bende 2. dinleme 21 günüme yarın başlayacağım inşallah düzenli dinlemeye calışıcam kesin 4 saat dinlemek istiyorum fazlası daha iyi olur tabiki bi sorun olmassa dinliycem kulaklıkla deniyim bu gece bakayım düşer gibime geliyo ama bakıcam artık inş düşmez we rahatsız etmeden uyurum
cnm senin başlangıçta göğüs ölçün kaçtıslm canlar atakan beyin sitesine baktım da telkinler için 8 10 saat dinlenilmesı gerektiği yazıyo 10 saatten fazlası olmasın deniliyo bide gece dinleyenler için telkinlerin rüyalar üzerinde etkili oldugu düsünülüyomus hatta görülen rüyaları yorumluyolar siteye bi bakın derımbende de aynı sekılde etkı yarattı kızlar göğüslerimin büyüdüğünü görmüstüm rüyamda annemle paylasmıstım ve rüyamı aynen yasadım veeeeeeeeeee sonunda olduuuuuuuuuuu bim bam bomm artık benımde seksen penye sütyenı dolduran göğüslerim var bugün denedım vede cuk diye oturdu(nbb nın dantelli modelı) hatta altları sıktı bile ayy böle bı etkı için bırak 21 günü 2 yıl gene dinlerdım allah razı olsun partfaitten bu arada bendekı agrılar 3 gün boyunca cok agır gecmıstı sütyen bıle takamıyodum dokununca da agrıyodu sımdı bıraz hafıfledı vede dokununca ağrımıyo yumusama oldu 17.günümdeyım hedefe az kaldı kızlarrr allah herkese nasıp etsnn canlarr sizleri sevıyorummm takipcınızım
cnm aynı seyı bende sordumcnm senin başlangıçta göğüs ölçün kaçtı
ben geceleri dinleyemiyorum,çünkü kulaklıkla uyuyamıyorum..ama bence de daha iyi olur..:97:
Bırde bana gore 80 beden bı gogusu 85 yapmak cok daha kolay telkınle ancak bızım ısımız daha zor cunku zamana ıhtıyacımız fazlasıyla var yanı temelımız olmadıgı ıcın uzun surecek bıraz ama olsun deger yanıHem az az buyume oldukca ınsanı nasıl umutlandırıyo valla dunyadakı en zor seylerden bırısı ne deseler gogus buyutmek dıyebılırım
hakikaten denemediğim şey kalmadı,sonundaçözüm yine içimdeymiş..
hakikaten denemediğim şey kalmadı,sonundaçözüm yine içimdeymiş..
10 gün önce adet olanlarımız var,dinledikten hemen sonra hormonal dengen değiştiği için adet günün de değişebiliyor..bu iyi bi şey sanırım..Ha kızlar bişey sorcam sizlere. Ben telkini dinlediğimden beri hafiften bi adet sancısı çekiyorum sanki her an hastalancakmışım gibi. Yani 7-8 gündür var ki daha hastalanmama 4-5 gün var.
ben hep geceleri dinliyorum. ve daha çok uyumaya başladım. sabahları zor uyanıyorum artık. hipnoz gibi birşey sanki. gündüzleri de ara sıra düşünerek, metindeki cümleleri aklımdan geçirerek kendi kendime telkin yapıyorum. bir de kızlar telkin metninde "ölçülerimden memnunum, göğüslerim tam istediğim gibi" diye cümleler var ya, ben kendimden çok emin, özgüvenli hissediyorum artık kendimi. insan her haliyle kendini sevdiğinde başarıya da daha kolay ulaşıyor.
