göğüs arası veya göbeğini aldıran varmı yokmu?

gögüs arası ve göbeğimi sirle aldırayımmı?

• EVET aldır. çoğalmıyor

OY: 35 53,8%
  • HAYIR aldırma. çoğalıyor

OY: 30 46,2%

• Ankete Katılan
    65

canım hangi ilaçları kullanıyosun

Benim takıntım var :) Epilasyon yaptığım zaman her yerim aynı anda temiz olmalı. O yüzden o bölgede bariz olmasa da alıyorum ben tüylerimi. Sir ağdayla alıyorum, çoğalmadı.

kızlar hormolarla ilgili olan ilaçlar doktor kontrolunde alınmalı
başkasına iyi gelen ilaç size ters etki yaoabilir, hormonlarınızın dengesini bozabilir
dikkat edin inş

off kızlar yaa.. benimde aynı derdim var. tamam alalım da nasıl olcak komple heryerine nasıl yapılcak :84:

ben de 3 aydir hap kullaniyorum ama henüz bi azalma olmadi ya sen hangi ilaci kullaniyosun?

malesef ayni sorun bendede var.. bazen tiksiniyorum kendimden! ben hormon testi yaptirmistim.. erkek hormonlari daha fazlaymis ggaliba.. 17 yasinda annem babam zorla yaptirmisti o testi bana :) simdi 21 yasindayim.. 4 senedir nerdeyse dogum kontrol hapi kullaniyorum.. hem adet düzenliyo hem sivilceler cikmiyo.. killarda azalma var.. ama gösgümde ve karrnimdaki killar duruyo.. ve ben nefret ediyorum onlardan..

sarartmali mi bu tüyleri yoksa agda ile almali mi kizlar ne tavsiye edersiniz.. tekrar doktora gidip hormon tedavisi düsünüyorum bu sefer kendim :)

ben de 3 aydir hap kullaniyorum ama henüz bi azalma olmadi ya sen hangi ilaci kullaniyosun?

İlk zamanlar azalmaya başlıyor 6. ayda falan dökülmüş oluyor çoğu
İlaç ismi vermiyorum farkındaysan
Doğum kontrol hapı , Metformin Hcl , spironolakton
Hastalığın durumuna göre uygun olan doğum kontrol haplarının yanında kullanılan başka yan ilaçlar var
Bir daha başvur ekdokrine başka testlerde yaptır, özellikle tıp fakültelerinde daha detaylı bakıyorlar.

walla benimde 23 yaşından sonra falan tek tük göbğimde başlamıştı, yıllar sonra nedense çoğalmaya başladı. Tabi çok hızla değil ama rahatsız ediyor, aldırma ihtiyacı duyuyor insan mutlaka..Sonra göğüs uçlarımda tek tük başladı, elle kopartabiliyordum çok azdı ama yıllar sonra çok çoğalmaya başladı. Ağda ile ince olarak alıyorum kendim ama çok zor oluyo. tÜYLER yumuşak fakat çabuk uzamaya başladı nedense.. Hep kontrol etme ihtiyacı hissediyorum yani.. Epilasyon yapılabilir mi göğüz uçlarına ?????

bence göğüs uçlarına en mantıklısı iğneli epilasyon gibi geldi zaten orda çok fazla yok ve iğneli epilasyon lazer epilasyona göre hedaha kesin çözüm gibi gelmiştir bana . (ikisini de yaptırmadım tabi ) başlığı da iyi ki açmışsınız bende bir tek bende var sanıyordum ya benim anlamadığım sir ağda nasıl çoğaltabilir ki bence aksine azaltır düzenli alırsan. ama kızarıklık olur mu bilemem.. :S bence çok değilse en kolay çözüm sarartmak ben öyle yapıyorum hiç gözükmüyo ama göğüs arama yapamadım ya nedense orası kızarıp kaşınmaya başladı öyle olunca bende hemen yıkadım sarartıcı kremi bişey olmasın diye. sir ağda dışında başka neyle alınabilir ki ?

hormon testi yaptırr eğer bişi çıkmazsa iğneli epilasyonu şiddetle tavsiye ediorum ama iyi bir yerdeee yaptır mümkünse aracı birisi olsunn birisnin tavsiye üzerine git.ben göbeğime kalçamdamki tüylere yaptırıyorum memnunum.

Bende de var. Doktora söylediğimizde "aç bakayım" diyor mu? Yoksa direk tahlil mi yazıyor? Erkeğe falan denk gelirim şimdi. Göbeği göğüsü açmak istemiyorum. Utanıyorum kıllardan.

2 yıl önce ilk kez gittim doktorum erkekti şikayetimi söylediğim zaman direk ban aç bakalım demezmi şok oldum ama açtım mecburenbaktı önce ultrason sonra adetin 3.günü kan testi istedi o zaman hafif bi yükseklik çıkmıştı hormonlarımda.bu yıl bi daha gittim doktora bayandı oda aynı şeyleri istedi normal çıktı hormonlar ama ben bu tüylerin sebebini hala anlamış değilim bıktım resmen.doktor bana epilsyon yap dedi başkada bişey demedi.

Hahaha çok alemsiniz kızlar
Baktıkları pelvik ultrason onda da azcık çamaşırınızı aşağı kaydırıyorlar o kadar.
Bırakın kıllarınızın ne durumda olduğunu görsün doktorlar
Utanmanıza gerek yok

@can42 ultrason sonucu kist falan çıkmadı sanırım.Tahlillerde temiz çıkınca genetik olduğunu düşünmüşlerdir.
Sen yinede böbrek üstü bezlerine baktır canım.Bazen doktorlar sen araştırıp bilinçli bir şekilde gitmezsen ek tahlil vermiyorlar.

Son düzenleme:
canım kayda değer bişey çıkmadı ama milimetrik çapta kistler olduğunu söylemişti doktorum.böbrek üstü bezlerine baktırmak hiç aklıma gelmedi açıkçası sağol canım doktora gideceğim tekrar nasılsa o zaman baktırırım.

@can42 ultrason sonucu kist falan çıkmadı sanırım.Tahlillerde temiz çıkınca genetik olduğunu düşünmüşlerdir.
Sen yinede böbrek üstü bezlerine baktır canım.Bazen doktorlar sen araştırıp bilinçli bir şekilde gitmezsen ek tahlil vermiyorlar.

[/COLOR][/B][/QUOTE]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…