göbiş çevreniz ne kadar oldu hamişler?

morcadxix

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Mart 2008
226
0
96
İstanbul
sevgili hamişler,
göbeğim belli olmaya baladığından beri ben kaç cm olduğunu ölçüyorum büyüdü, büyümedi tartışmalarına son vermek için sırnaşık şey göbek deliği hizasından benimki 92 cm ya sizinkiler ne durumda? sabah ve akşam arasında çok fark var, yaklaşık 3 cm farkediyor. akşam olunca daha büyük bir göbekle geziyorum. göbek deliği hizasından benimki 92 cm(sabah ölçüsü) ya sizinkiler ne durumda? :CüvCüv:

dayanamadım kızlar bende ölçtümkaydirigubbakcemile3
bunu yaparken kendimi çok garip hissettim ama-tatlicadiarzu-
bu hamilelik bize daha neler yaptıracak acaba:CüvCüv:

şu an itibari ile göbiş çevrem tam tamına 94 cm. kızlarrrrrrrr:lepi:

Benimkisinide her gittigimde doktorum ölcüyor ama enine diil,boyuna ,

yatar pozisyonda ölcüyor,bu arada her defasinda isaretliyor ne kadar büyüydügünü..

benim 27cm olmus..

Birde buradaki bazi doktorlar ultrasona girmek istemeyen annelerin bebeklerini benim

behsettigim gibi ölcerek takip ediyorlar..büyük ve kücük olucagini o sekilde anliyorlarmis..

kimileri hala ultrasonun bebege zararli olduguna inanip her defasinda girmiyorlarmis..

göbüşün büyüyüp büyümediği çileğin söylediği yöntemle ölçülür yani onun doktoru sanırım sadece göbek ölçmüş benim yöntem başka .göbek büyüklüğü aldığımız kilo ile karışmasın diye göbek deliğinin bir parmak altından alacaksınız hizayı mezurayı tam belinize dolamayacaksınız ,bir yandan diğer yana yani belden bele ölçecksiniz..benim şu an itibariyle 55 cm haydi birde bunu deneyin..her hafta ölçün keyifli olur..

Benimkisinide her gittigimde doktorum ölcüyor ama enine diil,boyuna ,

yatar pozisyonda ölcüyor,bu arada her defasinda isaretliyor ne kadar büyüydügünü..

benim 27cm olmus..

Birde buradaki bazi doktorlar ultrasona girmek istemeyen annelerin bebeklerini benim

behsettigim gibi ölcerek takip ediyorlar..büyük ve kücük olucagini o sekilde anliyorlarmis..

kimileri hala ultrasonun bebege zararli olduguna inanip her defasinda girmiyorlarmis..

aaa çok ilginç bunu hiç duymamıştım. :1shok:

göbüşün büyüyüp büyümediği çileğin söylediği yöntemle ölçülür yani onun doktoru sanırım sadece göbek ölçmüş benim yöntem başka .göbek büyüklüğü aldığımız kilo ile karışmasın diye göbek deliğinin bir parmak altından alacaksınız hizayı mezurayı tam belinize dolamayacaksınız ,bir yandan diğer yana yani belden bele ölçecksiniz..benim şu an itibariyle 55 cm haydi birde bunu deneyin..her hafta ölçün keyifli olur..

ben anlamadım canım ya. bu da dikine değil enine mi ölçüm acaba? peki bir parmak o kadar farketmez ki... nası 55 olur ki?kaydirigubbakcemile2

ben anlamadım canım ya. bu da dikine değil enine mi ölçüm acaba? peki bir parmak o kadar farketmez ki... nası 55 olur ki?kaydirigubbakcemile2

dikine değil canım bu yanlamasına belden bele ..burda sağlık ocağında ölçtürüyo bazı kadınlar bende şahit olmuştum ..hatta sormuştum kadına ..

çilekk------------------------27 cm(dikine) / 30+2
eylül166---------------------55 cm(belden bele) / 26+4
fater--------------------------94 cm / 28+4
hatzone---------------------115 cm / 29+3
minik kalimero------------91 cm / 28+4
morcadı---------------------95 cm / 26+2
seha--------------------------92 cm / 28+4

haftama bakılırsa benim göbiş çok kocamanmış meğersem :CüvCüv:

bende ölçeceeeeeeeeeemmm... kaydirigubbakcemile2
kıskandık şimdi... :dilcikar:

Back
X