insanlarda geribildirim alamayabiliyoruz. Bu kişilerin tıbbi destek alması gerekir.

“İstediğiniz Kadar Spor Yapın Kilo Veremezsiniz”
“Kuantum Düşünce Merkezi”nden eğitmen R. Şanal, kiloyu tetikleyen nedenin kişinin kendini güzel bulmaması olarak yorumluyor: “Bu tip durumlarda kişi ihtiyacı olan sevgi frekansını gidermek için gıdalara yönelir. Elbette ki, bir gıdanın yarattığı tatmin duygusu ile gerçek sevginin frekansı farklıdır. Kişi kendiyle ilgili çabaya girip, olduğu gibi güzel bulmazsa süreç olumsuz olur. Mesela, spor size gerçekten keyif veriyorsa sonuç alırsınız.
Bir şeyi severek yaptığınızda serotonin salgılamaya başlarsınız, bu sevdiğiniz bir işi yaparken de böyledir ve enerji hissedilir. Kilo verirken bedenin bir zekâsı vardır, sanki olan şey doğal döngüymüş gibi olmalı. Kilo problemi yaşayan kadınlarda cinselliğini reddetme, kendini çirkinleştirme düşüncesi etkin.”

tatlım tatlım tekrar hoşgeldin

tabi ki hatırlıyorum,sen yurt dışında yaşıyordun

dukanın atak evresini yapacaksın,kolay gelsin pek sağlıklı değil ama sen öyle uygun gördüysen başarılar

sadece proteyinle beslenmek güzel kilo verdiriyormuş,hiç acıkmadan hemde yiyerek

ama ben birgün denedim kalbim çok sıkıştırdı belkide pisikolojikti ,bilmiyorum

korkumdan bir kilo mandalina yemiştim:)

birdaha da cesaret edemedim

sen gelişmeleri bize yaz

vakit bulursan sık sık uğra lütfen:16::16::16:

çok teşekkür ederim canım ya, bu ne sıcak bir karşılama böyle, evet dukan diyetine başladım ama biraz daha araştırınca böbrek ve karaciğer rahatsızlığına sebep olabiliyormuş, dediğin gibi sağlıklı değil, o yüzden bu diyeti bıraktım. bugün yediklerim şöyle;
sabah:2 haşlanmış yumurta, beyaz peynir, bir bardak süt, şekersiz çay
öğlen: 2 yemek kaşığı yulaf karıştırılmış bir kase yoğurt,
akşam: 1 kase şehriye çorba, haşlanmış tavuk ve 2 tane ızgara köfte,

sen nasılsın canım, nasıl gidiyor programın?

sabah:
bir bardak kefir(kendim yaptım)

t.kahvesi

yeşil çay

eti form(pakettenikisi hariç hepsini yedim)

yeşil elma

öğlen:
bir tabak kısır
bolca haşlanmış lahana

yoğurt

3 portakal
kahve
yarım avuç çiğ yer fıstığı

bir tabak kısır
marul
bugün kendimi resmen kısıra vurdum kızlar:)çok özlemiştim

diğer yemek seçeneğim karnıyarıktı en azından kızartma yemedim(bir teselli ver modundayım)

canı maşaallah, 54 kiloya düşmüşsün bravo valla, bulgur çok kalorili değil canını sıkma, inşallah bende senin kadar azimle giderim

canı maşaallah, 54 kiloya düşmüşsün bravo valla, bulgur çok kalorili değil canını sıkma, inşallah bende senin kadar azimle giderim

çok sağol canım şükür iyiyiz

okul ,ev git gel aynı

şükür bir sıkıntı yok umarım sen de iyisindir

birkaç sayfa önceye bakarsan farklı diyet seçenekleri paylaştm canım belki fikir verir diye

ne zaman 53 görürüm evet kilo verdim derim inan bu kısır döngüden çok sıkıldım

iki yıla yaklaştı ve ben artık hedef kilom:51 olmak istiyorum

iyi geceler

canım ,şöyle bir bildirim yaparmısın merak ettim(tabi istersen)
boy:
başladığın kilo:
şuan ki kilo:

hedef:kilo:

kendine iyi bak ,ya gidecek ya gidecek bu kilolar:10::10::10::10::10::10::10::10:

geçen haziranda beri iki ileri bir geri sayan biri olarak aynı durumdayız

boy:1.67
başladığımda:54
şuan:55 ( dün 55 i gördüm:53:)
hedef kilo:51

yazın hep 52 kiloydum inan ac geziyorum şaşkınım.

