ayyyy cok heycanliyim kizzzllaaarrrrrr ben ya bu gece yada yarin baslicam....
kulakliga takacam sabaha kadar dinlerim 6 saat...sizce bu olurmu yani gece dinlememin bi sakincasi varmidir
büyüyorlar büyüyorlar
Evet arkadaşlar çok büyük göğüsde sıkıntı verbiliyor. Benim bi arkadaşım var oda büyük göğüslerinden şikayetçi. Sırtı çok ağrıyor bu yüzden ve istediklerini giyemiyor.
evet aynen benim arkadaşım da aynı şekilde o dar giyemiyor mesela, ben de parfait gelse onun için küçültme telkini istiycem
aslında hep takılırım ona seninkinden biraz versen bana ne iyi olurdu diye o da al hepsini al ben tahta gibi dümdüz istiyorum der kızarım ona öyle kadın mı olur diye işte herkesin derdi başka
evet yaa buyuk olanlar hep sıkayetcı bızde mı oyle olacazAyy bugun ılk gun dıyemı neyse basım coook agrıyo yaa Dısarda on kadın gorduysem dokuzunun goguslerı buyuk valla bızımkı neden kucuk kaldıysa herkesın buyuk bızden baska sankı
ama bizim istediğimiz büyükle onlarınki de farklı; onlarınki çok büyük ve gerçekten rahatsız edici tabii sütyen olmuyor, kıyafetler olmuyor bizim çektiklerimizi çekiyorlar işte tam ters yönden, biz nasıl ki diyoruz sizin küçük dediğinizle bizimki çok farklı bizimkiler çokkk küçük onlarınkiler de çokk büyük allah iki tarafa da ortasını, güzelini, gönlündekini nasip etsin :26:
Ayy geçmiş olsunn çok sürmez inş. Başın iyileşir hemen başağrısı sıkıntısın bilirim allah vermesin
yaa evet algıda seçicilik midir nedir ben de öyle diyorum bi orta boy göğüslü görsem sevinicem hepsi malak kadar töbe töbee
aynen cnm bız nasıl dumduz kotu duruyo dıyosak onlarında cok onde rahatsız edıcı sekılde duruyo en guzelı 80 85 beden vallaAmın cnm ınsallah bızımde en kısa zamanda ıstedıgımız olculerde olur Yarın olmaz ınsallah yaa bas agrısı Off sınır oldum bugun kucuk kucuk kızlar koca koca memelerı var yaaaa
onu hiç deme benim öğrencilerim benden kadın duruyor valla ama olsun biz yöntemimizi bulduk ya hep beraber bomba göğüslüler kervanına katılıyoruzz
Başı sen çekiyorsun biz de seni takip ediyoruz hadi kızlar bomba göğüslüler halayııııııı
kızlar muzık falan dınlemıyorum ama iki gündür acaip birşey deniyorum , kendımce bı yontemle:) gece uyuyamadım aniden şişti goguslerım...:s
iyi mi kotu mu bılmıyorum ama goruntusu muhtesem oldu..saglıgıma zarar gelmez umarım ://
kızlar muzık falan dınlemıyorum ama iki gündür acaip birşey deniyorum , kendımce bı yontemle:) gece uyuyamadım aniden şişti goguslerım...:S
iyi mi kotu mu bılmıyorum ama goruntusu muhtesem oldu..saglıgıma zarar gelmez umarım ://
kızlar bu gün benim tam bir hafta oldu henüz ağrım sızım yok siz yazıyosunuz ya ağrım war sızlıyo diye nasıl özeniyorum size bir bilseniz... Bu gün göğsüm alew alew içten deil ama dokununca ateş gibi ikisi de sizde de mi böyle oldu _? Ben telkinin etkisini hızlandırıyım diye takviyelere başladım kilo almam gerekiyodu zaten bu gün bal polan arısütü karışımına başladım inşallah kilomla beraber göğüslerime de etki ederYaa bende neden ağrı sızı olmuyo çok mutsuzummmm
cnm bazılarında 10 gunden sonra basladı etkısı sabırlı ol beslenmene de dıkkat et sakın pes etme :26:
ne yaptın cnm pekı?
yok canım pes etmek yok o son eklenen resim warya en baştan beri hayalimdeki o zaten defalarca açıp açıp bakmıştım o resme dinlerken o kadar olana kadar durmak yok dewam edicem
vallahı ne yalan soyleyım utanıyorum yazarken :) 75 2 e tam doluyor goguslerım ama bırazcık daha olsa olmaz mı yaaa dıye takmıstım son gunlerde..
göğüs buyutmek ıcın ılacsız kremsız ne bulabılırım dıye dusunurken, bı doktorun sıtesınde gordum..basınclı masaj yapıyorlarmıs..aslında tam ismi bu değil..daha teknik bır ısımdı fakat bır baktım kı bıldıgımız vakum tarzında bırsey...
sonra göğüs vakumu dıye arastırma yaptım ınternetten ..gercekten buyutuyormus vakum fakat onların satıldıgı site nası desem ayıp olur mu bılmem ama malum fantezi sıtelerı ... hayatta alısverıs yapmam oyle yerden
neyse benım kafama bı esti 3 gun once aksam 1 mılyoncular varya hani ucuzluk pazarları :)) oraya gıttım ve bıldıgımız lavabo tıkandıgında kullandıgımızz vakum aldım 1.5 lıraya :)) amaa 2 gundur cok fazla yaptım galıba...acaıp acıyor...
yabancı bır sıteden ızledıgım masajı gorunce baktım kadın elındekı aletını ucuna surmeden vakumlayıp gezdırıyor...sanırımm bı mantıgı vardır ıste ama caresızlık mı dıyeyım yada adı her ne ise yaptım ıste...bildiğiniz deli gibi şişti..sutyenımden tastı..sabah bı uyandım sutyen cuplarının kenarlarının izi cıkmıs...:S nası sıkmıs...
amaa ben denedım sız yapmayın yada yapın dıyemem..belkı saglık acısından zararlıdır bılmıyorum...
cesaretım olsa bıcak altına bıle yatarım ama yok ıstee:// daha evlenıp coluk cocuga karıscazz...zaten nısanlım da ızın vermıyor..amaa ısteee bugun yatmadan yıne yapıcam daha hafıf..
evet cnm hatta bebek ıcın sut cıkarma pompaları oluyo ya onu deneyenler vardı sonra elektırık supurgesıyle cekenler vardı ama derıyı sarkıtır sankı yaayanlış hatırlamıyosam göğüs büyütücü pompa alıp kullananlar vardı burda ama ne sonuş aldılar hatırlamıyorum tam hatta bardak masajı yapanlar da olmuştu nez hatırlıyomusun sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?