- 11 Ekim 2015
- 1.076
- 8.106
- 158
- Konu Sahibi Legal Alien
-
Zaten bana çok ters bir teklif bu, reddettiğimde neden reddettiğimi anlamadı kız, son derece iyi niyetli ve sevecen yaklaşıyor, bunu belirtmek için verdiğim bir detaydı,mesajınızdan sonra düzenleme yaptım.ev ev üstüne olmaz diye bin defa diyoruz. kız gel demiş bile olsa aklınız alıyor mu yeni evli insanların evinde yaşamayı? gidebiliyosanız gidin ama kendi imkanlarınızla, ayrı kapı açacak şekilde.
Çocuk düşünüyoruz aslında ama işte aması... Zaten bunu yaparsak sırf çocuk meselesi yüzünden çok isterim gitmeyi. Buranın çocuk yetiştirmek için oradan iyi olduğunu sanmıyorum.Çocuk düşünüyorsanız gidin. Eğitim sistemini mantar gibi türemiş ünivlerden mezun olup iş arama olaylarını siz daha iyi biliyorsunuz.
Çocuk düşünmüyorsanız gitmenize gerek yok siz zaten hayatınızı kurmuşsunuz bu döngüde yaşar gidersiniz.
Ev konusunu bunu dahi teklif edecek iyi niyette olduğunu belirtmek için eklemiştim, bizim açımızdan söz konusu dahi olamaz. Bizim derdimiz maddiyat ve yaptığımız işin ünvanı-getirisi vs değil. Asgari standartlarda geçinebilmek ve geleceğe dair endişe duymamak istiyoruz. Açıkçası bir markette kasiyer olmak falan bana hiç koymaz, eşim 8 senelik mühendis ama gidip pizza dağıtmak onu rahatsız etmez. Hayat zaten hiçbir yerde kolay değil, ben geleceğe dair güven hissetmek istiyorum.Olacak iş değil bence ev ev üstüne olmaz ben 5 aydır bi annem bi kv kalıyorum eşim yanımda olmadığı halde çok zor oluyor . Eşim olsa hiç olmaz herkesin bir hayatı düzeni temizlik vb gibi şeyleri var . Bence oraya gidince de hayat güllük gülistanlık olmayacak ne iş yapacaksınız orada mesela. Burada Türkiye şartlarında ciddi bir geliriniz var eğer aynı şartlar sağlanmazsa sudan çıkmış balık olursunuz bu kadar net . Ayrıca kız neden gelin diyor acaba onu da anlamış değilim
Ben ilk etapta 1 yıllık ücretsiz izin alırım diye düşündüm açıkçası. O bir yılda duruma bakarız, hatta o arada bebek sahibi olursak ücretsiz izni uzatma şansım da olur. Böylece işim riske girmez. Eşim zaten maaş aralığını düşürerek rahatça tekrar Türkiye'de iş bulabilir.Eger hic gitmediyseniz yaz tatilinde onden gidip 1-2 ay kalsaniz iyi olabilir.
Sartlari ayarlarsaniz bence kosa kosa gidin ama sahsen ben issiz kalmayi falan goze alamazdim.
Eşini kaybetmekten korkan bir insan değilim, eşim gösterilen ilgiye bakacak bir adamsa burada da bakabilir, kaldı ki daha önce yurtdışında benden ayrı çalışmışlığı var,asla sorun yaşamadık.Yurt dışında Türk erkeklerine bir ilgi var diye biliyorum. İş için giderken eşten olmayasınız. Ben vatan da vatan diyenlerdenim.
kasiyerlik yapıp pizza dağıtırsanız geleceğe güvenle bakabilecek misiniz? açıkçası ben bu halde geleceğe güvenle bakamazdım, gül gibi işimden olmayı hiç istemezdim. yaşam standartım düşecekse ne işim var?Zaten bana çok ters bir teklif bu, reddettiğimde neden reddettiğimi anlamadı kız, son derece iyi niyetli ve sevecen yaklaşıyor, bunu belirtmek için verdiğim bir detaydı,mesajınızdan sonra düzenleme yaptım.
Çocuk düşünüyoruz aslında ama işte aması... Zaten bunu yaparsak sırf çocuk meselesi yüzünden çok isterim gitmeyi. Buranın çocuk yetiştirmek için oradan iyi olduğunu sanmıyorum.
Ev konusunu bunu dahi teklif edecek iyi niyette olduğunu belirtmek için eklemiştim, bizim açımızdan söz konusu dahi olamaz. Bizim derdimiz maddiyat ve yaptığımız işin ünvanı-getirisi vs değil. Asgari standartlarda geçinebilmek ve geleceğe dair endişe duymamak istiyoruz. Açıkçası bir markette kasiyer olmak falan bana hiç koymaz, eşim 8 senelik mühendis ama gidip pizza dağıtmak onu rahatsız etmez. Hayat zaten hiçbir yerde kolay değil, ben geleceğe dair güven hissetmek istiyorum.
Kıza gelirsek sadece annesi var aile olarak, ne kardeş ne baba ne amca-teyze. Birlikte geniş bir aile olmak istiyor ama tabi haklı olarak burada değil orada olmak istiyor.
Ben ilk etapta 1 yıllık ücretsiz izin alırım diye düşündüm açıkçası. O bir yılda duruma bakarız, hatta o arada bebek sahibi olursak ücretsiz izni uzatma şansım da olur. Böylece işim riske girmez. Eşim zaten maaş aralığını düşürerek rahatça tekrar Türkiye'de iş bulabilir.
Kendimi ikna etmeye mi çalışıyorum, birileri çıkıp "yaparsınız" gazı versin mi istiyorum inanın bilmiyorum .
Eşini kaybetmekten korkan bir insan değilim, eşim gösterilen ilgiye bakacak bir adamsa burada da bakabilir, kaldı ki daha önce yurtdışında benden ayrı çalışmışlığı var,asla sorun yaşamadık.
Tabi açmışlar kollarını Türk de Türk diye bekliyorlar.Yurt dışında Türk erkeklerine bir ilgi var diye biliyorum. İş için giderken eşten olmayasınız. Ben vatan da vatan diyenlerdenim.
Tabi açmışlar kollarını Türk de Türk diye bekliyorlar.
Kafalar pırıl pırılYurt dışında Türk erkeklerine bir ilgi var diye biliyorum. İş için giderken eşten olmayasınız. Ben vatan da vatan diyenlerdenim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?