- 14 Nisan 2014
- 3.182
- 3.067
- 448
Ayyyyyyyyyy.cnm.ben deuykudan uyandim.gogsumde bir agri.ama nasil agriyor nasill.gogsumu yokladim,bir kemik gibi sertlik.tas gibi.nohut kadar.agla agla..sabah doktora gittim.fibrokistik,dedi.kızlar bu konuyu sağlık bölümüne açmıştım ama kimse cevap vermedi burda sormak istiyorum izninizle...
bundan yaklaşık bir yıl önce sağ göğsümde ufak bir sertlik farkettim. yaşım 21 bu arada. utana sıkıla doktora gittim tehlikeli bir şey olmadığını söyledi o zaman ağrım sızım yoktu. sanırım fibrokistik meme yapısıymış. aradan geçen 1 yılda o sertlik hiç büyümedi fakat bir haftadır durduğu yerde sızlıyor. ağrı yapıyor. göğüslerimi biraz küçük bulduğum için aşırı destekli sutyen takıyorum ve gece de sutyenle uyuyorum. sizce bu neden olmuş olabilir mi ? aynı durumu yaşayan var mı![]()
Ay cok sevindim....
Eve geldim,gogsumu actigima degil gogsumun kucuklugunden utandimm.aya ben uzanirken bir komik bir komik anlatamam...hani yumurtayi kirarsinda yayilir ya oyle.doktor toplaya toplaya bir hal oldu.otururken seker pare...ayyy...cok sinir oldumm...
Allaha sukur temiz cikti.ve arastir bu kistler agri yaparmis.hatta iki goguste de cikabilirmis.birden cok.