doktora gideceğim ama yine röntgen isteyecek . ilkinde biraz utanarak gittim doktorun yanına girince geçti çünkü çok tatlı bir hanımdı ama röntgen çektirmeye gittim oradaki radyolog biraz genç ve yılışık bir çocuktu yani söylerken utanıyorum ama röntgen sonrasında sedyede doğrulup göğüslerime sürülen jeli silerken öylece baktı bana kafasını çevirmedi sonra da güldüğünü gördümUtanmak sıkılmak sağlık söz konusu olduğunda geçerli olmamalı diyor ve doktora gitmeni tavsiye ediyorum.
Taktığın sütyenin yapısıyla alakalı olabilir, üşütme yüzünden olabilir, bi sürü nedeni olabilir o yüzden en iyi cevabı doktor verecektir.
Kendinden emin dur, cekinme, bukulme, hastaneye gidiyorsun, kimse yilisiklik yapamaz, daha neler...doktora gideceğim ama yine röntgen isteyecek . ilkinde biraz utanarak gittim doktorun yanına girince geçti çünkü çok tatlı bir hanımdı ama röntgen çektirmeye gittim oradaki radyolog biraz genç ve yılışık bir çocuktu yani söylerken utanıyorum ama röntgen sonrasında sedyede doğrulup göğüslerime sürülen jeli silerken öylece baktı bana kafasını çevirmedi sonra da güldüğünü gördümçok utandım zaten utangacım bütün cesaretim kırıldı
tekirdağda yaşıyorum çok sık deprem oluyor. öyle bir etki bıraktı ki bende hani sutyensiz uyursam sanki deprem olunca o şekilde sokağa fırlamak zorunda kalacakmış hissi korkutuyor beniBen de kesinlikle doktora gitmeni tavsiye ederim. Ben de senin gibi destekli sütyenle yatıyordum önceden ve o tel kısmı ve sert kısmı baskı yaptığından acıma oluyordu. O yüzden artık takmıyorum. Ama senin bir de sertliğin varmış o yüzden muhakkak gitmelisin. Geç kalmamakta fayda var.
doktora gideceğim ama yine röntgen isteyecek . ilkinde biraz utanarak gittim doktorun yanına girince geçti çünkü çok tatlı bir hanımdı ama röntgen çektirmeye gittim oradaki radyolog biraz genç ve yılışık bir çocuktu yani söylerken utanıyorum ama röntgen sonrasında sedyede doğrulup göğüslerime sürülen jeli silerken öylece baktı bana kafasını çevirmedi sonra da güldüğünü gördümçok utandım zaten utangacım bütün cesaretim kırıldı
Anladım canım, ben yatarken ne olursa olsun çıkarıyorum ama yatmaya kadar takıyorum. İnce sütyenlerden kullanmanı tavsiye ederim. Desteksiz olanlardan. daha rahat edersin. Acil bir şekilde çıkman gerektiğinde de rahatlıkla çıkarsın. Şu yaz sıcaklarında destekliye katlanamıyorum valla.tekirdağda yaşıyorum çok sık deprem oluyor. öyle bir etki bıraktı ki bende hani sutyensiz uyursam sanki deprem olunca o şekilde sokağa fırlamak zorunda kalacakmış hissi korkutuyor beni
o an çıkışamadım dondum kaldım. doktordan çekinmiyorum da röntgenciden çekiniyorum keşke bayan olsaydıUtanmanı gerektircek bir durum yok. Öyle münasebetsizler her yerde çıkacaktır karşına, hemen rahatsız olduğunu belli et, gerekirse çıkış. Senin sağlığından önemli mi bu!
tatlım korkulacak bişey yok bendede vardı serlik ve aşırı ağrı,doktora gittim mamografi çektirdim bişey çıkmadı,zaten doktor açı şikayet sebebi değildir dedi süt bezelerinden kaynaklı olabiliyormuş,eğer yaralar oluşuyosa yada göğsünü sıktığında su geliyosa bide ellerini havaya kaldırdığında ağrıyan yerde çukur oluyorsa o zaman tehlikelidir dedikızlar bu konuyu sağlık bölümüne açmıştım ama kimse cevap vermedi burda sormak istiyorum izninizle...
bundan yaklaşık bir yıl önce sağ göğsümde ufak bir sertlik farkettim. yaşım 21 bu arada. utana sıkıla doktora gittim tehlikeli bir şey olmadığını söyledi o zaman ağrım sızım yoktu. sanırım fibrokistik meme yapısıymış. aradan geçen 1 yılda o sertlik hiç büyümedi fakat bir haftadır durduğu yerde sızlıyor. ağrı yapıyor. göğüslerimi biraz küçük bulduğum için aşırı destekli sutyen takıyorum ve gece de sutyenle uyuyorum. sizce bu neden olmuş olabilir mi ? aynı durumu yaşayan var mı
Sızlıyorsa git bir mamografi çektir canım kafan rahat olur...kızlar bu konuyu sağlık bölümüne açmıştım ama kimse cevap vermedi burda sormak istiyorum izninizle...
bundan yaklaşık bir yıl önce sağ göğsümde ufak bir sertlik farkettim. yaşım 21 bu arada. utana sıkıla doktora gittim tehlikeli bir şey olmadığını söyledi o zaman ağrım sızım yoktu. sanırım fibrokistik meme yapısıymış. aradan geçen 1 yılda o sertlik hiç büyümedi fakat bir haftadır durduğu yerde sızlıyor. ağrı yapıyor. göğüslerimi biraz küçük bulduğum için aşırı destekli sutyen takıyorum ve gece de sutyenle uyuyorum. sizce bu neden olmuş olabilir mi ? aynı durumu yaşayan var mı
bu dedikleriniz olmuyor şuan ama adet dönemi yaklaşıp şişmeye başlayınca daha da çekilmez ağrı oluyortatlım korkulacak bişey yok bendede vardı serlik ve aşırı ağrı,doktora gittim mamografi çektirdim bişey çıkmadı,zaten doktor açı şikayet sebebi değildir dedi süt bezelerinden kaynaklı olabiliyormuş,eğer yaralar oluşuyosa yada göğsünü sıktığında su geliyosa bide ellerini havaya kaldırdığında ağrıyan yerde çukur oluyorsa o zaman tehlikelidir dedi
tamda bu sebep ağrıya sebep olur zaten gençsin göğüs yapında değişiklikler olabilir hele ki adet dönemin yaklaşınca korkma,adet dönemine bir hafta bazende iki hafta kala dönem dönem ağrılar olur zamanla geçerbu dedikleriniz olmuyor şuan ama adet dönemi yaklaşıp şişmeye başlayınca daha da çekilmez ağrı oluyor
Canım onlarda meme görmek kol bacak görmek gibi bir şey oluyor artık bir süre sonra,çekinme git.doktora gideceğim ama yine röntgen isteyecek . ilkinde biraz utanarak gittim doktorun yanına girince geçti çünkü çok tatlı bir hanımdı ama röntgen çektirmeye gittim oradaki radyolog biraz genç ve yılışık bir çocuktu yani söylerken utanıyorum ama röntgen sonrasında sedyede doğrulup göğüslerime sürülen jeli silerken öylece baktı bana kafasını çevirmedi sonra da güldüğünü gördümçok utandım zaten utangacım bütün cesaretim kırıldı
böyle böyle teskin etmiştim kendimi giderken ama o pis adam mahvetti kendime güvenimiCanım onlarda meme görmek kol bacak görmek gibi bir şey oluyor artık bir süre sonra,çekinme git.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?