Eşim sürekli sen kilo vermeye odaklandığın için veremiyosun rahat ol diyo

dün sabah:
3 kurabiye
1 bardak portakal suyu
1 dilim ekmek,
yumuşak peynir

öğlen:
peynirli,marullu sandöviç

akşam:
1 tabak bamya
3 çatal köz patlıcan salatası
(hiç ekmek yemedim)
3 tane duble kavrulmuş lokum yedim

sabah:

kaysılı aktivya

t.kahvesi

iki küçük yeşil elma

neskafe

öğlen:

iki karnıyarık
1.5 dilim k.ekmek
yoğurt

çok acıkmıştım kızlar ve patlıcanı çok özlemiştim

bu diyet macerası uzadıkça hem bıkkınlık geliyor hem de bazı yemekleri özlüyorsunuz haliyle:10::10::10::10::10:

Eşim sürekli sen kilo vermeye odaklandığın için veremiyosun rahat ol diyo

dün sabah:
3 kurabiye
1 bardak portakal suyu
1 dilim ekmek,
yumuşak peynir

öğlen:
peynirli,marullu sandöviç

akşam:
1 tabak bamya
3 çatal köz patlıcan salatası
(hiç ekmek yemedim)
3 tane duble kavrulmuş lokum yedim

canım senin boyun uzun ve avantaj inan det ettiğin gibi kilon falan da yoktur bence

ama saygı duyulmalı herkese tabi ki çünkü kendini hangi kiloda rahat hissediyorsan umarım kısa zamanda hedefine ulaşırsın:6::6::6::8::8::8::8:

canım senin boyun uzun ve avantaj inan det ettiğin gibi kilon falan da yoktur bence

ama saygı duyulmalı herkese tabi ki çünkü kendini hangi kiloda rahat hissediyorsan umarım kısa zamanda hedefine ulaşırsın:6::6::6::8::8::8::8:

cnmcım tabiki aman aman bi kilom yok benim
Kilo veremiyorum yaa dediğimde hadi ordan diyolar ama ben kalça göbişten alıyorum.
kollar bacaklar ince göbiş çıkıyo
ve sıkı bir vücudum yok 51-52 benim normal kilom göbüş çıkmıyo ozaman

dukan diyetini eşimin yoğun baskısı nedeniyle bırakmak zorunda kaldım, dukan'ın drluk lisansını almışlar adam sağlıksız beslenmeye neden olduğu için yargılanıyormuş Fransa'da, böbrek ve karaciğer rahatsızlığına neden oluyormuş falan bir sürü haber okudu eşim bana, bıraktım diyeti, dikkat ederek devam edicem artık ama reglime 3-4 gün var ve canım acayip tatlı çekiyor zor tutuyorum kendimi, bugünkü yemek listem şöyle:
sabah; 1 haşlanmış yumurta ve şekersiz kahve
öğlen; 1 dilim ekmek ve zeytinyağlı domates kurusu,
akşam; bir tabak haşlanmış tavuk göğsü (acayip tok tutuyor tavsiye ederim)

yalnız şöyle bir kaçamağım oldu, eşim pide almış, akşam çayın yanında pide ve tulum peyniri getirdi ve öyle iştahla yedi ki nefsime yenik düştüm ve bende biraz yedim, halbuki aç değildim, şimdi vicdan azabı çekiyorum yaa:( çok pişmanım ama çok güzeldi :(

bu arada haftada 4-5 gün tempolu yürüyüş yapıyorum 1,5 saat. ayrıca perşembe günü platese başlıyorum.
boy; 172
kilo; 66
hedefim; 60

sabah:

kaysılı aktivya

t.kahvesi

iki küçük yeşil elma

neskafe

öğlen:

iki karnıyarık
1.5 dilim k.ekmek
yoğurt

çok acıkmıştım kızlar ve patlıcanı çok özlemiştim

bu diyet macerası uzadıkça hem bıkkınlık geliyor hem de bazı yemekleri özlüyorsunuz haliyle:10::10::10::10::10:

bence gayet azimli gidiyosun, haşlanmış yumurta ve haşlanmış tavuk göğsü çok tok tutuyor tavsiye ederim.

