evet, aynen, yaza denk gelmesi de işin cilvesi amaa hiççç umrum değil valla şu an mutluluktan uçuyorum yaa resmen tshirtü zorluyorlar dar tshirtte sütyensiz dümdüz duran benimkilereğilip bakıyorum aynaya önceden göğüsler görünene kadar bayaa eğilirdim, şimdi hemen gösteriyorlar kendilerini, bi de dediğin gibi yandan acayip büyük görünüyor aklımı kaçırıcam
odamın kapısı da açık yakamın içine doğru bakıp duruyorum bizimkilerden biri görse rezillik
benimkilerde de dolma başladıama alttan ve ortadan.Yani göğüs ucum ileri doğru büyüyo ve alttan da şişme var ama üst aynı gibi..:44:
benimkilerde de dolma başladıama alttan ve ortadan.Yani göğüs ucum ileri doğru büyüyo ve alttan da şişme var ama üst aynı gibi..:44:
cnm ustler o kadar booosss kı anlaması bıraz zor oluyo sutyen takınca bellı oluyo ustlerın doldugu dısardan bellı olmasıda daha zaman alacak sanırım ust kısımın doldugu cnm
Ayy kızlar acayip heveslendirdiniz beni ya,indirip yarın hemen dinlemeye başlıcam,hatta gece başlarım uyurken dinlerim...
niliim sen naptın da bu kdr büyüdü
gecer cnm gecer hıc merak etme ılk 21 gecsın gerısı zaten gelıyo
tatlım ust kısımlar doluyo ozellıkle onu hıc anlamıyo ınsan bak yan yattıgın zaman gogusunun ıcıne dogru ust tarafı hafıfce sık soyle ıkı parmagınla tut nasıl yaglanmıs lıf lıf goreceksıntelkini dinledim hayatım, ama ben başlarda ağrı sızı olmasına rağmen bi türlü büyümüyo büyüse de sönüyo diye mızmızlananlardandım şimdi ne kadar büyüdüklerini farkedince sevincimi paylaştımMeğer biz anlamadan büyüyolarmış nez başından beri söylüyodu
ara verılen bır haftada agrılar artıyo cnm zaten ve ıkıncı 21de de yogun sekılde devam edıyo koltuk altı agrısı cok pıs oluyo yaaşu anda da sağ koltuk altım ağrıyor, hakkaten bırakınca daha mı gelişme oluyor nedir
umarımm.. Bu gecede yatarken takıcam kulaklığımıUmarım çabuk etki gösterir, yoksa sıkılgan bi yapım var bırakırım diye korkuyorum :26:
Kızlar benimde etkilerim güzeldi, geceleri dinlemek bana daha iyi geliyor ama 2 geceden beri uyku sersemliği ile kulaklığı çıkarmışım sanki biraz büyüme hızları durakladı.Bide ergenlikteki gibi bacaklarım ağrıyor geceleri.Birde bende eşime bizim forumdaki kızların nişanlıları sevgilileri hepsi gelişmeleri farketmiş dedim sende bi fikrini söyle diyerek açtım söylediği şu '' hakikaten büyümüş'' deyip sulandı tabiii.Kızlar durmak yokk doğru yoldayız ilerii
ya gerçekten mi fark ediyo ben anlam veremedim başlayamadım da baş ağrısı yapanlar var,, ayak ağrısı yapanlar yan etkileri de var yaniablama söyledim böyle böyle büyütüyomuş falan diye yarım saat güldü,, sakın başkasına deme deli der dedi
ya gerçekten mi fark ediyo ben anlam veremedim başlayamadım da baş ağrısı yapanlar var,, ayak ağrısı yapanlar yan etkileri de var yaniablama söyledim böyle böyle büyütüyomuş falan diye yarım saat güldü,, sakın başkasına deme deli der dedi
telkinle göğüs büyütmeyi görünce çok heycanlandım ama indiremedim ücretli görünüyor yada ben anlamadım acil bana yardım edin indirmem için iyiki varsınız
Kızlar bişey sorcaktım ben :26: 4 5 gün oldu dinlemeye başlayalı ama dün çok işim olduğundan 1.5 saat falan anca dinleyebildim şimdi tekrar başa mı dönmem gerekir 1. günden mi başlamam gerekir yani :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?