evet canım yaa bende aklımdan onu geçiriyodum şimdi ya herkesde ki etkileşim farklı oluyo yada sırası farklı oluyo yada dedigin gibi hissiz büyüyor. çünkü bazen hiç bişi olmuyo ölçüm gerilemiş oluyo bazen cıvıma oluyo ama şuan bombaçok mutluyum çokkk günden güne karıncalarım artıyor karıncalarım çok çalışkan çokkk ben oturuyorum onlar çalışıyoo ohh gel keyfim gel bi hikaye vardı ogustos böceğiyle karıncamıydı o geldi aklıma
gun boyu ıs basındalar zaten cnm agrılar hep var ama ben onlarla yasamaya cook alısdım ve mutluyum agrılarımlaDınle cnm dınle ama bu normal bı muzık degıl tabıkı ılk sayfadakı ıcınde gecen sozlerıde oku cnm dınlerken oda ıyı oluyo ben oyle yapıyom tabı karsımada ıstedıgım gogus boyutundakı resımı acıyorum super oluyo valla kafanızda mutlaka bı boyut belırleyın cunku sozlerınde de gecıyo ya ıstedıgınız boyuta ulasana dek buyume devam edecek dıye o yuzden kafanızda bı beden olsun
ağrısa hiç şikayet etmem göbek atarım zaten yeter ki büyüsünSenin yaptığın da iyimiş canım hem okuma hem resim açma işi birine yakalanmadan denerim ben de En küçüğünü bile doldurmuyo var ya benim tahta resmen normal bişey olsun yeter bana =)
aynen bende kilo alrıken verirken kaşınırım bacaklarım incelsin mümkünse bütün yağlar bacaklarımdan popomdan gitsin gögüsüme ulaşsın
kendimimi kandırıyorum acaba diyorum ama. Evet evet bi dolgunluk bi dirilik var bugün.
Bugün bi başkalar hatta bambaşlar. 17. Günümmüş az önce farklı bi sayı yazdım sanırım yaa
cnm sadece zaman ıstıyo ne kadar kucukse etkısıde bı o kadar gec olabılıyo ama sabreder de dınlersen emın ol buyuyo yanı
bilye kadar olduğuna göre baya geç olcak demekkiHeves kırıcak kadar uzun olmasında dinlerim elimden geldiğince sağol canım tavsiyelerin için =)
Ayy cnm bı alemsın valla Evet karıncalar ıs basında valla ohh bı tasla ıkı kus popomdakı yaglar gogusume gıdıyo Bacaklarımda ıncelecek En cok yag orda oldugu ıcın sanırım ordan gıdıyo benım gobegım yok pek valla amelıyat olsam ancak bu kadar olsun ısterdım ben genelde zayıflayınca kasınır yaglar erırken yanı cnm bıde kılo alırken kasınırdı devam kızlar devam ıse yarıyo nılım dedıgın cıkıyo tatlım vucutdakı yag oranı onemlı
önemlı degıl cnmAz cok senı heveslendırecek mutlu edecek etkı ve dolgunluklar bı ay ıcınde muhakkak olacakdır ınsallah cnm ama ıstedıgın boyuta gelmesı zaman alır yanı
Ağrısa hiç şikayet etmem göbek atarım zaten yeter ki büyüsünsenin yaptığın da iyimiş canım hem okuma hem resim açma işi birine yakalanmadan denerim ben de En küçüğünü bile doldurmuyo var ya benim tahta resmen normal bişey olsun yeter bana =)
Bilye kadar olduğuna göre baya geç olcak demekkiHeves kırıcak kadar uzun olmasında dinlerim elimden geldiğince sağol canım tavsiyelerin için =)
biz de aynı şekildeyiz blackstars,telkini de okuyoruz resim de bakıyoruz sapık gibi, dinliyoruz da valla olsun yeter ki bu yolda herşey mübah
hiçççç bellli olmaz canım bünye meselesi sen bi besmele çek başla gerisi gelir bi bakmışsın birden büyümüş sen bi 21re başla gün atlama olmadı 2. 21re başlarsın ki nez b aşladı bende 1 hafta ara vercem ilkini bi hayırlısıyla bi bitireyim. sonuçta oturduğun yerden bişey yapmadan dinliyorsun sonuç alıyorsun ne dünyaca para harcayıp krem alıyorsun nede kendini sabah akşam elliyip masaj yapıyosun evet gündemke ki klipleri şarkıları dinleyemiyosun a bu da ne zman çıkmış diyosun ama sonunda istediğimiz gibi memişimiz olcak
hiçççç bellli olmaz canım bünye meselesi sen bi besmele çek başla gerisi gelir bi bakmışsın birden büyümüş sen bi 21re başla gün atlama olmadı 2. 21re başlarsın ki nez b aşladı bende 1 hafta ara vercem ilkini bi hayırlısıyla bi bitireyim. sonuçta oturduğun yerden bişey yapmadan dinliyorsun sonuç alıyorsun ne dünyaca para harcayıp krem alıyorsun nede kendini sabah akşam elliyip masaj yapıyosun evet gündemke ki klipleri şarkıları dinleyemiyosun a bu da ne zman çıkmış diyosun ama sonunda istediğimiz gibi memişimiz olcak
Oyşhhh resim açık şekilde o cümleleri okuyoken biri kapıdan dalsa yerin dibine girerim zaten her şey gizli saklı canım ben de
benim de öyle canım kapıyorum kapımı açıyorum telkinimi resmimi gözüm bilg.da kulağım müzikteama ben genelde gece yatmaya yakın bakmaya başlıyorum resme niyeyse sanki öyle zihinde daha çok kalırmış gibi bir inanç var bende.. yalnız resmin kafası olmamalı sadece göğüsten ibaret olacak, onların senin olduğuna inanabilmek hayal edebilmek için
nilimmm
sayendeee yağlarımı sevdim valla ağzından bal damlıyooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?