cnmcım tabiki aman aman bi kilom yok benim
Kilo veremiyorum yaa dediğimde hadi ordan diyolar ama ben kalça göbişten alıyorum.
kollar bacaklar ince göbiş çıkıyo
ve sıkı bir vücudum yok 51-52 benim normal kilom göbüş çıkmıyo ozaman

bence kimsenin lafına bakma, bana da normal olduğumu söylüyorlar ama ben kendimi çok hantal hissediyorum daha hafif olmak istiyorum. bu arada boyun ve şu andaki kilon kaç?

boy:1.67
başladığımda:54
şuan:55 ( dün 55 i gördüm:53:)
hedef kilo:51

yazın hep 52 kiloydum inan ac geziyorum şaşkınım.

pardon canım boy-kilo yazmışsın, geçmişi yeni okuyorum kusura bakma, bu arada okuduğum kadarıyla sen kurabiyle falan yiyorsun onlar tok tutmadığı gibi mide kazıntısı yapar, süt ve yulaflı yoğurt falan da baya tok tutuyor bunları dene istersen, 4 kilo versen hedefine ulaşacaksın ne güzel darısı başıma...

bence gayet azimli gidiyosun, haşlanmış yumurta ve haşlanmış tavuk göğsü çok tok tutuyor tavsiye ederim.

canım evet öğlene kadar iyi gidiyorum akşam herşeyi batırıyorum:10::10::10::10:

4 kru kaysı(tatlı tatlı,en masum olanından)
bir tabak kuru fasulye ,pilav üstü

bir küçük hazır yufkayla börek(komşumbırakmadı)bahane bahane

iki bardak çay(bir çay kaşığı şekerli)
4,5 antep fıstığı
birkaç kaşık patates sulusu

berbat bir menü oldu bugün kızlar ama yazmak zorundayım,yarın daha dikkatli olurum

dukan diyetini eşimin yoğun baskısı nedeniyle bırakmak zorunda kaldım, dukan'ın drluk lisansını almışlar adam sağlıksız beslenmeye neden olduğu için yargılanıyormuş Fransa'da, böbrek ve karaciğer rahatsızlığına neden oluyormuş falan bir sürü haber okudu eşim bana, bıraktım diyeti, dikkat ederek devam edicem artık ama reglime 3-4 gün var ve canım acayip tatlı çekiyor zor tutuyorum kendimi, bugünkü yemek listem şöyle:
sabah; 1 haşlanmış yumurta ve şekersiz kahve
öğlen; 1 dilim ekmek ve zeytinyağlı domates kurusu,
akşam; bir tabak haşlanmış tavuk göğsü (acayip tok tutuyor tavsiye ederim)

yalnız şöyle bir kaçamağım oldu, eşim pide almış, akşam çayın yanında pide ve tulum peyniri getirdi ve öyle iştahla yedi ki nefsime yenik düştüm ve bende biraz yedim, halbuki aç değildim, şimdi vicdan azabı çekiyorum yaa:( çok pişmanım ama çok güzeldi :(

bu arada haftada 4-5 gün tempolu yürüyüş yapıyorum 1,5 saat. ayrıca perşembe günü platese başlıyorum.
boy; 172
kilo; 66
hedefim; 60

senin boyun da uzunmuş canım :nazar::nazar::nazar::nazar:avantajlısın

6 kiloyu umarım sağlıklı bir şekilde en kısa zamanda verirsin umarım

dukan evet çok güzel kilo verdiriyor ama bizim sağlık ocağı hekimi bayan ,çok kilo verdi kadın eriyip aktı resmen

ama geçenlerde gördüm yine aynı kilosuna gelmiş

demekki kalıcı olmuyor
sağlıksız ,kalıcı hasarlar verebilir allah korusun

ben de bir kez denedim ikinciye gözüm korktu

ama inatçı kiloların oynatılmasında belki haftada bir kez arada yapılabilir ?????

Back
X