ılla bı tasdık onay mı lazım yaa
yok tatlım onaylatacak bırı olsa bende onaylatırdım yanı olmadıgından kendım tasdıklıyorum ancak haklısın baskasının farketmesı hem daha moral verıyo dogrucanm benm haklısın kimsenin onaylamasına gerek yok aslında da bazen insan düşünüyo acaba kendimi mi kandırıyorum diye. Baskasından duymak kendine daha bi güven getiriyo ondan yani canm
Canım benim de şimdilik sadece gögüslerimde hareketlilik var... Umarım böyle devam ederBirde dinlediğimden beri değişik rüyalar görüyorum sizde de böyle şeyler oluyor mu?
yok tatlım onaylatacak bırı olsa bende onaylatırdım yanı olmadıgından kendım tasdıklıyorum ancak haklısın baskasının farketmesı hem daha moral verıyo dogru
evet özellikle gece yatarken dinlemişsemm bu telkinlerin yan etkisi, daha önceki dinlediğim telkinlerde de oluyor o yüzden gece yatarken dinlemekten kaçınmaya çalışıyorum
Umarım böyle devam etmez rüyalarım:) Bakalım bu gece ne olacak... Ben gelişmeleri sizlerle paylaşacağım arkadaşlar... Ama ben sizden baya bir geride geliyorum... Yine de umutluyum:) Özellikleri sizde olan değişiklikleri okudukça daha çok heyecanlanıyorum
gündüz dinlemeye çalış canım, ...................'a bakarsan orda da telkinlerin rüyalar üstündeki etkisi yazıyor...
burdaki herkes de aynı anda başlamadı zaten kimisi önden gidiyor kimisi geriden takip ediyor, kimin ne kadar sürede sonuç aldığı da değişiyor, senden önce başlayanlardan hızlı sonuç da alabilirsin inanç meselesi biraz da sanırım çok daha inanarak ya da severek diyeyim dinleyenler daha hızlı sonuç alıyor anladığım kadarıyla, ben müziği sevmemiştim mesela, sıkıntı yarattı biraz
kesinlikle canm şimdi bize en çok lazım olan şey moral:) :107:
yaaa bugün kendime gittim çamaşır aldım hesp silikonlu kulnıyrm bari penye alayım evde filn kullnrım dedim çok terletmez var olanlarıda eritmez diye düşünerek penye ama ince değil böle 2 kat gibi olanlardan süngerli de değil hani şu tam ortalarından dikiş geçiyo ya dik duranlar ilk defa onlardan aldım kadın bunlar 80den başlıyo demez mi neyse 80den aldım eve geldim bi heves deniyeyim eminim çok fark olmicaktır die taşacak kadar yok sonuçta ama boşda durmaz o kadar kötüde durmaz diyodum bi baktım önü bomboş kaldımoralim sıfırlandı yine kadın olmazsa getir dedi ama vermicemm çünküü o çamaşırın içini doldurup taşırcam bileeeeeeeeeeeee ilk 21de olmazsa 2.de mutlaka olacak.
KIZLARRRR BU RESIMLERE BAKIN INANIN HALINIZE SUKUR EDECEKSINIZ MORAL OLSUN DIYE PAYLASMAK ISTEDIMKüçük göğüslü ünlüler foto galerisi 6. foto
KIZLARRRR BU RESIMLERE BAKIN INANIN HALINIZE SUKUR EDECEKSINIZ MORAL OLSUN DIYE PAYLASMAK ISTEDIMKüçük göğüslü ünlüler foto galerisi 6. foto
yalnız ilginçtir başkalarında görünce o kadar da kötü durmuyormuş deyip kendime bakınca beğenmiyorum :44: Sırtım ve göğüs çevrem geniş heralde, bende böyle durmuyor işte
cnm o zaten gecıcı dolgunluk saglıyo sen telkınle basla 21 gun dınle 6 8 saat arası dınlemeye calıs gunluk hıc gun atlamadan 21 gunu tamamla cnm bır hafta ara ver sonra tekrar21 gun daha dınle bız oyle yapıyoruz ve sonucda alıyoruz
onemlı degıl cnmyine de sağol paylaştığın için
büyük göğüslü ünsüzler diye bizim fotolarımızı koycaklar yakında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?