• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

göğsümdeki sertlik

kızlar bu konuyu sağlık bölümüne açmıştım ama kimse cevap vermedi burda sormak istiyorum izninizle...
bundan yaklaşık bir yıl önce sağ göğsümde ufak bir sertlik farkettim. yaşım 21 bu arada. utana sıkıla doktora gittim tehlikeli bir şey olmadığını söyledi o zaman ağrım sızım yoktu. sanırım fibrokistik meme yapısıymış. aradan geçen 1 yılda o sertlik hiç büyümedi fakat bir haftadır durduğu yerde sızlıyor. ağrı yapıyor. göğüslerimi biraz küçük bulduğum için aşırı destekli sutyen takıyorum ve gece de sutyenle uyuyorum. sizce bu neden olmuş olabilir mi ? aynı durumu yaşayan var mı o_O
Ayyyyyyyyyy.cnm.ben deuykudan uyandim.gogsumde bir agri.ama nasil agriyor nasill.gogsumu yokladim,bir kemik gibi sertlik.tas gibi.nohut kadar.agla agla..sabah doktora gittim.fibrokistik,dedi.
Ay cok sevindim....
Eve geldim,gogsumu actigima degil gogsumun kucuklugunden utandimm.aya ben uzanirken bir komik bir komik anlatamam...hani yumurtayi kirarsinda yayilir ya oyle.doktor toplaya toplaya bir hal oldu.otururken seker pare...ayyy...cok sinir oldumm...
Allaha sukur temiz cikti.ve arastir bu kistler agri yaparmis.hatta iki goguste de cikabilirmis.birden cok.

Sızlıyorsa git bir mamografi çektir canım kafan rahat olur...
Yok yas daha ufak mamografi olmaz da, ultrason cekilir... Iki dakikalik is zaten...
pazartesiye randevu alıyorum şimdi. bugün gidecektim ama olmadı araya haftasonu giriyor şimdi. kötü birşey çıkacak diye korkuyorum :KK42:
Merak etme, ben de benzer bir sikayetle gittim zamaninda, bana 35'inden once gelme dedi doktor gulumseyerek, yasin kucuk kolay kolay bir sey cikmaz:KK66:

Ayyyyyyyyyy.cnm.ben deuykudan uyandim.gogsumde bir agri.ama nasil agriyor nasill.gogsumu yokladim,bir kemik gibi sertlik.tas gibi.nohut kadar.agla agla..sabah doktora gittim.fibrokistik,dedi.
Ay cok sevindim....
Eve geldim,gogsumu actigima degil gogsumunkucuklugunden utandimm.aya ben uzanirken bir komik bir komik anlatamam...hani yumurtayi kirarsinda yayilir ya oyle.doktor toplaya toplaya bir hal oldu.otururken seker pare...ayyy...cok sinir oldumm...
Allaha sukur temiz cikti.ve arastirbu kistler agri yaparmis.hatta iki gogustede cikabilirmis.birden cok.
çok tatlı anlattın ,zaten bu uzanırken göğsün jöle kıvamında yayılmasına tilt olurdum derdime tercüman oldun:KK50:

Ay cok sevindim....
Eve geldim,gogsumu actigima degil gogsumun kucuklugunden utandimm.aya ben uzanirken bir komik bir komik anlatamam...hani yumurtayi kirarsinda yayilir ya oyle.doktor toplaya toplaya bir hal oldu.otururken seker pare...ayyy...cok sinir oldumm...
Allaha sukur temiz cikti.ve arastir bu kistler agri yaparmis.hatta iki goguste de cikabilirmis.birden cok.
ay nasıl güldüm yumurta benzetmesine :KK70:al benden de o kadar .. ablamda da var benim zaten fibrokistik hani ırsi gibi birşey . ağrı olunca tedirgin oldum ben sadece

ay nasıl güldüm yumurta benzetmesine :KK70:al benden de o kadar .. ablamda da var benim zaten fibrokistik hani ırsi gibi birşey . ağrı olunca tedirgin oldum ben sadece
Doktor a sordum kansere cevirirmi dedim evet dedi..ama nasilll?ayni benler gibi.her kezde olur ama kanserli milyonda bir ...yani zor. Dedi.altiayda bir kontrol altinda olmak gerekiyormus..her kadida olurmus.sut kanallariyla alakali...ve adet donemlerinde ozellikle agri olurmus....gecmis olsun cnmmm...ama git doktora bunun icin ilacta veriyorlar.bana gerek duymadi.

Back
X