Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Göğüs Büyütmek İçin Telkinli Ses Dosyası

kızlarrr iyi akşamlar. nolur naba bişi söyleyin çok moralim bozuldu. resmen başa döndüm ben yaa resmen ufacık yumuşacık oldular (((50: bıktım artık ben yaaa

yaa aslına bakarsan bende boyle duydum yaa bırden buyuyo dıye gogusler ama nedense bızım sansımıza mı neyse belkıde belırlı bıseylerın olusması gerekıyo ondan sonra zemın olusuyo vee bırden buyuyo

ben bi noktadan sonra hızlanacağına da inanıyorum o eşiği atlamadık henüz sanırım, ama kısa süre içinde hızlanıp bizi istediğimiz noktaya daha çabuk ulaştıracağını düşünüyorum

kızlarrr iyi akşamlar. Nolur naba bişi söyleyin çok moralim bozuldu. Resmen başa döndüm ben yaa resmen ufacık yumuşacık oldular (((50: Bıktım artık ben yaaa
tatlım yazılanları okuyomusun tam olarak :44:ıkıncı 21e baslayacagım zaman benımde oldu yumusama vee arkasından dolgunluk oldu senınde dolgunluk olacak o yuzden yumusadı bekle goreceksın cnm ok ılk telkıne baslayıncada cıvıdı dolunluk oldu sonra ve sertlestı yıne aynı sey yanı boyle boyle buyuyecek

kızlarrr iyi akşamlar. nolur naba bişi söyleyin çok moralim bozuldu. resmen başa döndüm ben yaa resmen ufacık yumuşacık oldular (((50: bıktım artık ben yaaa

elma şekeri ben de aynı şeyleri düşünüyorum hissediyorum bazen, o yüzden bakmama incelememe sadece büyüdüklerini düşünme hissetme ve telkini dinleme kararı aldım, sen de öyle yap tatlım

cnm bende oyle umud edıyorum yoksa bu sekılde sabırsızlanıyoruz ve cook uzun surer yanı bencede bellı bı sure sonra hızlanacak buyume dıye dusunuyorm
elma şekeri ben de aynı şeyleri düşünüyorum hissediyorum bazen, o yüzden bakmama incelememe sadece büyüdüklerini düşünme hissetme ve telkini dinleme kararı aldım, sen de öyle yap tatlım

benımde aklıma oyle geldı bugun yaa cok takınca da olmuyo akısına bırakmak gerek sadece dınleyelım gerısını dusunmeyelım oyle hem daha cabuk gecer zaman hemde buyume nasıl oldu anlamayız bıle nasılkı sureklı saate bakınca zaman gecmek bılmez ama baska bıseylerle mesgul olunca vakıt nasıl gecdı anlamayız bıle buda oyle sanırım zor bıraz ama oyle yapmakda fayda var

sende mi yaaa. Evet kesinlikle erkekler bunu fark ediyor yahu. Ben seni böylede severim diyen erkekler nerde kaldı anlamadım benim nişanlımda bütün gün peşimde dolaştı, ne yaptın sen bunlara diye yok diyorum birşey yapmadım, hayır diyo ben anlarım, onlar kesinlikle büyümüş. Ve bu gözle görünür bişey, hani elleme olsa gam yemicem, çocuk resmen gözleriyle yedi beni bugün her hareketimde, dikkat et açılıyo, zaten büyümüş deyip duruyo, ay içim içime sığmıyor yaaaaa

amiiiiinnnnn!!!!!

ben en başından beri öyle yapıyorum. Hiç incelemiyorum, ellemiyorum, sadece büyüdüğünü hissediyorum. Ve olumlu sonuç aldığımı bugün nişanlım tasdiklediiii

Sanırım içinizde en yeni benim... Çok heyecanlıyım biran önce zaman geçsin sonuçları göreyim istiyorumm

Kızlarrr goguslerınıze dokundugunuz zaman ellerınız yaylanıyomu uzerınde Benım artık oyle oluyo yaglanma oldugu ıcın sanırım

benim ikinci gün hatta 00:01 itibariyle 3. gün diyebiliriz:) Yumuşaklık var bir de dinlerken daha bir hareketlenme oluyor... Ateş basıyor:)

benim ikinci gün hatta 00:01 itibariyle 3. Gün diyebiliriz:) yumuşaklık var bir de dinlerken daha bir hareketlenme oluyor... Ateş basıyor:)

bızdekı ılk belırtıler cnm cıvıma oluyo hatta yumusamadan zıyada bu guzel haber tatlım ılk gunden etkısı baslamıs sende de Dınlemeye devam ates basmasıda normal kol boyun omuz gogus agrılarıda cekeceksın daha Benım kalmadı azaldı cok sukur gogus dısındakı agrılarım hatta bel agrısı bıle oluyo

aynen canm valla ben de mutluluktan uçuyorum resmen evet o dedikleri sadece lafta öyle canm hiç bir erkek yok ben küçük olan halini isterim demez benm de sürekli yakamı cekiştirip durdu görcekler, beni kavga ettircen diye

Canım benim de şimdilik sadece gögüslerimde hareketlilik var... Umarım böyle devam eder Birde dinlediğimden beri değişik rüyalar görüyorum sizde de böyle şeyler oluyor mu?

canım benim de şimdilik sadece gögüslerimde hareketlilik var... Umarım böyle devam eder Birde dinlediğimden beri değişik rüyalar görüyorum sizde de böyle şeyler oluyor mu?
yok cnm ruya olmadı ama sınır oldu bıraz bende gergınlık sanırım hormonlardan oda telkın dınlıyoz dıye degıl yanı muzıkle ılgısı yok yaa bıde cok sıcak goguslerım benım ates gıbı yanıyo zavallılar kızlar sızdede varmı bu belırtı atesı cıkmıs sankı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…