Dikkate alıcam bunu canım netten kafasız memiş arıyım hemen
Bazen konuşuyorum ben de benim küçümenlerle, ayıp ediyosunuz utandırıyosunuz beni ne bu cücük kadarsınız diye ama bana mısın demiyolar. Biraz sert çıkıyorum galiba inatlaşıyolar mı nedir :)
Konuşmadan anlamıyolar müzikten anlıycaklar inşallah =)
Bazen konuşuyorum ben de benim küçümenlerle, ayıp ediyosunuz utandırıyosunuz beni ne bu cücük kadarsınız diye ama bana mısın demiyolar. Biraz sert çıkıyorum galiba inatlaşıyolar mı nedir :)
Totoma da bişeler dinletsem o da dümdüz, vallahi kocamın göğüsleri de kalçası da benden güzel, insan kocasının fiziğini kıskanır mı ya :)
evet insanın zihninde gün içinde en son baktığı ile ilk baktıgı kalırmış bi hocamız öle demişti ya yatmadan çalışın yada uyanır uyanmaz çalışın demişti. ama ben hiç resime bakmıyorum elinizde resim varsa şöyle dik yuvarlar greyfurt kadar yada hormonlu portakal kadar ekleyin bende ona baksam süper olur. yatmadan bi baksam yeter. gerçi zihnimde canlandırıyorum ama
Totoma da bişeler dinletsem o da dümdüz, vallahi kocamın göğüsleri de kalçası da benden güzel, insan kocasının fiziğini kıskanır mı ya :)
Hahaay :))) Bayanların istekleri hiç bitmiyor canım yakında onu büyütmek için de çıkar bi şarkı türkü her yerimiz dolgun olur
bu arada terleme olayı gerçekten haddinden fazla yaa bi acayip hiç kuru durmuyor koltuk altlarım hadi şimdi hava sıcak normal de soğukken başlamıştı
Ay inşallah, hadi bakalım taş gibi oluruz inşallah hep beraber :)
meme ararken ne buldum
Küçük Göğüsleri Büyütmek için Sedef OtuSedef Otunu demleyin.(1 fincan için 3 tutam sedefotu yeterli olur.) Masaj yaparak göğsünüze uygulayın. Ve günde 1 fincan için.
Devetabanı çiçeğini demleyin (1 fincan için 2 tutam yeterli olur.) Demlenmiş çayı göğsünüze uygulayın. Günde 1 fincan için.
Küçük Göğüsleri Büyütmek için Isırgan Otu
Demlenmiş ısırgan yaprak ve çiçekleriyle göğüslere kompres yapmak ve günde 1 kez içmek.
buraya nasıl resim ekliyorum 3 tane buldum ama istediğimi bulamadım gerçi sizinde fikrinizi almak sitedm ama nasıl resim ekleniyo bilmyrm
Etkileri belki böyledir canım siz daha iyi bilirsiniz ama =)
evet öyle, burda diğer arkadaşlarda da olmuştu aynısı, katlanıcaz artık
meme ararken ne buldum
Küçük Göğüsleri Büyütmek için Sedef OtuSedef Otunu demleyin.(1 fincan için 3 tutam sedefotu yeterli olur.) Masaj yaparak göğsünüze uygulayın. Ve günde 1 fincan için.
Devetabanı çiçeğini demleyin (1 fincan için 2 tutam yeterli olur.) Demlenmiş çayı göğsünüze uygulayın. Günde 1 fincan için.
Küçük Göğüsleri Büyütmek için Isırgan Otu
Demlenmiş ısırgan yaprak ve çiçekleriyle göğüslere kompres yapmak ve günde 1 kez içmek.
buraya nasıl resim ekliyorum 3 tane buldum ama istediğimi bulamadım gerçi sizinde fikrinizi almak sitedm ama nasıl resim ekleniyo bilmyrm
Isırganı ben de okumuştum evet:) ama bi sürü ot var hangisi etkili olur bilsek en azından hem dinler hem içebiliriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?