Göbüşler çıktı mı 🥰 17.haftadan selamlar

Kızlar selam biraz muhabbet edelim istedim nasılsınızzzz nasıl gidiyorr
Ben 13deyim zaten eskiden de biraz göbeğim olduğu için şu an hiç fark yok 😂 ne zaman ayırt ederim bilmiyorum ama zayıflar anlıyor erkenden sanırım. Kuyruk sokumu ağrım dışında şikayetim de fazla yok. Siz nasılsınızzz

Ben 13deyim zaten eskiden de biraz göbeğim olduğu için şu an hiç fark yok 😂 ne zaman ayırt ederim bilmiyorum ama zayıflar anlıyor erkenden sanırım. Kuyruk sokumu ağrım dışında şikayetim de fazla yok. Siz nasılsınızzz
Ben 49 kilo ile hamile kaldım bu hafta özellikle baya belirginleşmeye başladı bende de bel ağrısı çok🥹

Selamlar🌸 ben de 55 kg hamile kaldım yarın 22. Haftaya gireceğiz 1,5 kg aldım ama hala belirgin bir göbeğim yok görenler iç karnın geniş diyor bebiş haftasına göre kilosu yerinde. Ama ne zaman göbüş daha belli olur diye düşünmeden duramıyorum bir yerde okumuştum göbüş çıkmayınca sanki diğer hamilelerden daha az hamile hissediyorum gibi. Ama ikimizde sağlıklıyız şükür 🌸

Kızlar selam biraz muhabbet edelim istedim nasılsınızzzz nasıl gidiyorr
ben direkt small'dan large'a geçtim. bir aya large!a da giremem. 10 aydır tüp bebekle uğraşıyoruz ara vermedik. üç kez denedik, bir histereskopi oldum. hormon ilaçlarının haddi hesabı yok 😂 ama son denememe 63 ile girdim şu an 68 kiloyum. ha bir de üçüzleri 12. haftaya kadar getirdim. şimdi tekiz var. kilo mu bebek mi anlamıyorum ama karnım çıktı.

Selamlar🌸 ben de 55 kg hamile kaldım yarın 22. Haftaya gireceğiz 1,5 kg aldım ama hala belirgin bir göbeğim yok görenler iç karnın geniş diyor bebiş haftasına göre kilosu yerinde. Ama ne zaman göbüş daha belli olur diye düşünmeden duramıyorum bir yerde okumuştum göbüş çıkmayınca sanki diğer hamilelerden daha az hamile hissediyorum gibi. Ama ikimizde sağlıklıyız şükür 🌸
bence böylesi daha iyi. ne güzel vücudunuz daha az yıpranacak. çocugun kilosu sağlığı yerindeyse en güzeli sizin az kilo almanız. ne güzel kiloyu bebek almış işte :KK9:

Back
X