Ben 13deyim zaten eskiden de biraz göbeğim olduğu için şu an hiç fark yokKızlar selam biraz muhabbet edelim istedim nasılsınızzzz nasıl gidiyorr
Alla ben de tam zayıflama sürecindeyken hamile kaldım, ama ilk 1 ay inanılmaz şişkinlik gaz problemim vardı şimdi 21 haftalığım yavaştan belli artık e biraz da kilo aldıkKızlar selam biraz muhabbet edelim istedim nasılsınızzzz nasıl gidiyorr
Ben 49 kilo ile hamile kaldım bu hafta özellikle baya belirginleşmeye başladı bende de bel ağrısı çokBen 13deyim zaten eskiden de biraz göbeğim olduğu için şu an hiç fark yokne zaman ayırt ederim bilmiyorum ama zayıflar anlıyor erkenden sanırım. Kuyruk sokumu ağrım dışında şikayetim de fazla yok. Siz nasılsınızzz
Yaaaaa sağlıkla gelsin minnoşAlla ben de tam zayıflama sürecindeyken hamile kaldım, ama ilk 1 ay inanılmaz şişkinlik gaz problemim vardı şimdi 21 haftalığım yavaştan belli artık e biraz da kilo aldık
Kaçıncı haftadasınızzBen 49 kilo ile hamile kaldım bu hafta özellikle baya belirginleşmeye başladı bende de bel ağrısı çok
Teşekkür ederim, sizin de inşallahYaaaaa sağlıkla gelsin minnoş
ben direkt small'dan large'a geçtim. bir aya large!a da giremem. 10 aydır tüp bebekle uğraşıyoruz ara vermedik. üç kez denedik, bir histereskopi oldum. hormon ilaçlarının haddi hesabı yokKızlar selam biraz muhabbet edelim istedim nasılsınızzzz nasıl gidiyorr
bence böylesi daha iyi. ne güzel vücudunuz daha az yıpranacak. çocugun kilosu sağlığı yerindeyse en güzeli sizin az kilo almanız. ne güzel kiloyu bebek almış işteSelamlarben de 55 kg hamile kaldım yarın 22. Haftaya gireceğiz 1,5 kg aldım ama hala belirgin bir göbeğim yok görenler iç karnın geniş diyor bebiş haftasına göre kilosu yerinde. Ama ne zaman göbüş daha belli olur diye düşünmeden duramıyorum bir yerde okumuştum göbüş çıkmayınca sanki diğer hamilelerden daha az hamile hissediyorum gibi. Ama ikimizde sağlıklıyız şükür
çok haklısınız farkındayım bende aslında ama işte hormonlardan mıdır nedir gel git yaşıyorumbence böylesi daha iyi. ne güzel vücudunuz daha az yıpranacak. çocugun kilosu sağlığı yerindeyse en güzeli sizin az kilo almanız. ne güzel kiloyu bebek almış işte
ben en son ultrasonda çocuk neden bu kadar hareket ediyor diye kafayı takmıştımçok haklısınız farkındayım bende aslında ama işte hormonlardan mıdır nedir gel git yaşıyorum
ben en son ultrasonda çocuk neden bu kadar hareket ediyor diye kafayı takmıştımhaklısınız insan çok gel git yaşıyor. inşallah her şey yolunda gitsin hepimiz için
Ahahhahahah aynı şekilde bende bunu kafaya çok takmıştımben en son ultrasonda çocuk neden bu kadar hareket ediyor diye kafayı takmıştımhaklısınız insan çok gel git yaşıyor. inşallah her şey yolunda gitsin hepimiz için
Evet bu hafta başladımTeşekkür ederim, sizin de inşallahhareketlerini hissetmeye başlamışsınızdır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?