Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Göğüs Büyütmek İçin Telkinli Ses Dosyası

Ayy cnm bı alemsın valla Evet karıncalar ıs basında valla ohh bı tasla ıkı kus popomdakı yaglar gogusume gıdıyo Bacaklarımda ıncelecek En cok yag orda oldugu ıcın sanırım ordan gıdıyo benım gobegım yok pek valla amelıyat olsam ancak bu kadar olsun ısterdım ben genelde zayıflayınca kasınır yaglar erırken yanı cnm bıde kılo alırken kasınırdı devam kızlar devam ıse yarıyo nılım dedıgın cıkıyo tatlım vucutdakı yag oranı onemlı

Ağrısa hiç şikayet etmem göbek atarım zaten yeter ki büyüsün senin yaptığın da iyimiş canım hem okuma hem resim açma işi birine yakalanmadan denerim ben de En küçüğünü bile doldurmuyo var ya benim tahta resmen normal bişey olsun yeter bana =)

aynen bende kilo alrıken verirken kaşınırım bacaklarım incelsin mümkünse bütün yağlar bacaklarımdan popomdan gitsin gögüsüme ulaşsın

kendimimi kandırıyorum acaba diyorum ama. evet evet bi dolgunluk bi dirilik var bugün.
bugün bi başkalar hatta bambaşlar. 17. günümmüş az önce farklı bi sayı yazdım sanırım yaa

cnm sadece zaman ıstıyo ne kadar kucukse etkısıde bı o kadar gec olabılıyo ama sabreder de dınlersen emın ol buyuyo yanı

evet evet bencede aynen oyle olsun bacak ve popodan yukarı transfer olsun yaglar dengelensın demı ama Bı yerde cok bı yerde az olmaz kı Hadı bakalım gelısmeler daha neyı gosterecek cnm en sonunda dolgunlugu kesfedebıldın Gunler karısıyo cnm yaa aman ne onemı varkı buyuyo yaa ıste 21 gunu doldursun yeterkı

bilye kadar olduğuna göre baya geç olcak demekki Heves kırıcak kadar uzun olmasında dinlerim elimden geldiğince sağol canım tavsiyelerin için =)

önemlı degıl cnm Az cok senı heveslendırecek mutlu edecek etkı ve dolgunluklar bı ay ıcınde muhakkak olacakdır ınsallah cnm ama ıstedıgın boyuta gelmesı zaman alır yanı

adım geçince zıpladım hemen hahaaa evet kızlar okuyorum yazdıklarınızın hepsini şurda 300ü geçti sayfalar ve benim okumadığım tek bir kelime yok, ama yazmaya üşeniyorum bazen işte... bi de kızlaar şu oldu bu oldu diyemiyorum ya bariz bişey görmediğim zamanlarda yazmıyorum...sizin yazdıklarınıza yorum yaparsam...
evet tabii ki canım vücuttaki yağ oranı çok önemli gerçekten de hormonla aynı öneme sahip, ben de habire yiyorum göbeğimde toplanır benim yağlar, ordan da dooğru göğüslere, oklar koydum nereye gideceklerini bilsinler
bi de ben flat to fab kitabını 3 ay uyguladım o da en az 6 aylık bir süreç, onda öyle karışım hapla mapla değil direk bitkilerin kendisini alıyorsun düzenli bi şekilde ve masaj yapıyorsun; ve 3 ayın sonunda hiç gelişme göstermediyseniz hayret ederim diyor ve ben 3 ayın sonunda gelişme göstermedim herşeyi düzenli yaptığım halde, sonra da diyor ki o zaman şunları gözden geçirin, aldığınız bitkiler mi iyi kalite değil vs bişeyler saymış bunların arasında kilonuz yeterli değilse kilo almayı düşünün demiş, onca hormonları harekete geçirici bitkiyi yut masajını yap ve vücudunda yeterli yağ olmadığından elinde hiçbişey olmasın... o yüzden ısrarla vücuttaki yağ oranı önemli diyorum
bi de unutmuyorum tv.da bi programda beslenmeyle ilgili bir konuşma geçiyordu, orda beslenme uzmanı doktor yeni neslin zayıflık hevesinden ve bunun yanlışlığından bahsederken zaten ergenlik döneminde vücutta belli bi yağ oranı olmayan kızlarda regl başlamıyor bu da ilginç gelmişti o zamandan beri aklımdadır bu konu.. bunu kitapta da okudum ergenliği vücuttaki yağ oranı tetikler diye
sizin adınıza seviniyorum valla istediğiniz şey oluyor kiminizin kalçasından kiminizin kalça ve baldırından nerde fazlalık varsa ordan gidiyor doğru göğüslere benim de karnımda göğüslerime gidecek kadar yağ birikti sanırım, yolu da biliyorlar gitmesini bekliyorum artık
ben bi ara kök hücre naklini de düşünüyordum-karından yağ aldırıp ordaki kök hücreleri göğüslere enjekte edilmesi- ama onun için de önce kilo almam gerekiyordu, şimdi o kadar komplikasyona gerek olmadan içerden transfer ediyoruz tıp çok gelişti

