Ayy cnm bı alemsın valla

Evet karıncalar ıs basında valla ohh bı tasla ıkı kus popomdakı yaglar gogusume gıdıyo

Bacaklarımda ıncelecek

En cok yag orda oldugu ıcın sanırım ordan gıdıyo benım gobegım yok pek valla amelıyat olsam ancak bu kadar olsun ısterdım ben genelde zayıflayınca kasınır yaglar erırken yanı cnm bıde kılo alırken kasınırdı devam kızlar devam ıse yarıyo nılım dedıgın cıkıyo tatlım vucutdakı yag oranı onemlı
adım geçince zıpladım hemen hahaaa

evet kızlar okuyorum yazdıklarınızın hepsini şurda 300ü geçti sayfalar ve benim okumadığım tek bir kelime yok, ama yazmaya üşeniyorum bazen işte... bi de kızlaar şu oldu bu oldu diyemiyorum ya bariz bişey görmediğim zamanlarda yazmıyorum...sizin yazdıklarınıza yorum yaparsam...
evet tabii ki canım vücuttaki yağ oranı çok önemli gerçekten de hormonla aynı öneme sahip, ben de habire yiyorum göbeğimde toplanır benim yağlar, ordan da dooğru göğüslere, oklar koydum nereye gideceklerini bilsinler

bi de ben flat to fab kitabını 3 ay uyguladım o da en az 6 aylık bir süreç, onda öyle karışım hapla mapla değil direk bitkilerin kendisini alıyorsun düzenli bi şekilde ve masaj yapıyorsun; ve 3 ayın sonunda hiç gelişme göstermediyseniz hayret ederim diyor ve ben 3 ayın sonunda gelişme göstermedim herşeyi düzenli yaptığım halde, sonra da diyor ki o zaman şunları gözden geçirin, aldığınız bitkiler mi iyi kalite değil vs bişeyler saymış bunların arasında kilonuz yeterli değilse kilo almayı düşünün demiş, onca hormonları harekete geçirici bitkiyi yut masajını yap ve vücudunda yeterli yağ olmadığından elinde hiçbişey olmasın... o yüzden ısrarla vücuttaki yağ oranı önemli diyorum
bi de unutmuyorum tv.da bi programda beslenmeyle ilgili bir konuşma geçiyordu, orda beslenme uzmanı doktor yeni neslin zayıflık hevesinden ve bunun yanlışlığından bahsederken zaten ergenlik döneminde vücutta belli bi yağ oranı olmayan kızlarda regl başlamıyor bu da ilginç gelmişti o zamandan beri aklımdadır bu konu.. bunu kitapta da okudum ergenliği vücuttaki yağ oranı tetikler diye
sizin adınıza seviniyorum valla istediğiniz şey oluyor kiminizin kalçasından kiminizin kalça ve baldırından nerde fazlalık varsa ordan gidiyor doğru göğüslere benim de karnımda göğüslerime gidecek kadar yağ birikti sanırım, yolu da biliyorlar gitmesini bekliyorum artık
ben bi ara kök hücre naklini de düşünüyordum-karından yağ aldırıp ordaki kök hücreleri göğüslere enjekte edilmesi- ama onun için de önce kilo almam gerekiyordu, şimdi o kadar komplikasyona gerek olmadan içerden transfer ediyoruz tıp çok gelişti