Tamam, bölümü bilmiyordum önerdiğiniz için çok teşekkür ederim. Emzirirken aglıyorum resmen anlatılamayacak bir ağrıMastit. En güzeli emzirmek ve sağmaktır. Göğsünüzde süt bekledikçe şişer, agri yapar,kızarıklık da vardır muhtemelen
Cok ağır mastitler yaşadım, antibiyotik de kullandim aksi taktirde geçmedi. Gitmeniz gerekn bölüm genel cerrahi.
Rica ederim. Emzirmek nasil da zorlu bir surece dönüşüyor. Cok rahatsız edici bir durum,yasayan bilir.Tamam, bölümü bilmiyordum önerdiğiniz için çok teşekkür ederim. Emzirirken aglıyorum resmen anlatılamayacak bir ağrı
Bende bilmiyorum aslında kızarıklık yok şiddetli agrı var bu zamana kadar hep sagdım ve emzirdim olmayım diye bi anda böyle birşey oldu öneri üzerine gidicem genel cerrahiye bakalım neymişMastit olabilir gibime geliyor ama 8 aylikken de oluyor mu bilmiyorum
Evet ya gerçekten çok zorRica ederim. Emzirmek nasil da zorlu bir surece dönüşüyor. Cok rahatsız edici bir durum,yasayan bilir.
Ben ilk 3 ay icinde yasadim hep. Ikinci cocugumda 3 kez mastit oldumyaz gunu nasil titredim dislerim birbirine vuruyordu oyle bir ateş. Inanilmazdi. Aman boşlamayın. Sık sık sağın emzirin. Bol su için. Cok geçmiş olsun.Evet ya gerçekten çok zor
Yaaa çok zorlanmışsınızdırB
Ben ilk 3 ay icinde yasadim hep. Ikinci cocugumda 3 kez mastit oldumyaz gunu nasil titredim dislerim birbirine vuruyordu oyle bir ateş. Inanilmazdi. Aman boşlamayın. Sık sık sağın emzirin. Bol su için. Cok geçmiş olsun.
Meme ucuna iğne batiriliyormus gibi dayanılmaz bir ağrı mi? Kıyafete bile değdiği zaman ağrı oluyor..Bende bilmiyorum aslında kızarıklık yok şiddetli agrı var bu zamana kadar hep sagdım ve emzirdim olmayım diye bi anda böyle birşey oldu öneri üzerine gidicem genel cerrahiye bakalım neymiş
İğne batması gibi değilde başta gece bi gögsü emzirirken diğerine süt gelinceki sızı gibi oldu ama sonra şiddetli agrıya döndü dokundukca agrı çogalıyor masaj yapıyorum emzirmeye calışıyorum emmeyincede sağma tabi bu arada canım cıkacak gibi agrıMeme ucuna iğne batiriliyormus gibi dayanılmaz bir ağrı mi? Kıyafete bile değdiği zaman ağrı oluyor..
Aynısını yaşadım diyebilirim.Genel Cerrahiye gidip Ultrasyon çekmişlerdi .Bende Fibrokist oluşmuştu bebeğim 2 yaşındaydı. .
Doktorum ya iyice emzir sonra o memeyi korseyle sar süt geri gitsin demişti yada ilacı kullan demişti ..Bitkisel güzel bir ilaç yazdı kullandıktan 1 hafta sonra ağrılarım denmişti. .Bu vesileyle bebeğime memeyi de bıraktirmiştım.
Aynen bende de Sadece şiddetli bir ağrı vardı Ateş, kızarıklık yoktu..İğne batması gibi değilde başta gece bi gögsü emzirirken diğerine süt gelinceki sızı gibi oldu ama sonra şiddetli agrıya döndü dokundukca agrı çogalıyor masaj yapıyorum emzirmeye calışıyorum emmeyincede sağma tabi bu arada canım cıkacak gibi agrıateş kızarıklıl gibi belirtler yok ama dediğiniz gibi gitmeliyim genel cerrahiye
Çok teşekkür ederimAynen bende de Sadece şiddetli bir ağrı vardı Ateş, kızarıklık yoktu..
Geçmiş olsun
Mastit olduğunu düşünüyorum. Ben de mastit olmuştum ve beni ancak cerrahi müdahale kurtarabilmişti çünkü geç kalınmıştı. Doktora görünün bence zira sağma sıcak soğuk kompres lahana kapatma elle masaj ve daha nicelerini denedim çözüm olmadıMerhaba, konuyu doğru yere mi açtım bilmiyorum. Yaklaşık 8 aylık olmak üzere bi bebeğim var. Dün gece emzirirken diğer göğsümde şiddetli bir ağrı oluştu ve biraz şişti. Ağrı bütün gün devam etti, bu zamana kadar mastit, damar tıkanıklığı yada buna benzer bi sorun yaşamadım. Gün içinde sıcak kompress, sağma yaptım süt geliyor ama hiç bi rahatlama yok agrı devam ediyor. Şuan yanlız olduğum için dr.a da gidemedim. Böyle bir sorun yaşayan yada bilgisi olan var mı?
Öyle daha çok agrı olmazmı ama yine de deneyimO memeyi bebeginize tersten emzirin, baya emsin.
Mesela sağ memede ağrı varsa yatağa uzanın,bebek solunda olacak ve yan dönüp sağ memeyi emzir
Tamam gidecegim çok teşekkürlerMastit olduğunu düşünüyorum. Ben de mastit olmuştum ve beni ancak cerrahi müdahale kurtarabilmişti çünkü geç kalınmıştı. Doktora görünün bence zira sağma sıcak soğuk kompres lahana kapatma elle masaj ve daha nicelerini denedim çözüm olmadı
Daha sert emeceği için çabuk açılır süt kanalı. Başıma çok geldiği için ustası olmuştum artikÖyle daha çok agrı olmazmı ama yine de deneyim
Aa tamam o zamanDaha sert emeceği için çabuk açılır süt kanalı. Başıma çok geldiği için ustası olmuştum artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?