Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Göğüs Büyütmek İçin Telkinli Ses Dosyası

:1:ılla bı tasdık onay mı lazım yaa:9:

canm benm haklısın kimsenin onaylamasına gerek yok aslında da bazen insan düşünüyo acaba kendimi mi kandırıyorum diye. baskasından duymak kendine daha bi güven getiriyo ondan yani canm:34:

canm benm haklısın kimsenin onaylamasına gerek yok aslında da bazen insan düşünüyo acaba kendimi mi kandırıyorum diye. Baskasından duymak kendine daha bi güven getiriyo ondan yani canm:34:
yok tatlım onaylatacak bırı olsa bende onaylatırdım yanı olmadıgından kendım tasdıklıyorum ancak haklısın baskasının farketmesı hem daha moral verıyo dogru:16:

Canım benim de şimdilik sadece gögüslerimde hareketlilik var... Umarım böyle devam eder:69: Birde dinlediğimden beri değişik rüyalar görüyorum sizde de böyle şeyler oluyor mu?

evet özellikle gece yatarken dinlemişsemm bu telkinlerin yan etkisi, daha önceki dinlediğim telkinlerde de oluyor o yüzden gece yatarken dinlemekten kaçınmaya çalışıyorum

Kızlar ben bu telkini düzenli şekilde dinlemedim ama göğüslerimde gerçekten bi değişim oldu.Göğüs dokusu denilen bişi nerdeyse yok bende.Aynı şekilde göğüs uçlarımda gelişmemişti daha.Şimdi resmen göğüs uçlarım gelişti,belirginleşti.Kıyafetlerimden belli oluyor.Dinlerken sanki içinde yırtılmalar oluyor gibi hissediyordum,bu da sanırım göğüslermin geliştiğinin belirtisiydi ama derslerden vakit bulup dinleyemiyordum.O yüzden etkisini göremedim.Telkine inancım tam.O nedenle yazın aksatmadan dinleyeceğim ve benimde memişlerim büyüyecek :32:

yok tatlım onaylatacak bırı olsa bende onaylatırdım yanı olmadıgından kendım tasdıklıyorum ancak haklısın baskasının farketmesı hem daha moral verıyo dogru:16:

kesinlikle canm şimdi bize en çok lazım olan şey moral:) :107:

evet özellikle gece yatarken dinlemişsemm bu telkinlerin yan etkisi, daha önceki dinlediğim telkinlerde de oluyor o yüzden gece yatarken dinlemekten kaçınmaya çalışıyorum

Umarım böyle devam etmez rüyalarım:) Bakalım bu gece ne olacak... Ben gelişmeleri sizlerle paylaşacağım arkadaşlar... Ama ben sizden baya bir geride geliyorum... Yine de umutluyum:) Özellikleri sizde olan değişiklikleri okudukça daha çok heyecanlanıyorum:16:

Umarım böyle devam etmez rüyalarım:) Bakalım bu gece ne olacak... Ben gelişmeleri sizlerle paylaşacağım arkadaşlar... Ama ben sizden baya bir geride geliyorum... Yine de umutluyum:) Özellikleri sizde olan değişiklikleri okudukça daha çok heyecanlanıyorum:16:

gündüz dinlemeye çalış canım, ...................'a bakarsan orda da telkinlerin rüyalar üstündeki etkisi yazıyor...
burdaki herkes de aynı anda başlamadı zaten kimisi önden gidiyor kimisi geriden takip ediyor, kimin ne kadar sürede sonuç aldığı da değişiyor, senden önce başlayanlardan hızlı sonuç da alabilirsin inanç meselesi biraz da sanırım çok daha inanarak ya da severek diyeyim dinleyenler daha hızlı sonuç alıyor anladığım kadarıyla, ben müziği sevmemiştim mesela, sıkıntı yarattı biraz :69:

gündüz dinlemeye çalış canım, ...................'a bakarsan orda da telkinlerin rüyalar üstündeki etkisi yazıyor...
burdaki herkes de aynı anda başlamadı zaten kimisi önden gidiyor kimisi geriden takip ediyor, kimin ne kadar sürede sonuç aldığı da değişiyor, senden önce başlayanlardan hızlı sonuç da alabilirsin inanç meselesi biraz da sanırım çok daha inanarak ya da severek diyeyim dinleyenler daha hızlı sonuç alıyor anladığım kadarıyla, ben müziği sevmemiştim mesela, sıkıntı yarattı biraz :69:

Ben de ilk dinlediğimde içimde sıkıntı olmuştu, ağlamıştım hatta:) Ama şimdi alıştım müziğe duymuyorum bile onu... Aksine beni rahatlatıyor sanki artık...:3: birde önceden benim daha büyüktü kilo verince gitmişti 2 yıl önce... Umarım telkinle eski haline hatta çok daha iyisine geri dönecek:9:

Aaa bu o cazzırrr cuzzurrr müzik değil onu bi ara indirmiştim ben gece yatarken dinlemeye korkuyodum anam neydi o öyle korku filmi şeysi gibi geriliyodum :9: Bu da tam tersi sakinmiş :)) Telefonuma atim bari herkese dolgun cicikler :64::64:

kesinlikle canm şimdi bize en çok lazım olan şey moral:) :107:

valla her gecen gun moralımde keyfımde artıyo gelısmeler super gıdıyo yavas olmasının nedenı bana gore cok ufak olması mesela soyle gelıyo bana 80 bedenden 85e cıkmak ısteyen bırınde cok daha cabuk hızlı etkı gosterebılır gıbı gelıyo bızım sıfırdan gogus yapısı olusuyo resmen yanlar doluyo ustler doluyo ıcerde calısma var yanı ınsaat hemen bıtmeyecek kızlar normal yanı o yuzden sabırlı olmamız gerek yınede ufak az olsada dolgunluk gun gun cook moral verıyo:32:

yaaa bugün kendime gittim çamaşır aldım hesp silikonlu kulnıyrm bari penye alayım evde filn kullnrım dedim çok terletmez var olanlarıda eritmez diye düşünerek penye ama ince değil böle 2 kat gibi olanlardan süngerli de değil hani şu tam ortalarından dikiş geçiyo ya dik duranlar ilk defa onlardan aldım kadın bunlar 80den başlıyo demez mi neyse 80den aldım eve geldim bi heves deniyeyim eminim çok fark olmicaktır die taşacak kadar yok sonuçta ama boşda durmaz o kadar kötüde durmaz diyodum bi baktım önü bomboş kaldı :43: moralim sıfırlandı yine kadın olmazsa getir dedi ama vermicemm çünküü o çamaşırın içini doldurup taşırcam bileeeeeeeeeeeee ilk 21de olmazsa 2.de mutlaka olacak.

yaaa bugün kendime gittim çamaşır aldım hesp silikonlu kulnıyrm bari penye alayım evde filn kullnrım dedim çok terletmez var olanlarıda eritmez diye düşünerek penye ama ince değil böle 2 kat gibi olanlardan süngerli de değil hani şu tam ortalarından dikiş geçiyo ya dik duranlar ilk defa onlardan aldım kadın bunlar 80den başlıyo demez mi neyse 80den aldım eve geldim bi heves deniyeyim eminim çok fark olmicaktır die taşacak kadar yok sonuçta ama boşda durmaz o kadar kötüde durmaz diyodum bi baktım önü bomboş kaldı :43: moralim sıfırlandı yine kadın olmazsa getir dedi ama vermicemm çünküü o çamaşırın içini doldurup taşırcam bileeeeeeeeeeeee ilk 21de olmazsa 2.de mutlaka olacak.

ayy benim de var öyle deneyimim benim aldığım penye de değil nasıl diyiim dantel de değil ama fistolardan yapılmış, aynen 80 beden almıştım ki ne kadar fark var anlayayım diye, eve geldim bi denedim senin gibi hayal kırıklığı :43: sonra dursun kenarda olsun lazım olmıycak mı nasıl olsa, sonra o küçük geldiği için giyemeyene kadar kullanırım :10:

yalnız ilginçtir başkalarında görünce o kadar da kötü durmuyormuş deyip kendime bakınca beğenmiyorum :44: Sırtım ve göğüs çevrem geniş heralde, bende böyle durmuyor işte

unlu oldukları halde yaptırmıyolar ne ılgınc demı bız olsak valla hemen yaptırırdık:1: Oyle tatlım unlu ya onlar kucuk olunca bıle kotu durmuyo valla:9: Benımde yaa vucuduma gore kucuk gercı artık eskıye gore cok daha ıyı oldular telkınden sonra ama ıste yınede daha var su buyumenın hızlanacagı zaman gelse keske:52::52::52::52::52::52::52::52::52::52:

cnm o zaten gecıcı dolgunluk saglıyo sen telkınle basla 21 gun dınle 6 8 saat arası dınlemeye calıs gunluk hıc gun atlamadan 21 gunu tamamla cnm bır hafta ara ver sonra tekrar21 gun daha dınle bız oyle yapıyoruz ve sonucda alıyoruz:34:

sağol canım ama 6 sa nasıl dinliycem bilmem okula gidiyorum ve 2.öğretimim :S

yine de sağol paylaştığın için :8:
onemlı degıl cnm:16:
büyük göğüslü ünsüzler diye bizim fotolarımızı koycaklar yakında :9:

:60::60: ıs oraya dogru gıdıyo :66: Yaa ben hayalımdekı gogus gıbı olmazsa ıstemem yaa oyle degısık sekıllı falan:1: Tam yusyuvarlak olsun bıde hıc sarkıklık olmasın dımdık olsun yoksa tıksınıyorum ben oyle zaten alısmısız bunca yıldır demı :60:

Back
X