önemlı degıl cnm Az cok senı heveslendırecek mutlu edecek etkı ve dolgunluklar bı ay ıcınde muhakkak olacakdır ınsallah cnm ama ıstedıgın boyuta gelmesı zaman alır yanı

İnşallahhhh :) Zaten etkisini görsem muhakkak devam ederim döndür dolaştır aynı müzik daraltıyo ama büyücekse değer =)

biz de aynı şekildeyiz blackstars,telkini de okuyoruz resim de bakıyoruz sapık gibi, dinliyoruz da valla olsun yeter ki bu yolda herşey mübah

Bilye kadar olduğuna göre baya geç olcak demekki Heves kırıcak kadar uzun olmasında dinlerim elimden geldiğince sağol canım tavsiyelerin için =)

hiçççç bellli olmaz canım bünye meselesi sen bi besmele çek başla gerisi gelir bi bakmışsın birden büyümüş sen bi 21re başla gün atlama olmadı 2. 21re başlarsın ki nez b aşladı bende 1 hafta ara vercem ilkini bi hayırlısıyla bi bitireyim. sonuçta oturduğun yerden bişey yapmadan dinliyorsun sonuç alıyorsun ne dünyaca para harcayıp krem alıyorsun nede kendini sabah akşam elliyip masaj yapıyosun evet gündemke ki klipleri şarkıları dinleyemiyosun a bu da ne zman çıkmış diyosun ama sonunda istediğimiz gibi memişimiz olcak

valla yazın plajlarda dolgun memişlerle salınırken ne gündemdeki klipler ne şarkılar gelir aklıma klip de biz olucaz şarkı da

bu arada olunca sevineceğim bişey daha çıktı demek, karnımda karıncalar gezinmeye başlayınca havalara uçucam

Memişim büyüsün de ben müzik camiasından kopmaya hazırım

Oyşhhh resim açık şekilde o cümleleri okuyoken biri kapıdan dalsa yerin dibine girerim zaten her şey gizli saklı canım ben de

benim de öyle canım kapıyorum kapımı açıyorum telkinimi resmimi gözüm bilg.da kulağım müzikte ama ben genelde gece yatmaya yakın bakmaya başlıyorum resme niyeyse sanki öyle zihinde daha çok kalırmış gibi bir inanç var bende.. yalnız resmin kafası olmamalı sadece göğüsten ibaret olacak, onların senin olduğuna inanabilmek hayal edebilmek için

Bazen konuşuyorum ben de benim küçümenlerle, ayıp ediyosunuz utandırıyosunuz beni ne bu cücük kadarsınız diye ama bana mısın demiyolar. Biraz sert çıkıyorum galiba inatlaşıyolar mı nedir :)

Dikkate alıcam bunu canım netten kafasız memiş arıyım hemen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…