Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaşlar aranızda göbeğinden estetik müdahale ile kurtulmuş olan var mı.ben artık diyetle olacağı umudumu kestim gibi.hangi yöntemi önerirsiniz o kadar karışık ki metodlar.en iyi yaptıranlar bilir dedim.tavsiyelerinizi bekliyorum.
Göbek bölgesi yağlanmanın en fazla görüldüğü alanlardan bir tanesi. Genetik olarak Türk toplumunun çoğunda bu bölgede çok daha fazla yağ hücreleri bulunuyor. Özellikle son zamanlarda insülin direncinin artmasına bağlı olarak oluşan göbek ve karın yağlanmasına bir de sık kilo alıp verme ve gebelik gibi faktörlerde eklenince, karın bölgesindeki cilt yüzeyinde hem çatlaklar, hem de iç karın dediğimiz alanda kas deformasyonunu çok fazla gözlemliyoruz. Karın germe, liposuction gibi methodlar bu bölge için yapılabilecek işlemler arasında yer alıyor. Eğer cilt yapınızda herhangi bir sorun yoksa, karın kaslarınızda da yıpranma sorunu yoksa liposuctionı önerebiliriz. Fakat çatlaklar, sarkma ve buna bağlı gelişen ciddi bir form kaybı yaşıyorsanız, karın germe ameliyatı sizin için uygun olabilir.
Benimde ayni sorunum var 3 kere hamilelik yasadim sezeryan oldum gobegim cok sarktı +kilomda var... once kilomu vermek gerekiyo gerdirmek icin oyle duymustum bikere bende bilen birinden ogrenmek istiyorum ....
Benimde ayni sorunum var 3 kere hamilelik yasadim sezeryan oldum gobegim cok sarktı +kilomda var... once kilomu vermek gerekiyo gerdirmek icin oyle duymustum bikere bende bilen birinden ogrenmek istiyorum ....
Ne kadar kilolu olduğunuz bu durumda önem taşıyor. Obezite seviyesindeki hastalarımıza öncelikle uzman diyetisyenimiz eşiliğinde bir miktar zayıflatarak, ardından karın germe ameliyatı yapıyoruz. Eğer kilonuz makul oranlarda ise ve sarkık doku içerisinde de yağ varsa, bu yağlar alınarak da karın germe operasyonu yapılabiliyor. Boy kilo oranı verseniz dahi, sizi muayene etmeden, mantıklı bir cevap vermek imkansız. Dilerseniz, ücretsiz muayene talebinde bulunabilirsiniz.