amaç o zaten, önce kendini sevmek, sevmediğin sürece mümkün değil büyüme elde edemeyiz, benim göğüslerim küçük ve kendimden memnun değilim mesajı ben kendimden memnun olmamaya da devam edicem bu değişmiycek anlamını taşıyor; göğüslerimi büyütmem gerek düşüncesi bir eksiklik ve zihin de hep o eksikliğin farkında olarak veriyor komutlarını... bunu terse döndürdüğümüz anda yani göğüslerimi ve bedenimi seviyorum düşüncesine sahip olduğumuzda benim bunlara ihtiyacım yok aciz değilim sinyali beyne ve vücuda yayılıyor ve tıkalı kapıları açıyor büyümeyi engelleyen her ne varsa kalkıyor ortadan sonuçta ergenlikte her ne sebeple olursa olsun büyüme durmuş bi şekilde biz de bunu şimdi tamamlıyoruz. telkinin faydası direk bilinçaltına gitmesi, eğer bunları biz telkin dinlemeden kendimiz sürekli tekrarlasaydık bi yandan bilinçaltına yerleşmiş kalıplar bunu engelleycekti,bizim olumlamalarımıza itiraz edecekti, ama şu anda birçoğumuz bunu aşmış durumdayız artık zihin de vücut da aldı komutları yapması gerekeni yapıyor yapmaya da devam edicek istediğimiz ölçüye kavuşana kadar
ayrıca plasebo etkisiyle hiç alakası yok bunun o başka bişey, bu çok başka öyle olsa şimdiye kadar yuttuğumuz haplar sürdüğümüz kremler içtiğimiz çaylar bitkiler yaptığımız masajlar her neyse etkili olurdu, inanarak kullanabilseydik, burada pek çok kişi şu kesin işe yarıyor deneyin diye konu açtı hepimiz denedik çoğumuzda benim buna ihtiyacım var düşüncesi olduğundan bunlardan sonuç alamadı, telkin bu kalıpları kırdığı için etkili oluyor
çok güzel anlatmışsın canım. mutlu olunca da herşeyi yapmak, başarmak daha kolay
amaç o zaten, önce kendini sevmek, sevmediğin sürece mümkün değil büyüme elde edemeyiz, benim göğüslerim küçük ve kendimden memnun değilim mesajı ben kendimden memnun olmamaya da devam edicem bu değişmiycek anlamını taşıyor; göğüslerimi büyütmem gerek düşüncesi bir eksiklik ve zihin de hep o eksikliğin farkında olarak veriyor komutlarını... bunu terse döndürdüğümüz anda yani göğüslerimi ve bedenimi seviyorum düşüncesine sahip olduğumuzda benim bunlara ihtiyacım yok aciz değilim sinyali beyne ve vücuda yayılıyor ve tıkalı kapıları açıyor büyümeyi engelleyen her ne varsa kalkıyor ortadan sonuçta ergenlikte her ne sebeple olursa olsun büyüme durmuş bi şekilde biz de bunu şimdi tamamlıyoruz. telkinin faydası direk bilinçaltına gitmesi, eğer bunları biz telkin dinlemeden kendimiz sürekli tekrarlasaydık bi yandan bilinçaltına yerleşmiş kalıplar bunu engelleycekti,bizim olumlamalarımıza itiraz edecekti, ama şu anda birçoğumuz bunu aşmış durumdayız artık zihin de vücut da aldı komutları yapması gerekeni yapıyor yapmaya da devam edicek istediğimiz ölçüye kavuşana kadar
ayrıca plasebo etkisiyle hiç alakası yok bunun o başka bişey, bu çok başka öyle olsa şimdiye kadar yuttuğumuz haplar sürdüğümüz kremler içtiğimiz çaylar bitkiler yaptığımız masajlar her neyse etkili olurdu, inanarak kullanabilseydik, burada pek çok kişi şu kesin işe yarıyor deneyin diye konu açtı hepimiz denedik çoğumuzda benim buna ihtiyacım var düşüncesi olduğundan bunlardan sonuç alamadı, telkin bu kalıpları kırdığı için etkili oluyor
bazen çok ciddi açıklamalara girmiş buluyorum kendimi, ama elde değil işte öğretmenlik
cnm cok guzel acıklamıssıncok sagol bılgılendırdıgın ıcın evet cnm benım bılınc altı artık ıyıce kabullendı durumu aldı sınyalı ınanıyorum
hep çok faydalı açıklamalar yapıyorsun cnm, burda desteğin yanında bilgi paylaşımı yapıyor olmamız da zenginleştiriyor ortamı
bende goguslerın o donemde acımasına sınır olmusdum cocuk aklı ısteahh ahh sımdıde o acı ne zaman olacak dıye dort gozle beklıyorum
süper yaaaevet aynen valla şöyle derin derin sızlasın dokunulmasın di miii aahh ahh bi de kambur yürümeler falan belli olacak diye
aynen utanmalar falan of cocukluk ıste sımdı olsa hem yedıklerıme cok dıkkat ederdım hemde guvenırdım kendıme yanı oyle sızıdan sıkayet etmezdım yada bellı oluyo kıyafetten dıye utanmazdımneyse kı yolunu bulduk ve ergenlıge gerı donduk ter bezlerının cok calısması suan o gunlerı hatırlatıyo bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?